עבור לתוכן

דחוף! דיסק שנצרב ויש בו שגיאות

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני צריך עזרה די דחופה למען האמת בבעיה: היתה לי לפני כשבוע בעייה בהארד דיסק. בגדול גביתי קבצים חשובים של עבודות על דיסק, CD. מכיוון שחלונות וגם dos לא פעלו השתמשתי בלינוקס קנופיקס לייב סידי ובתוכנת הצריבה שם של kde צרבתי את הדיסק (ד"א זו הייתה ההתנסות הראשונה שלי בלינוקס ולא מוצלחת במיוחד). עכשיו, יש לי הארד דיסק אחר וחדש שהחלפתי תמורת הפגום ובאתי להעתיק את הקבצים חזרה ונתקלתי בבעייה. בווינדוס ה-CD שצרבתי רץ לאט ובקושי קורא את הקבצים ואי אפשר לא להעתיק או לא לצרוב אותם (מנסה לקרוא הרבה זמן ואז הודעה שאי אפשר להעתיק קובץ שמוגדר כמקור. למרות זאת אפשר לראות את כול הקבצים שעל הסידי) לפני זה שכחתי לציין שעם הכנסת הדיסק פועל אוטורן?! ומנסה לסרוק את הקבצים שעל הדיסק ולא מצליח להפעיל כלום.

אז ניסיתי בלינוקס- גם לינוקס לא מצליח להעתיק וגם בדוס לא.

אלו קבצים מאוד חשובים האם אפשר לעשות משהו , אני חסר אונים, מה לעשות? האם קיימת תוכנה או משהו שיאפשר לי לחלץ את הקבצים שעל הדיסק? או האם הדיסק והמידע עליו אבוד?

עוד שאלה, במידה ואאתר את ההארד דיסק הישן שהיו עליו הקבצים הישנים ונשלח לתיקון וסביר שיהיו עליו קבצים חדשים האם יש סיכוי לשחזר את הקבצים שנמחקו?

תודה מראש ואשמח לתשובות ענייניות ומפורטות (ופשוטות אם אפשר).

פורסם
  • מחבר

תודה רבה, integral, (סליחה על התגובה המאוחרת)

התוכנה אשקרה עובדת- למרות שצריך את הגרסא המלאה תמורת תשלום כדי לחלץ את הקבצים (ואל דאגה, השגתי אותה).

ממש הצלתי אותי! שוב תודה רבה ואחלה של תוכנה!

פורסם

האמת שלא ידעתי עד היום לשמחתי שזו אחלה של תוכנה אז כולנו הרווחנו... ;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים