פורסם 2004 באוגוסט 221 שנים היי.יש לי בעיה, אני מנסה להיכנס לאתר גיימר, וכל מה שהדפדפן מראה לי אחרי גמר הטעינה זה פשוט דף עם רקע סגול.למישהו יש רעיון מה הבעיה יכולה להיות? אולי בעיה בהגדרות של הphp או הcookies? כמובן שניסיתי כבר למחוק את הקוקיז ולהיכנס, גם ניסיתי 'לשחק' עם ההגדרות של הקוקיז.בקיצור, יש למישהו רעיון wtf going on?תודה.עריכה: מצטער שזה לא קשור לחומרה, אבל באמת שלא היה לי מקום אחר לשאול.
פורסם 2004 באוגוסט 221 שנים לא יכול להיות שמסומן כבר כלל,אני בדקתי איך הgamer עובד אם זה ובלי זהואם זה לא מסומן הוא מראה רק דף סגול.. למה לשקר?יכולת פשוט להגיד שאתה לא רוצה לנסות דפדפן אחרבאינטרנט אקספלורר כנס ל tools>>internet optionssecurity>>custom levelמצא scripting of java applets/active scriptingסמן enable
פורסם 2004 באוגוסט 221 שנים אצלי זה עובד בשני הדפדפנים אם ההגדרות האלו,ולא עובד אם ההגדרות האלו מכובותאם יש לך פירוול תכבה אותה ואז תראה אם עובד,אולי הפירוול שלך מוגדר לחסום JAVA SCRIPT
פורסם 2004 באוגוסט 221 שנים מחבר למה שאתה ת א מ י ן לי?... O_Oare you high? אני זה שמבקש פה עזרה, למה של א תאמין לי?עשיתי הכל לפי ההוראות שלך, וזה ל א עובד.
פורסם 2004 באוגוסט 221 שנים הסיבה היחידה שזה לא יעבוד אם עשית כמו שאמרתי זה אם יש לך פירוול שחוסם java scriptאם אין לך אז כנראה אתה ממציא הכול
פורסם 2004 באוגוסט 221 שנים מחבר "ממציא הכל"? תגיד, אתה מטומטם?? - שאלה מעומק ליבי.ל מ ה שאני אמציא הכל? לא נתפס לי פה....מה אתה חושב, שיש קונספירציה לשלוח אותי במיוחד להמציא סיפור כזה, כדי לבזבז לכבודו את הזמן?..stfu, fag.
פורסם 2004 באוגוסט 221 שנים לא אמרתי שאתה ממציא הכול אמרתי שזה בגדר אפשרות ,אני בטוח שהרבה אנשים יסכימו שזה קצת מוזר שאם ההגדרות הנכונות אצלי עובד ואצלך לא לך ז**ן
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.