פורסם 2004 באוגוסט 121 שנים אני רוצה ישר להצטער על פתיחת הת'ראד הנ"ל מכייוון שאני יודע שיש מגוון ת'ראדים קימים אבל אני צריך משהוא יותר ספציפי ממה שיש בהם.אני מתכנן לפרמט את המחשב בקרוב (התחיל להיות יותר מדי איטי)ורציתי להעזר בכם בכדי לעזור לי וליעץ לי מה להתקין עליו.הנה חלק מהבחירות שלימדיה- WINAMP 5 , DIVX 5 , MVP2PLAYERאנטי וירוס - אני מתלבט בין KAV5 ל NOD32 (עד עכשיו הייתי מעריץ של נורטון , אבל נוכחתי לדעת שיש תוכנות טובות יותר)פיירוול - עד עכשיו השתמשתי ב נורטון , ואני לא יודע למה להחליף.SPY - AD-AWARE,HijackThisמסמכים - אופיס של מיקרוסופט , OPENOFFICE (אני פשוט מעדיף כל דבר שהוא לא מיקרוסופט) , Acrobat Reader דפדפנים - FIREFOX (אולי הוא לא עובד חלק מכיוון שיש אתרים "מיוחדים" שחושבים שהאקספלורר הוא הדפדפן היחיד ולא מוסיפים תמיכה לדפדפנים אחרים)תחזוקה - נורטון סיטסטם , System Mechanic 4 Professionalהורדות - מיול וביטורנט של ליוןצריבות - נרו (פשוט התוכנה הכי טובה שיש לדעתי) , CLONECDשונות - הפוך על הפוךמקבצים - WINRARהייתי רוצה שתעזרו לי לבחור בעוד תוכנות או להציע תוכנות שונות ממה שכתבתי למלעהתודה לכל מי שעוזרהתחלתי להוריד:המצב לשעה זוFIREFOX 0.9.3MOZILLA 1.7.2Acrobat Reader 6HijackThis 1.97.7 (הייתי רוצה שמישהוא יסביר לי על התוכנה)XP-AntiSpy 3.72 (תוכנה מצויינת)openoffice בעיברית 1.1.0 (אני גם מוריד את 1.1.2 האנגלית)DAEMON Tools 3.46 בעיבריתDIVX PRO 5.2 DIVX 5.2Kaspersky Anti-Virus Personal v5.0.142 Sygate Personal Firewall Pro v5.5.2577Ad-aware 6.0 Professional Build 181WinRar 3.30LH-BitTorrent-v2.1LHeMule v4.2 LionHeart Codecs Pack v1.3היתי רוצה עוד המלצות , וגם אם אתם רואים שיש גרסאות חדשות יותר ממה שהורדתי בבקשה לומר לי
פורסם 2004 באוגוסט 121 שנים הורדות - סבבה לייט,winmxפירוול - outpost firewall proמדיה - vlc media playerהסרת ספיוור - spybot search & destroyאני משתמש בKAV הוא מעולה
פורסם 2004 באוגוסט 121 שנים ניגון מוזיקה :WINAMP 5סרטים : bsplayer .פיירוואל : חינמי - קריו , סיגייט . אישית אני מעדיף משניהם את הקריו .לא חינמים- סיגייט פרו , פיירוואל מעולה , אני משתמש בו . פצצה . יש את outpost , שהוא גם טוב מאוד , אך לא כמו הסיגייט . אנטיוירוס : קספרסקי ו-nod32 הם באותה רמה . אני אישית מעדיף את קספרסקי , כי הוא לא מאט לי את המחשב , ויש לו עידכונים הכי מהירים . nod32 יותר קל במקצת מקספרסקי , לא משהו ממש מורגש ..אנטי ספיירוואר : ad-aware pro . גירסאת הפרו יותר טובה מספי בוט גם . דפדפן - אני אישית עובד גם עם פיירפוקס , וגם עם מוזילה .פיירפוקס יותר נוח . מוזילה יותר מתקדם .תתקין את שניהם , אין לך מה להפסיד .הורדות : אימיול 4.2 של ליונטוורק . ביטרונט ליונטוורק . או abc , שזה אותו דבר ..אם כי אני משתמש בחיקוי של ליונטוורק .תחזוק מחשב : System Mechanic 4 Professionaמעולה .רק לא נורטון ! חילוץ קבצים : ווינראר !
פורסם 2004 באוגוסט 121 שנים מדיה - וינאמפ 2.9סרטים - bsplayer פייר וול - סיגייטאנטי וירוס - ניסית את NOD ולא ממש אהבתי את הממשק, תנסה את השניקיבוץ - WINRARהורדות - פלאש גט/K++/eMule0.42g-sivka.v12g11b-WinNT-binספייוורים - Ad-aware 6.0צריבה - נרו
פורסם 2004 באוגוסט 221 שנים הנה מה שאני משתמש , ובחרתי את זה לאחר בחינה מעמיקה : ניגון שירים : winamp סרטים : bsplayer , divx עיבוד תמלילים : אופיס xp , ולא את 2003 החרא , Acrobat Reader - חובה בכל מחשב . ! יש לי התקנה של open office - עוד לא התקנתי . spy : ad-aware pro HijackThis דפדפן : fireFox ומוזילה הרגיל. פיירפוקס - קל לשימוש . ממשק יפה . מוזילה - יותר מהיר , קצת יותר יציב . ממשק פחות יפה . פיירוואל :sygate pro , הכי טוב שאני מכיר ! אני וירוס : קספרסקי . הכי טוב שיש ! למה לא נורטון ? כי הוא כבד , ויש מלא מוצרים טובים יותר , והטוב ביותר הינו קספרסקי .
פורסם 2004 באוגוסט 221 שנים מחבר למה לא נורטון ? כי הוא כבד , ויש מלא מוצרים טובים יותר , והטוב ביותר הינו קספרסקי . אני מדבר על נורטון סיטסם (החבילה של עזרי המערכת לא האנטי וירוס)כתבתי כבר בהתחלה שאני אשתמש או בNOD32 או ב KAV5
פורסם 2004 באוגוסט 221 שנים כי הוא מכיל אנטיוירוס שאתה לא צריך .והתוכנה השנייה מעולה , מנסיון , יותר מנורטון . נורטון הרס לי את המחשב , לא תיקן אותו ..
פורסם 2004 באוגוסט 521 שנים מחבר מה עדיף להוריד DIVX רגיל או PRO?שניהם 5.2וגם , למה משמש DR.DIVX? קדקוד קבצי מדיה לDIVX?מה ההבדל בין XVID לDIVX?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.