פורסם 2004 באוגוסט 221 שנים מדי כמה זמן אני מנקה את תקיית ה-Program Files מתקיות ריקות של תוכנות שמחקתי, וקבצים לא רצויים שנשארו.היום מצאתי תקייה בשם NewDotNet ויש שם את הקובץ:newdotnet6_30.dlluninstall6_30.exeבלבד.אני לא ידוע מה זאת התוכנה הזאת, אבל כשאני רוצה למחוק את הקובץ dll, אני מקבל שגיאה שהקובץ בשימוש.רציתי לדעת אם מישהו מכיר פה את הקובץ הזה או משהו והאם הוא יכול לגרום לי לבעיות ???
פורסם 2004 באוגוסט 221 שנים מדי כמה זמן אני מנקה את תקיית ה-Program Files מתקיות ריקות של תוכנות שמחקתי, וקבצים לא רצויים שנשארו. היום מצאתי תקייה בשם NewDotNet ויש שם את הקובץ: newdotnet6_30.dll uninstall6_30.exe בלבד. אני לא ידוע מה זאת התוכנה הזאת, אבל כשאני רוצה למחוק את הקובץ dll, אני מקבל שגיאה שהקובץ בשימוש. רציתי לדעת אם מישהו מכיר פה את הקובץ הזה או משהו והאם הוא יכול לגרום לי לבעיות ??? אל תמחק את זה!!!! סעמק עם אנשים כאלו (חחחחחחחחחחחחח ) עכשיו תוכנות שאני כותב בסביבת ה .NET לא יעלו אצלך!!!
פורסם 2004 באוגוסט 221 שנים מה זה קשור ?NewDotNet זה Spyware.אל תמחק את זה סתם ככה, היא מופיעה בהוספה/הסרה של תוכניות ומומלץ גם שתשתמש ב Spybot ו Adawareלפני שאתה מסיר אותה תשמור במחשב את הקובץ lspfix.exe מפה http://www.cexx.org/lspfix.htm שמתקן מצבים של חוסר גישה לאינטרנט אחרי ההסרה של התוכנה המטומטמת הזו (אם אין לך בעיה להתחבר לאינטרנט אחרי שהיא הוסרה אל תתעסק עם זה)
פורסם 2004 באוגוסט 221 שנים מחבר אחרי שפירסמתי פה את הנושא פתחתי את קובץ ה-uninstall והוא כתב לי שהוא מחק את התוכנה, וגם עכשיו כשאני מנסה למחוק את קובץ ה-dll הוא לא כותב לי שהקובץ בשימוש, וגם עכשיו הוא מצא לי ב-SpyBot כמה דברים אבל הוא מחק אותם תודה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.