פורסם 2004 באוגוסט 121 שנים הייקודם כל רציתי להגיד לכם שיש לכם את הפורום הכי מקצועי שראיתי (בארץ)יש לי אימיול 3.2 והוא לא מיתחבר לשרתים, ושהוא מתחבר לשרתים הוא מוריד במהירות של 0.5-1.5kויש לי את אותה בעיה עם 4.2, הגירסא הישנה של אימיול (2.9) לא עשתה לי בעיות, אבל אני לא יודע איפה להוריד אותה (מישהו יודע???)אז מאיפה אפשר להוריד 2.9? או איך אפשר לתקן את גירסה 3.2 או 4.2?
פורסם 2004 באוגוסט 121 שנים הייקודם כל רציתי להגיד לכם שיש לכם את הפורום הכי מקצועי שראיתי (בארץ)יש לי אימיול 3.2 והוא לא מיתחבר לשרתים, ושהוא מתחבר לשרתים הוא מוריד במהירות של 0.5-1.5kויש לי את אותה בעיה עם 4.2, הגירסא הישנה של אימיול (2.9) לא עשתה לי בעיות, אבל אני לא יודע איפה להוריד אותה (מישהו יודע???)אז מאיפה אפשר להוריד 2.9? או איך אפשר לתקן את גירסה 3.2 או 4.2?1. אז לא ראית הרבה פורומים . יש יותר טובים .2.איזה אימיול יש לך , זה לא עוזר שאתה אומר יש לי אימיול 3.2 , איזה מוד ?האם מותקנת תוכנת פיירוואל במחשב ?
פורסם 2004 באוגוסט 121 שנים מחבר מ ז"א איזה מוד? (אני לא מבין הכי טוב במחשבים)נורטון אנטי ווירוס (זה פיירוול?)
פורסם 2004 באוגוסט 121 שנים איזה גירסא של אימיול יש לך ? ווארז -פאו ? lsd , ליונטוורק, הרגיל .. איזה ? נורטון אנטיוירוס זה נשמע כמו פירוואל ? : כמו כן , ללא קשר , תחילף אנטיוירוס ... יש לך אחד עלוב ..
פורסם 2004 באוגוסט 121 שנים מחבר אהה, יש לי של ליוננטוורק.ואני מרוצה והאנטי וירוס שלי!וכתוב לי באימיול "קדמלייה רשתמצב: מאחורי פיירוולאיי פי:פורט: 212.179.250.221:4673מזהה 3568564957שרת נטמצב: מופסקמה זה אומר?
פורסם 2004 באוגוסט 121 שנים וואלה איזה תשובה עניינית נתת לו : איך בודקים: start>>settings>>network connections לחץ לחיצה ימנית על כל אחד מהדברים ששם לחץ על properties,כנס ל advanced הריבוע הראשון זה הפירוול של אקספי..
פורסם 2004 באוגוסט 121 שנים יכול להיות שהגבלת באימיול את המהירות שליחה,כתוצאה מזה המהירות הורדה הוגבלה לנמוכה יותרכנס באימיול ל perferences>>connection>>wizard ובחר תמהירות של החיבור
פורסם 2004 באוגוסט 121 שנים מאפיינים>>חיבורככה זה אמור להיות בעברית אבל לא בטוח שככה זה רשום באימיול בעברית
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.