עבור לתוכן

ריענון אוסף סרטים

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

יש לי אוסף סרטים מכובד שהתחלתי באיסופו כבר לפני כשנתיים כשצורב הDVD שלי {פיוניר 04 } עלה 2000 ש"ח

מהפורום אני למד שלאיכות המדיה והצריבה יש השפעה רבה על איכות הסרט.

השאלה:

אם אני מעתיק סרט חזרה לPC ממדיה ישנה ולא איכותית וצורב אותו בחזרה למדיה איכותית וצורב איכותי האם

האיכות תשתפר או שתשאר כשהייתה? ???

פורסם

האיכות של הסרט עצמו לא תשתפר, כלומר איך שאתה רואה את הסרט.

פורסם
  • מחבר

אז אני מבין שברגע שהסרט נצרב על דיסק באיכות ירודה , אין חזרה והאיכות תישאר ירודה גם אם יעבור למדיה איכותית.

מה מבחינת השרידות לאורך שנים?

פורסם

האיכות של הסרט יכולה להיות מצויינת רק שלנגן יהיה יותר קשה לקרוא את זה אם בכלל. אין ספק שהעמידות של מדיות איכותיות יותר הרבה יותר טובה ממדיות זולות

פורסם

ומסתבר שהמדיות חיות הרבה פחות זמן ממה שהוצהר ע"י היצרן

פורסם

אם "הסיפריה" חשובה לך....תישקול לקנות כונן נייד וזהו.

הרבה יותר נוח לעבודה ואמין לאורך זמן.

פורסם
  • מחבר

כונן נייד זה נחמד אבל כרגע יש לי 200 סרטים ולפי חישוב פשוט אני צריך כונן של לפחות 1000 ג'יגה ומה עם ההמשך?

באמת , איך אתם מציעים לשמור על האוסף לאורך שנים ?

פורסם

יש כוננים של 1TB ויותר (סדר גודל של כמעט 10K ש"ח). אם אתה מוכן להשקיע את את הסכום אז זה מה שישמור על הסרטים שלך

לפי דעתי זה פשוט מיותר כי זה די ברור לך ולכולנו שאתה לא רואה את כל הסרטים שלך וספק אם תראה חצי מהם ב10 השנים הקרובות...

*אם אני טועה ואתה כן צופה בכל הסרטים האלה וזה ממש חשוב לך, אז שווה לך להשקיע את האלפיות האלה*

פורסם

אני ממש לא בטוח שכונן נייד יחיה יותר מ DVD איכותי, ובנוסף, אם הוא הולך, הכל הולך ובמכה. בנוסף, בסכום שהוא עולה אין צורך בגיבויים. כל פעם שהולך סרט אם בכלל, קונים אותו חדש, ועדיין יישאר לך הרבה כסף בצד אם בכלל תוציא משהו.

קח את ה 200 סרטים. תראה איזה מהם היית רוצה לשמר הכי טוב בהבנה כי דיסק איכותי יותר עולה 8 שקלים ותעשה להם עוד גיבוי על דיסק כזה. אני הייתי קונה חבילה של 25 ב 200 שקל, מקסימום /שבמקסימום 2 ב 400 שקל ויוצר גיבוי נוסף לסרטים החשובים באמת.

פורסם
  • מחבר

אני מבין שאין ממש דרך רצינית לשמור על אוסף DVD לאורך שנים.

אם כך אז כמה שנים אפשר לשמור סרטים על דיסק DVD אם הוא יושב בקופסה ?

איזו מדיה הכי מתאימה לשמירת הסרטים ?

פורסם

תשמע את זה אני לא יודע. מה שבטוח זה בקופסה במקום קריר ודיסקים איכותיים. הוורבטים קוראים לדיסקים שלהם DATA LIFE PLUS כי הם טוענים שהדיסקים יחזיקו שנים רבות. אם זה נכון? אללה אכבר.

אם אני זוכר נכון הם גם נותנים על ה DATALIFEPLUS מה שנקרא LIMITED LIFETIME WARRANTY. מה ה LIMITED אומר אני לא יודע, אבל אני חושב שהכוונה ברורה.

פורסם

נראה לי יותר זול לקנות הרבה מאוד הארדדיסקים מאשר הרבה מאוד מדיות.... וזה יותר נוח וזה להרבה שנים.....

פורסם

1) לא נראה לי שאפשר לקנות הרדדיסק 235 גיגה (שזה 50 מדיות DVD ) ב 400 שקל

2) לא בטוח שהרדדיסק יחזיק יותר. אני הייתי אומר להיפך.

3) מה שבטוח שאם הלך לו ההרדדיסק הלך לו הכל. אם הלכה לו מדיה או שתיים, ניחא.

4) אם מתחילות ללכת לו מדיות, הן לא ילכו כולן ביום אחד, ואז אם הוא רואה שזה מתחיל הוא תמיד יכול לחדש את הגיבויים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים