עבור לתוכן

הרכבתי את המחשב הנ"ל וחשוב לי דעתכם המקצועית בנושא. תודה

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אני עכשיו ממש מבולבל, אולי בעצם כדאי לעבור ל- AMD או לא לקנות בכלל אינטל

חשבתי לפתור את בעיית החימום באינטל ע"י הוספת קירור של Zalman שמעתי שהם טובים ושקטים

פורסם

להגיד לעבור לAMD או לא לקנות אינטל זה בערך אומר אותו דבר אלא אם כן אתה מחשיב עוד חברות.

אתה יכול לקנות קירור במאות שקלים, ברור, בכסף הזה אתה יכול לקחת את המערכת A64 של AMD שהצעתי לך שתניב תוצאות הרבה יותר טובות מהאינטל פרסקוט שרצית לקחת.

פורסם
  • מחבר

אגב, מה לך יש

איזו מערכת את עובד ומה הם השימושים שלך במחשב ?

פורסם

לי יש מערכת מבוססת אינטל, זה לא קשור לעובדה שכרגע הרבה יותר משתלם לקנות AMD. אני משחק במשחקים, מה שהג'יפורס 4 MX שלי מרשה לי להריץ :)

פורסם

אני עכשיו ממש מבולבל, אולי בעצם כדאי לעבור ל- AMD או לא לקנות בכלל אינטל

חשבתי לפתור את בעיית החימום באינטל ע"י הוספת קירור של Zalman שמעתי שהם טובים ושקטים

אם אתה קונה אינטל אז רק נורטווד. פה אין שום בעיות.

אם השימוש העיקרי שלך זה משחקים ואתה יכול לקנות את ה 3000, אז זו קניה יותר טובה. אבל, גם הנורטווד 2.8C זו קניה טובה.

פורסם
  • מחבר

טוב אז החלטתי ללכת על גרסאת ה- 3.0 P4C ואני מקווה שזאת החלטה נכונה

רק היתה קצת בעיה להשיג את גרסאת הנורטווד היום. כולם מוכרים רק את הפרסקוט.

תודה

פורסם

תתחדש ותהנה :D

שמחנו לעזור

פורסם

הנה מערכת A64 שיכולה להניב את אותם ביצועים ואפילו ביצועים יותר טובים לשימושים שלך, מכיוון שלא נתת תקציב אני לא יודע אם זה מתאים לך אבל בכל מקרה:

AMD ATHLON 64 3000+ BOX  1200 ¤ 1

EPOX 8KDA3J AMD64 670 ¤ 1

ADATA DDR 512MB 400MHZ  660 ¤ 2

WD 80/7200 JB 8MB 440 ¤ 1

ANTEC SONATA Piano Black  850 ¤ 1

סה"כ 4480 מנעה מחשבים.

מעבד A64 משתלם, לוח מעולה, זכרונות משתלמים מאוד, אותו הארד דיסק שאתה לקחת אם אני לא טועה. אותו מארז רק בשחור, לא ראיתי שם בלבן.

לגבי צורב DVD, הנה:

http://www.yardenpc.co.il/Product.asp?productid=723&catcode=63

עריכה: הכרטיס מסך בהחלט יספק אותך בינתיים.

אפשר לקנות את ה Adata 500MHz ב 600 שקל בקי אס פי

פורסם

בסוף הוא לא הלך על זה, אני מניח שאני או מישהו אחר היו מעירים על זה אם הוא היה קונה את המערכת הזאת מנעה.

פורסם

למה לקנות את המערכת מבוססת אינטל ?

זה פשוט צעד מא ד לא חכם מהסיבה שבאותו מחיר ואפילו פחות אתה יכול לקנות מערכת עם ביצועים טובים יותר (ול AMD כבר אין יותר בעיות וגם לא ממש היו לה אף פעם) וגם זאת מערכת שתוכל לשדרג בעתיד.

מה שאתה לא יכול להגיד בבטחה על אינטל מכיוון והם מתכוונים להחליף את הסוקטים, מה שב AMD כבר עשו וידוע שהסוקט 754 הוא סוקט העתידי למשתמשים ביתיים.

אז פעם הבאה לפני שאתה קקונה תבדוק טוב טוב ואל תקשיב לכל מיני אנשים שלא מבינים שסתם זורקים הערות ללא ביסוס ::)

פורסם
  • מחבר

הסיבה הפשוטה שעדפתי הפעם לקנות מחשב מבוסס אינטל היא פשוטה

רב האנשים פה בארץ יודעים הרבה פחות ממה שאתם יודעים ומכיוון שאתם בטח לא ההיתם קונים מחשב יד שניה מבוסס אינטל

אז.... אני מעדיף למכור את המחשב אחרי שנתיים שלוש ולא להתקע איתו.

יש לי חבר שקנה מערכת מדוגמת המבוססת AMD לפני שנתיים והיום קשה לו מאד למכור אותה, פה בארץ מעדיפים אינטל (וזה לא אומר שזאת בחירה נכונה)

אני מכרתי לפני שבוע ימים את המחשב שלי - אינטל פנטיום 4 מהירות 1.8 בתוך יומיים בלבד במחיר מעולה

כנראה שזה לא היהי כל כל מהר אם היתה לי מערכת מבוססת AMD

אי לכך ובהתאם לזאת החלטתי גם הפעם שאני הולך על אינטל ..........וזה לא ואמר שהבחירה שלי כל כל גרועה !!!

אני מקווה שתבינו

פורסם

ידידי אתה טועה טעות מרה...

אני לפני חודשיים מכרתי מערכת מבוססת AMD במחיר נהדר...

הכוונה למערכת זה לוח+מעבד+זיכרון ולא הייתה לי שום בעיה למכור את החלקים והיו לי עשרות הצעות לגבי המעבד שמכרתי בתוך זמן קצר, אני אממין שאם לא הייתי בצבא הייתי מוכר אותה בפחות משבוע.

אז חבל שאתה ממשיך לעשות שיקולים לא נכונים...

יום טוב 8)

פורסם
  • מחבר

יכול להיות שאת צודק אבל זאת דעתי.

עדיין אני לא חושב שאינטל פנטיום המובסס על מעבד נורטווד כל כך גרוע

פורסם

לא אמרתי שה Northwood גרוע, אני דווקא חושב שאת החיבה הכי טובה שאינטל עשתה אי פעם.

פשוט אני אומר שה AMD יותר טוב ;)

פורסם
  • מחבר

תודה בכל אופן תודה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים