עבור לתוכן

יש דיסקים DUAL LAYER ביחידות בודדות.

Featured Replies

פורסם

יש דיסקים DUAL LAYER ב COMP-IL גם באריזה בודדת !

הבעיה שהם עולים 130 שקל ליחידה.

פורסם

בחו"ל זה עולה חצי מחיר. וגם זה יקר.

אבל שוב כל הכבוד ל COMP-IL שהם נותנים את האופציה.

פורסם

זו לא חבילה של 10 DL

אם היית קורא טוב יותר היית רואה שהחבילה כוללת

-1 Double Layer DVD+R 2.4X 8.5GB

-1 DVD+RW 4X 4.7GB/120min

-8 DVD+R 8X 4.7GB/120min

הסט הזה הופיע בכמה דיונים פה בפורום

פורסם

טעות שלי :-X

בכל מקרה אני מניח שמשתלם מאוד להזמין מארהב משום שדיסק עולה שם 2$

וכמה כבר משלוח יקחו על דיסקים...

פורסם

יש דיסקים DUAL LAYER ב COMP-IL גם באריזה בודדת !

הבעיה שהם עולים 130 שקל ליחידה.

130 שקל לדיסק אחד ?!?!

אתה בטוח ?

פורסם

כן, לצערי הוא צודק, 130 פאקינג שקל:

http://www.comp-il.co.il/products.asp?Cat2Cat1ID=1425&Cat2ID=1735

עריכה:

כשהיבואן הרשמי של וורבטים יתעורר ויתחיל להביא אותם זה יעלה פחות. אבל עדיין יקח הרבה זמן עד שזה יהיה במחיר הגיוני.

פורסם
  • מחבר

כרגע משלמים 70 שקל על המדיה ועוד 60 שקל על להיות הראשון שיש לו...

אינטגרל, בתור המומחה כאן, אתה יודע אם ואיפה אפשר להשיג בארץ DVD-RAM של 9.4GB (דו צדדי) ?

פורסם

בגלל זה אני אומר שלא שווה לקנות צורב דיוידי, הצורבים יקרים והדיסקים זה בכלל בלאגן, זה עדיין לא נכנס לשוק כמו שצריך, תבינו את זה ותפסיקו להמליץ על צורבי דיוידי שאין להם שימוש!

פורסם

אתה לא מבין על מה שאתה מדבר וחבל כי אתה יכול מתוך בורות להטעות אנשים.

צורב DVD לא חייב DL כדי לתפקד טוב. אפשר להסתדר מצוין עם דיסקים של 4.4 גיגה. דיסקים של 4.4 (או 4.7) כמו שקואים להם עולים בין 4 שקל לזולים ועד 8 שקל למצויינים. אם תעשה את החישוב אז תראה שאפילו אם קונים מדיה ל DVD ב 6.5 שקל זה שקול למחיר של 6+ דיסקים 700 מגה (שעולים כל אחד שקל) רק הרבה הרבה יותר נוח.

צורב DVD מאפשר גיבוי של קבצים גדולים (כולל גיבוי סרטים ומידע)  ובנוסף, כל מה שכונן DVD וצורב CD מאפשרים ביחד. במחיר של נגן DVD+צורב רגיל אפשר להשיג צורב DVD מצוין ולמחיר של קומבו לא צריך להוסיף הרבה כדי לקבל צורב DVD שנותן הרבה הרבה יותר אפשרויות.

פורסם
  • מחבר

כל אחד יעשה את החשבון ויקנה מה שמתאים לו.

למי שעומד לקנות היום צורב (בקניית מחשב חדש או כי הצורב הקיים התקלקל) אין טעם לא לקנות צורב DVD. ההפרש במחירים אינו גדול והערך המוסף הוא משמעותי.

נכון שעניין הפורמטים ומחירי המדיה מזכירים את ימי הצורבים הראשונים, אבל הרבה אנשים מוכנים לסבול את זה.

מבחינתי אישית זה אומר שאני יוכל לצמצם את המוני הדיסקים שיש לי לגיבוי ולתוכנות ואז יהיה לי קצת פחות בלגן וכמו כן אני אוכל לצרוב סרטים בצורה נורמאלית בלי כל מיני תחמונים כמו DIVX או VCD.

נכון שיש המון הייפ סביב הצורבים, אבל מאחורי זה יש גם הרבה תועלת פרקטית.

פורסם

חחח.. וככה הם נראים מקרוב...נוזל לי ריר...

[attachment deleted by admin - 90 dayss]

פורסם

אינטגרל , מספיק!!!!

שאלה :

אם יש לי כבר צורב CD רגיל (עם איזה 25 מדיות תואמות) האם כדאי לי להשקיע ולקנות צורב DVD עכשיו כשהשוק עוד פתוח עם המון פורמטים?

ואני גם צריך כונן DVD בשביל לקרוא את כול הדיסקי הנצרבים ...

מה אתם אומרים ?

(הצורב 4120B מאת LG והכונן כנראה מטושיבה ..)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים