עבור לתוכן

שאלה בקשר לפתרון קירור בשבילי

Featured Replies

פורסם

קניתי מחשב לפני כחודש חודשים,ובאותו רגע לא חשבתי עם בעיות קירור שיכולות להיווצר,המארז מגיע לטמפ של 42 מעלות במנוחה מעבד 55,

barton 2600

epox 8rda3+

ומארז גנרי עם מאוורר אחד גנרי זה גם מארז קטן מאוד,עכשיו אני רוצה להחליף את הכל במארז של

compucase 6a19

עם שני מאווררי 120 ממ של וונטק

ומאוורר אחד סמרט פאן מאוורר של 120 אחד מאחור שיוציא אוויר,120 ממ מקדימה שיכניס אוויר והסמארט פאן בקופסה של הסידירום שגם יכניס אוויר,

מה אתם אומרים על התצורה?יש הצעות לשיפורים או משהו אחר בתחום ה-500 שקל?

תודה מראש לעוזרים

פורסם

אני לא חושב שיש למארז הזה כל כך הרבה מקומות ל120 מ"מ, גג מקום 1

BTW

סוף סוף Zone Freak!!!!!!!

;D

פורסם

קניתי מחשב לפני כחודש חודשים,ובאותו רגע לא חשבתי עם בעיות קירור שיכולות להיווצר,המארז מגיע לטמפ של 42 מעלות במנוחה מעבד 55,

barton 2600

epox 8rda3+

ומארז גנרי עם מאוורר אחד גנרי זה גם מארז קטן מאוד,עכשיו אני רוצה להחליף את הכל במארז של

compucase 6a19

עם שני מאווררי  120 ממ של וונטק

ומאוורר אחד סמרט פאן מאוורר של 120 אחד מאחור שיוציא אוויר,120 ממ מקדימה שיכניס אוויר והסמארט פאן בקופסה של הסידירום שגם יכניס אוויר,

מה אתם אומרים על התצורה?יש הצעות לשיפורים או משהו אחר בתחום ה-500 שקל?

תודה מראש  לעוזרים

42 במארז זה בסדר. למה להשקיע כל כך הרבה בקרור דיסקים ומאווררים הברבה כסף.. שים עוד כמה גנרים ותחיה איתו טוב. אתה יכול להחליף לו את הספק למשהו יותר אכותי.

למנוחה המעבד קצת חם אלא אם כן יש לך קרור סטוק. סטוק לא ממש מקרר טוב ב AMD.

על אותו לוח עם 2500@3200 , מתח של 1.75 למעבד, עם וולקנו 12 אני נמצא ב 45 על פול ספיד וקצת יותר על MEDIUM SPEED.

זה במאמץ מתון . V12 במהירות גבוהה:

[attachment deleted by admin - 90 dayss]

פורסם
  • מחבר

לא קרור סטוק

volacno 11 xaser edition with sf2

המארז שרוף הוא חם מוות אני צריך לקרר אותו ומהר,אחרי שאני משחק במשחק חלש הוא מגיע בקלות ל-60 שזה קריטי בשבילו,אני רוצה להחליף מארז ואני יודע שעם קירור נכון המעבד יהיהי על 40 idle

אבל אני לא בטוח איך להשקיע במאווררים שבמארז נכון ואיך להציב אותם נכון,בכל מקרה יש למארז הזה שני מקומות ל-120 ממ

פורסם

אז או הוא לא יושב טוב, או שאין גריז תרמי, או שאין לו מאיפה לקחת אוויר. עדיף לתת לו הרבה אוויר ישיר כמו ע"י התעלה או משהו שיחוף לו אוויר חזק מהדופן.

לי גם יש מארז גנרי עם תעלה ישר לוולקנו מהדופן+שני מאווררים מוציאים מאחורה +מאוורר אחד מכניס מקדימה+מאוורר שמקרר את ה HD מלמטה. כולם 80 מ"מ גנריים. כמו שאתה רואה אין הבדל גדול בטמפרטורה של הלוח אבל יש הבדל גדול בטמפרטורת המעבד ואני ב OC.

פורסם
  • מחבר

מה שאתה אומר בקיצור שהמארז הזה לא יתן לי כלום?מבחינת קירור?ולפי מה שאתה אומר המעבד שלך במנוחה הוא בערך ב-40 מעלות אם זה הטמפ שלו בoc כזה,שלא הייתי מחשיב אותו לחלש וגם מתח כזה

אולי יש לך להציע פתרון אחר?אם אתה אומר ככה אז למרוח משחה תרמית חדשה

ac5?

מארז אחר אולי קינפוג של מאווררים כי אין לי מושג איך להציב אותם ואני לא רוצה לחורר תחתיות,דלת זה עוד בסדר ומה זאת אומרת תעלה?

אפשר תמונה למה שיש לך?

פורסם

אתה תצחק אם אני אגיד לך שאין לי מצלמה דיגיטלית. תמונה של המארז גם לא.

יש לך תמונה של שלך פתוח? כמה מקומות למאווררים יש לך ואיפה?

תעלה זה אומר חור בדלת (ועליו מסנן) + צינור טלסקופי שמחבר בין החור למאוורר המעבד ככה שכשסוגרים את המארז המאוורר של המעבד שואב אוויר קר מבחוץ.

עריכה: דרך אפשרית לזהות מאיפה הבאה הבעיה זה להסיר לגמרי את הדלת של המארז ולראות מה קורה אז למעבד. כמה הוא מתחמם. אפילו את שתי הדלתות משני הצדדים.

חוץ מזה כשהמעבד חם תגע בזהירות בהיטסינק. אם הוא קר אז כנראה הוא לא מותקן טוב.

פורסם
  • מחבר

אין לי תמונה אז אני יתאר לך בדיוק מה שיש לי,מאוורר אחד שמוציא אוויר גנרי וזהו

תן לי הצעה איך להציב את המאווררים יש לי עוד מקום ל-4,למרות שהמארז דיי קטן ואם הוא קריר אז אני יצטרך למרוח משכה תרמית חדשה?ולשים את הסינק מחדש?

ועוד משהו איפה אני יכל להשיג את התעלה וגם אני צריך הצעה לספק איכותי לא יקר

300 שקל בערך?

פורסם

קודם תוריד את הדלתות של המארז כדי שיכנס אוויר וכדי לראות את הטמפרטורה אחרי קצת זמן שהמארז פתוח.

אני צריך לדעת איפה יש לך מקום למאווררים ולאיזה גודל של מאווררים.

איפה המאוורר שמוציא אוויר יושב?

את התעלה קבלתי עם המארז. היא חלק ממנו ואמרת שאתה לא רוצה להתחיל לנסר.

תן לי את הנתונים ואוכל להגיד לך איפה לקנות ספק, ואיזה, ואיזה מאווררים לקחת משם.

פורסם
  • מחבר

יש לך איסיקיו?משהו?

המאוורר נמצא בגובה של המעבד מאחורה ומוציא אוויר,לא איכפת לי לחורר את המארז בשביל הקירור,

2600 barton core

epox 8rda3+

radeon 9600xt 256 mb

512mb ddr 400 mhz

volcano 11 xaser edition+

ובקשר לאיציק זה בשבילי שתוכל לעזור לי בדרך יותר יעילה

עריכה:המאוורר מאחורה הוא 60 ממ וזה נראה לי מה שאני יכל לשים

פורסם

אתה לא עונה על השאלות, איך אפשר לתת לך תשובות?

1) ניסית לעבוד בלי דלת? זה מוריד את הטמפרטורה של המעבד או לא?

2) אמרת שיש לך מקום ל 4 מאוררים. איפה בדיוק ואל תגיד לי חושב 60. תמדוד.

הפתרון הכי קל זה לקנות מארז חדש. אבל גם הכי יקר. 6 מאווררים גנריים 80 מ"מ עולים 90 שקל. לכן אני שואל. השאלה אם ואיפה יש לך מקום בשבילם.

פורסם
  • מחבר

טוב אני יפתח את המארז עכשיו וזה שישים מילימטר

ואגב מה ספק חדש יתן לי?

פורסם
  • מחבר

טוב אחרי שפתחתי לחמש דקות הטמפ נשארה אותו הדבר ואף עלתה בחצי מעלה

אבל הסינק חם,והדיסק הקשיח רותח אי אפשר לגעת בו,יכל להיות שהסינק חם בגלל שהכל חם שם?

הטמ של כל המערכת זה 44.5

פורסם

זה שהסינק חם זה בסדר כי זה אומר שהוא מעביר את החום מהמעבד. אם הוא יותר מדי חם זה לא טוב כי זה אומר שאין מה שמקרר אותו כמו שצריך.

המאוורר של הסינק עובד בכלל?

עוד לא ענית לי איפה 4 המאווררים ממוקמים. האם כולם 60 מ"מ?

פורסם
  • מחבר

הכל 60 ממ, יש רק מאוורר אחד במערכת שמכניס אוויר,יש עוד מקום למאוורר בקדמת המארז, מאחורה,ונראה לי שאפשר אפילו להכניס אחד בכונני הסידירום?

הטמפ של המערכת עכשיו 46, מעבד אותו דבר כל המארז חנוק מאוד אין מקום חופשי זה יכל להשפיע ,ואתה יכל לומר לי מה ספק חדש יתן לי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים