עבור לתוכן

בעיה בעידכון ה - Norton AntiVirus

Featured Replies

פורסם

שלום לכם  :)

יש לי בעיה קטנה, אני מקווה שתוכלו לעזור לי בה, אז ככה ...

אולי לא כולכם שמעתם, אבל יצאה גירסה ניסיונית של Norton AntiVirus 2005 למס' חודשים בלבד ( גיסת ניסיון  ::) ).

היום התקנתי אותה, עד עכשיו השתמשתי ב - Norton SystemWorks 2004 + Norton AntiVirus 2004 והכל עבד פשוט מושלם ! העידכונים עבדו כל הזמן, הכל עבד טוב בקיצור.

אחרי שסיימתי להתקין את הגירסת ניסיון של האנטי וירוס, נכנסתי אל ה - Live Update על-מנת לעדכן את האנטי וירוס שיעבוד בצורה טובה, בסיום העידכון, אחרי שהוא הוריד את כל העידכונים + התקין אותם, קיבלתי את הדו"ח הבא  :

1839.jpg

( הכל היה מסומן ב - V ירוק, פשוט לא רואים את זה בתמונה  :-\ )

אוקיי, חשבתי שהכל בסדר והמשכתי, נכנסתי אל האנטי וירוס עצמו כדי לסרוק את המערכת, אבל בתוך החלון של האנטי וירוס ראיתי שהוא מראה על שגיאה, שלא הותקן שום עידכון, והפעם האחרונה שהאנטי וירוס עודכן היה בתאריך 13/04/2004 כמו בתמונה :

5062.jpg

איך דבר כזה יכול להיות ?! אם לפני מס' דק' עידכנתי את האנטי וירוס והוא רשם לי שהכל בסדר, שהכל עודכן כמו שצריך ?

אז נכנסתי לאתר של Symantec כדי להוריד משם את העידכון האחרון לאנטי וירוס, הורדתי את העידכון הזה :

http://securityresponse.symantec.com/avcenter/download.html

לאחר שזה סיים להוריד התקנתי אותו וקיבלתי את ההודעה הזאת :

5064.jpg

לחצתי אישור וזה יצא מזה, נכנסתי שוב לחלון של האנטי וירוס, ועדין נשארה השגיאה ההיא, שהאנטי וירוס לא עודכן כבר הרבה זמן ( כמו בתמונה הראשונה למעלה ).

לפי מה שהבנתי מההודעה, כדי לעדכן את הגירסה הזאת של האנטי וירוס צריך Intelligent Updater version 2, הבעיה היא מאיפה אני משיג את זה ? חיפשתי באתר של סימנטק וגם בגוגל, אבל לא מצאתי  :(

אולי זה קשור למשהו אחר בכלל ? מישהו יודע מה צריך לעשות ?  ??? כי לי אין מושג ...

תודה מראש לעזורים  ;)

Liran

פורסם

תראה, לא ידוע לי על כך שיצאה גרסה רשמית של NAV 2005 בכל אופן לא ממליץ על האנטיוירוס הכבד, והלא יעיל הזה.

תעבור למקאפי או קספרסקי או פנדה, כל אחד מהם הרבה יותר טוב מנורטון.

פורסם

תראה, לא ידוע לי על כך שיצאה גרסה רשמית של NAV 2005 מה שיכולה להיות הסיבה לכך שהוא עושה בעיות, בכל אופן לא ממליץ על האנטיוירוס הכבד, והלא יעיל הזה.

תעבור למקאפי או קספרסקי או פנדה, כל אחד מהם הרבה יותר טוב מנורטון.

פורסם

איך אתה כבר קובע שהוא כבד?

ניסית את הגרסה הרשמית שלו או משהו(שאפילו עוד לא יצאה)

אתה כבר הדבקת לנורטון אנטיוירוס 2005 סטיגמה שהוא כבד וכו' אפילו שעוד לא בדקת אותו... ::)

נ.ב - אני משתמש בנורטון אנטי-וירוס 2004 ואני מרוצה ולא צריך יותר מזה(למרות שיש טובים ממנו) אני מסתפק בו.

בקשר לבעיה - שוב , אני ממליץ לא להתקין גרסאות כאלה , אבל אם כן רוצה תנסה למחוק אותו לגמרי ולהתקין מחדש.

פורסם
  • מחבר

הרבה לא יודעים שהגירסה הזאת יצאה, בגלל שהיא לא רישמית עדיין.

זאת גירסת ניסיון שפורסה באתר של Symantec לא מזמן, למס' ימים בלבד, הגירסה הופצה למס' מוגבל של אנשים למטרת ניסיון.

סימנטק כבר חסמו את ההורדה מהאתר שלהם לגירסה הזאת מכיוון שהיא הייתה מוגבלת למס' ימים.

הגירסה היא למס' חודשים בלבד (שלושה חודשים אם אני לא טועה ) ולכן לא פורסמה הודעה רישמית על הוצאת הגירסה החדשה.

נ.ב.

The UnKnown - המחשב הוא מחשב Intel Pentium 4 2400Ghz HT , Intel RockLake D865PERL , 512MB DDR 400Mhz

ככה שזה לא ממש 'מכביד' על המחשב או משנה בצורה משמעותית את הביצועים שלו, ובכל מקרה, הגירסה הזאת של הנורטון ממש לא כבדה.

MILK-INC - התקנתי כבר פעמיים את האנטי וירוס, ולא עזר :-\

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים