פורסם 2004 באוגוסט 221 שנים מה בעצם הם חורים שחורים?יש לי ידע בסיסי + עליהם אבל אני רוצה לדעת יותרקודם כל הנה מה שאני יודע:- חורים שחורים נוצרים מקריסה של כוכבי לכת לתוך עצמם- חורים שחורים לא באמת שחורים - חורים שחורים נותנים לדברים לצאת מהם , הם לא בולעים הכל (על פי מה שהוקינג הכריז לפני מס' שבועות )- חורים שחורים פולטים קרינה (יש מין תמונה של זה (כמובן זה לא אמיתי) שיש מין שני אלומות של "אור" מצידי החור)מה בעצם עוד ידוע על החורים השחורים.וגם שאלת בונוס על היקוםעם ידוע שהיקום מתרחב , השאלה היא לאן בדיוק הוא יכול להתרחב?
פורסם 2004 באוגוסט 221 שנים הנה מאמר בשני חלקים אודות חורים שחורים: חורים שחורים - חלק I- לירון נגר חורים שחורים - חלק II - לירון נגר ייתכן ותידרש הרשמה קצרה בכדי לקרוא את המאמרים כמו כן, יש נושא אודות חורים שחורים באתר בו אתה יכול להמשיך לשאול את שאלותיך: לאן כל הלקיקים שנשאבים לחור השחור נעלמים??
פורסם 2004 באוגוסט 221 שנים מה בעצם הם חורים שחורים?מסות גדולות מאד שמהירות הבריחה מהן גבוהה ממהירות האורחורים שחורים נותנים לדברים לצאת מהם , הם לא בולעים הכל (על פי מה שהוקינג הכריז לפני מס' שבועות )לא מדוייקהם באמת לא נותנים לדברים לצאת מהםמה שהוקינג הכריז זה שלחורים שחורים יש שערות = ניתן לדעת מה יש בחור השחור ע"פ פוטונים, חומר או אנטי חומר שנמצא מסביב לגבול האירוע שזוהי ה"קרינה" שאתה קורא להעם ידוע שהיקום מתרחב , השאלה היא לאן בדיוק הוא יכול להתרחב?אם היקום פתוח אז עד אינסוףאם הוא סגור אז לא ידוע עדיין
פורסם 2004 באוגוסט 421 שנים חיפושת'רד על חורים שחוריםמצגת שהכנתי פעם על חורים שחורים(ד"א, המצגת נמצאת בת'רד)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.