עבור לתוכן

איך ואיפה ניתן להגיש ערעור על טסט לאוטו עד 4 טון ?

Featured Replies

פורסם

אז ככה המצב , לכל מי שמבין , היה לי היום טסט שני ומתחילת הטסט הטסטר רצה להכשיל אותי , קודם כל הוא אמר לי לפנות שמאלה ברגע האחרון בצומת , הפנייה בוצע בהצלחה ואני נכנסתי לנתיב כמו שצריך ופניתי שמאלה, לאחר שהוא ראה שהוא לא הצליח להכשיל אותי בצומת ההיא המשכנו לנסוע לאחר מכן הגענו לצומת "רועשת ביות בכביש מהיר בעל שני נתיבי נסיע ונת"צ , הטסטר 10 מטר לפני הצומת אמר לי לפנות שמאלה לנתיב לפנייה שמאלה כאשר אני נסעתי בנתיב הימני והנתיב השמאלי היא בעל תנועה רבה . בדקתי שיש לי מקום והתחלתילפנות ואז הוא סובב לי את ההגה ימינה בטענה שמה אני עושה שאין לי מקום לפנות , ולאחר שנייה הוא סובבה את ההגה שמאלה כאשר הנתיב השמאלי היה רועש ונכנסנו על הזנב של אוטו אחר . שאלתי אותו למה הוא עשה את זה אז הוא אמר שהיה מקום . למזלי הרב ישבה המורה שלי לנהיגה מאחורה וראתה את כל המתרחש ולפי מה שהיא אמרה לי בסוף הטסט הטסטר עוד מתחילת הטסט רצה להכשיל אותי , הוא חיפש איפה לדפוק לי מצב קשה ולהכשיל , פעם הראשונה לא הצליח אז בפעה השנייה הוא מצא לי מקום יותר עמוס וגועש ולשם דחף אותי . אני מאד רוצה להגיש ערעור על הטסט הזה ולהגיש תלונה על הטסטר , כמו כן לפי דברי המורה זאת לא הפעם הראשונה שהוא עושה כאלה דברים לתלמידים ..............תעזרו לי בבקשה , נמאס לי מאי הצדק הזה , כסף לא גדל על עצים וקשה לי לשלם כל טסט .

תודה דן

פורסם

שמע אפשר לערער... אתה יכול לשאול את המורה שלך הוא בטוח יודע.

אבל אני שמעתי שעדיף לא לערער בטסטים כי רוב הסיכויים שלא תצליח. כי תחשוב מי יבדוק את זה. בטח מנהל הטסטרים.. שהוא גם טסטר.. (הוא היה לי בטסט הראשון. והוא אחלה דרך הגב אה ועברתי בשני).

זה שהיה איתך משהו מבוגר יכול לעזור לך בערעור.

דרך אגב איזה טסט אתה?

פורסם

בטח הוא בקומבינה עם מורים לנהיגה ומעביר רק את שלהם......

פורסם
  • מחבר

טסט שני היה לי היום , אני נהגתי מצויין , המורה אומרת לי כל הזמן שאני נוהג מצוין ואני מרגיש את זה , אני מפגין שליטה טובה בנהיגה והכל כמו שצריך .

אתה חיפאי במקרה , המורה שלי מכירה את האחראית על הטסטים , אני לא שם זין על כלום , אני רוצה להגיש ערעור על הטסטר הכל הזה .

פורסם

תשאל תמורה שלך האם שווה לך

הוא כנראה גם יתחקר את זה שהיה איתך באוטו

זה הדבר הכי טוב לעשות

כי למורה שלך יש בהרבה יותר ניסיון מאשר כולנו פה

פורסם

צודק... תשאל את המורה אם עדיף לך....

אני מכיר גם מישהו שמכשילים אותו על שטויות.

גם יכול להיות שזה בגלל המורה שלך..

חשבתי על זה פעם אבל נראה לי שיש טסטרים שלא אוהבים מורים כאלה או אחרים בגלל איזו מריבה או משהו והם פשוט לא מעבירים את התלמידים שלו..

מה היה לך בטסט הראשון??

נ.ב אם תערער ורוב הסיכויים שידחו את זה אז יכול לעשות לך בעיות בטסטים הבאים לפי דעתי

פורסם
  • מחבר

המורה אמרה לי שהיא תיגש לאחראית על הטסטים כי נמאס לה מהשטויות שהטסטר הזה עושה . היא מכירה אותו . אני לא שם זין , שיתחקרו את המורה שלי , היא אמרה לי ישר איך שהטסטר יצא שהוא רצה להכשיל אותי , וזה טוב שישבה באוטו המורה כי היא ראתה הכל ואם ישאלו אז היא יכולה לשמש כעדה למה שהתרחש בזמן הנסיעה .

איזה בעיות יכולים לעשות לי ?

בטסט הראשון ישב לידי איזה כלב מרוקאי הכשיל אותי בגלל שבחניה נגעתי קלות עם הגלגל במדרכה .

פורסם

בטסט הראשון ישב לידי איזה כלב מרוקאי הכשיל אותי בגלל שבחניה נגעתי קלות עם הגלגל במדרכה .

ואיך קשורה הדעה שלך לזה שהוא כלב לזה שהוא מרוקאי?

ואין דבר "טסטר ניסה להכשיל אותי" תפסיק להתבכיין, אתה אמור לדעת לנהוג בכל מצב, מה אתה רוצה שהוא יתן לך לנהוג בכביש ישר!?

הוא צריך לראות אותך מתפקד בכל מצב! ובכל סוגי התנועה!

פורסם
  • מחבר

סתכל אם הייתה יושב באוטו הייתה רואה שהוא מנסה להכשיל אותי , אני לא מתבכיין פשוט נמאס לי מהאי צדק , הוא ניסה להכניס אותי למצבים שידפקו אותי , יש הוראות לטסטרים באיזה מרחק לפני פנייה וכאלה הם אמורים להגיד לי לפנות שמאלה או ימינה וכ'ו , גם המורה אמרה שהוא ניסה לדפוק אותי .

פורסם

המורה אמרה לי שהיא תיגש לאחראית על הטסטים כי נמאס לה מהשטויות שהטסטר הזה עושה . היא מכירה אותו . אני לא שם זין , שיתחקרו את המורה שלי , היא אמרה לי ישר איך שהטסטר יצא שהוא רצה להכשיל אותי , וזה טוב שישבה באוטו המורה כי היא ראתה הכל ואם ישאלו אז היא יכולה לשמש כעדה למה שהתרחש בזמן הנסיעה .

איזה בעיות יכולים לעשות לי ?

בואנה תתחיל להרגיע את התגובות שלך נמעס לי מאנשים מסכנים כמוך אני מרוקאי מה הקשר לכלב יאללה לך תחפש ימסכן כאילו אם הטסטר היה רוסי או אשכנזי ובא ברצון להכשיל אותך המצב היה שונה תפסיק כבר לבלבל בשכל, אני יודע שאומרים שמרוקאים עצבניים בסדר סטראיטויפ אבל כלבים אתה כלב! אתה ומי שעשה אותך!.

כול הטסטרים האלה רמאים אין לך כול סיכוי מולם גם אם תגיש 10 עירעורים זה לא יעזור הוא הכשיל אותך כדי שהבא אחריו ירוויח עוד כסף ואולי אפילו שהמורה שלך תרוויח עוד על שיעור או שניים נוספים אני לא שמעתי על מיקרה שמישהו עירער והעבירו אותו.

פורסם

אולי תרגיעו את השפה?...

פורסם

ברוך הבא למדינת ישראל :P

תעתור לבג"צ ::)

פורסם
  • מחבר

נו באמת מה זאת התגובה הזאתי ?, אתם לא חושבים שצריך לעשות משהו בקשר לזה ?

כמה זבל אפשר לאכול שכל פעם בא לך טסטר מאנייק שרוצה להכשיל אותך מחדש ? , וכמה פעמים אפשר לגשת לטסט מחדש ולשם עוד ועוד כסף .

בקשר למורה שלי , היא לא תקבל מזה כלום , היא לא משוד האנשים האלו שדופקים את התלמידים שלהם .

לאחר שיחה עם המורה היא אמרה לי שאין מה להגיש ערעור ושזה לא שווה את זה . טסטרים זה זין של אנשים

פורסם

אני דווקא שמעתי על מלא שערערו והעבירו אותם

כל הקטע זה שאם הערעור מתקבל אז מביאים לך את הטסטר הראשי של האיזור שלך עכשיו מה הקטע

הטסטר הזה הוא בדרך כלל זקן מת שאין לו כוח לכלום. הוא עושה טסט פעם בחצי שנה ולא ממש יודע כל כך טוב מה בדיוק בודקים(הוא כר מזמן עוסק בעבודה משרדית) ככה יוצא שהוא מעביר את כולם(כמובן אם לא תנהג בצורה רעה במיוחד)

פורסם
  • מחבר

אני כבר לא יודע מה לעשות , המורה אמרה לי שלא יצא כלום מלערער שרק יגידו לטסטר "נו נו נו " וירשם לו איזה משהו בתיק וזהו ורק אחרי זה אני אגש לטסט ועדיין אשלם על זה ביוקר !

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים