עבור לתוכן

מה זה NewDotNet?

Featured Replies

פורסם

מדי כמה זמן אני מנקה את תקיית ה-Program Files מתקיות ריקות של תוכנות שמחקתי, וקבצים לא רצויים שנשארו.

היום מצאתי תקייה בשם NewDotNet ויש שם את הקובץ:

newdotnet6_30.dll

uninstall6_30.exe

בלבד.

אני לא ידוע מה זאת התוכנה הזאת, אבל כשאני רוצה למחוק את הקובץ dll, אני מקבל שגיאה שהקובץ בשימוש.

רציתי לדעת אם מישהו מכיר פה את הקובץ הזה או משהו והאם הוא יכול לגרום לי לבעיות ???

פורסם

מדי כמה זמן אני מנקה את תקיית ה-Program Files מתקיות ריקות של תוכנות שמחקתי, וקבצים לא רצויים שנשארו.

היום מצאתי תקייה בשם NewDotNet ויש שם את הקובץ:

newdotnet6_30.dll

uninstall6_30.exe

בלבד.

אני לא ידוע מה זאת התוכנה הזאת, אבל כשאני רוצה למחוק את הקובץ dll, אני מקבל שגיאה שהקובץ בשימוש.

רציתי לדעת אם מישהו מכיר פה את הקובץ הזה או משהו והאם הוא יכול לגרום לי לבעיות  ???

אל תמחק את זה!!!! סעמק עם אנשים כאלו (חחחחחחחחחחחחח ;) ) עכשיו תוכנות שאני כותב בסביבת ה .NET לא יעלו אצלך!!! >:(

פורסם

מה זה קשור ?

NewDotNet זה Spyware.

אל תמחק את זה סתם ככה, היא מופיעה בהוספה/הסרה של תוכניות ומומלץ גם שתשתמש ב Spybot ו Adaware

לפני שאתה מסיר אותה תשמור במחשב את הקובץ lspfix.exe מפה http://www.cexx.org/lspfix.htm שמתקן מצבים של חוסר גישה לאינטרנט אחרי ההסרה של התוכנה המטומטמת הזו (אם אין לך בעיה להתחבר לאינטרנט אחרי שהיא הוסרה אל תתעסק עם זה)

פורסם
  • מחבר

אחרי שפירסמתי פה את הנושא פתחתי את קובץ ה-uninstall והוא כתב לי שהוא מחק את התוכנה, וגם עכשיו כשאני מנסה למחוק את קובץ ה-dll הוא לא כותב לי שהקובץ בשימוש, וגם עכשיו הוא מצא לי ב-SpyBot כמה דברים אבל הוא מחק אותם :)

תודה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים