פורסם 2003 במאי 1822 שנים הכל פקטור של ניסיון, אמרתי. פונקציות ידניות לא גוזלות זמן אם אתה יודע להשתמש בהן. בדיוק כמו שפוקוס ידני (אופציה שאבדה ברוב הדיגיטליות) לא גוזל זמן, וכמו שהגלגול של הסרט לא גוזל זמן, לדעתי. אני חושב שהדודה, זאת עם השומה, תעדיף שהתמונה שלה תראה יפה, כמו שפורטריט צריך להראות, חד, יפה, בפוקוס (דיי חשוב.), עם רקע מטושטש שמבליט אותה, מאשר שתראה חצי שחורה, מטושטשת (ושהרקע יצא חד).הדיעה שלי קצת שונה, גם מנקודת המבט משל כל השאר כאן. לפני צילום דיגיטלי הייתם, חלקכם, משתמשים במצלמות כיס שלא יודעות לעשות הרבה, כי צילום לא עניין אתכם. אני כן התעניינתי בזה, ויצא לי להשתמש בציוד זר ומוזר, שלא יאמר לכם כלום. צילום השתנה המון ב6-7 שנים האחרונות, במיוחד מאז הכניסה של דיגיטלית. פעם, כשהיית מטייל בונציה (או בכל עיר אחרת, ונציה זה דוגמא טובה), היית רואה רק שני דברים, מצלמות כיס, וצלמי פורמט בינוני (אנשים, בד"כ מבוגרים שרוכנים מעל קופסא עם שני חורים ושלוש חוגות מוזרות), היום, יש לך דיגיטליות, פילם, פוקט, SLR, DSLR, וכו'. זה השתנה. אני משתמש בפונקציות ידניות, כי כשאני הייתי בשלב הזה של צילום, זה כל מה שהיה. (זה כל מה שניקון FM מ1974 ורוליפלקס מ1959 יודעות להציע) אז הכל תלוי במה שאתה רוצה, וצריך. לרוב האנשים מצלמה כמו הקאנון 330, או משהו כזה, 2.1 מגה פיקסל, תהיה מצוינת. מ2.1 מגה פיקסל יוצאות אחלה תמונות בגודל 13*18. ובניגוד לכל נוסחאת חשבון שתמצאו באינטרנט, ממצלמת 5 מגה פיקסל איכותית (סוני 717, למשל) הדפסים של 50*40 יצאו מעולים, ו100*70 יצאו טובים מאד. גם יקרים מאוד. במשפט אחד, כל אחד, וכמה זמן, כסף ורצון יש לו. (אני אמרתי שצריכים להציג תמונה מקצועית? אני אמרתי שצריך להציג לא מטושטשת, זה פוגע בהכל.)(יש חצובות יותר טובות מאלו של מאג, שלא שוקלות 20 קילו לערך)
פורסם 2003 במאי 1822 שנים לפני כ-5 שעות קבלתי סוף סוף את הקאנון S45 שלי! בקרוב אני מקווה לעלות תמונות ממנה.
פורסם 2003 במאי 1922 שנים תודה ותתחדש גם אתה ותודה גם ל: Macr0t - שהמליץ לי על המצלמה frenzy - שחיזק את המלצתו של Macr0t.. תודה גם לכול מי שתמך בי נפשית בכל שנותיי...
פורסם 2003 במאי 1922 שנים והינה תמונה שצילמתי היום: התמונה הוקטנה 40 אחוז מהגודל המקורי. והכל על אוטומט
פורסם 2003 במאי 2222 שנים מחבר למרות שאין למצלמה הזאת (שלי הכוונה) אפשרויות מרובות במיוחד,אפשר ליצור איתה תמונות מעניינות למדי,הראשונה היא מל'ג בעומר,השנייה סתם נמצאת שם: התמונה השנייה זה של ה-454A הראשון בארץ...
פורסם 2003 במאי 2222 שנים הנה תמונות מהמצלמה החדשה שלי Olympus C-50 התמונות כצפוי הוקטנו התמונות זה הנוף מהבית שלי...... פה אתם רואים את תל אביב עם מגדלי עזראלי ברקע פה זה סתם צילום של הכביש מתחת לבית שלי של איזה מרצדס יפה ופה רואים שאת פי גלילות ואת הים... וגם קצת מהבסיס שליד
פורסם 2003 במאי 2522 שנים קניתי dimage 7iיש לה ים פונקציות ואני קיבלתי כבר סחרחורתעכשיו ברצינותיוצאים לי תמונות לא משהומשהו מכיר את האופציות ?
פורסם 2003 במאי 2522 שנים תשמע אתה יודע גם לי...אני חייב עזרה ממישהו איך לצלם יותר טוב...יוצא לי תמונות מטושטשות שאני מצלם מקרוב וזה מאוד מעצבן וכדי שזה יצא לא מטושטש אני חייב פלאש אבל לפעמים הפלאש משתקף ואני צריך לכבות אותו אז הצמצם פתוח הרבה זמן וזה יוצא מטושטש אני משתגע
פורסם 2003 במאי 2522 שנים תשמע אתה יודע גם לי...אני חייב עזרה ממישהו איך לצלם יותר טוב...יוצא לי תמונות מטושטשות שאני מצלם מקרוב וזה מאוד מעצבןעד כמה קרוב? את מתכוון מאקרו? אם כן אז תנסה להשתמש בפוקוס ידני , כי קורה שהמצלמה לא מצליחה לתפוס את הפוקוס
פורסם 2003 במאי 2522 שנים אין פוקוס ידני זה מצלמה מיני הכל אוטומט....ואני עושה חצי לחיצה וזה אמור לעשות פוקוס אבל אני לא יודע למה זה לא מסדר את זה..
פורסם 2003 במאי 2522 שנים גם במקרוגם לפעמים סתם קרובאני רואה את הפוקוס משתנה ללא הפסקה ללא צילוםואם יש צילום אז הוא מצלם לפעמים תוך כדי כיונון ואז יוצא מטושטש
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.