פורסם 2001 בנובמבר 1124 שנים CNR=COMMUNICATION NETWORK RISERיש גם חריץ דומה שנקרא AMR=AUDIO MODEM RISERאלה כרטיסים קטנים וזולים מאד ובמבחר יש מודם, כרטיס רשת או כרטיס קולהכוונה היתה להפיץ כרטיסים זולים שניתן לשדרג אותם בתוכנה והם משתמשים במעבד המחשב כדי לבצע את פעולתםבארץ בכל אופן אפשר לשכוח מזה.. פעם היתה אפשרות להשיג מודמים כאלה אבל גם את זה כבר אין ולא נראה לי שגם יהיהעצתי-להמשיך לקנות רק כרטיסי PCIעל חריץ PCI הפוך לא שמעתי.. אולי מישהו יספר לנו מה זה באמת
פורסם 2001 בנובמבר 1124 שנים מחבר באותה הזדמנות הייתי רוצה לדעת גם מה הרעיון בחריץ PCI הפוך מה זאת אומרת הפוך? ...אז איך מתקינים את הכרטיס? האם יש כרטיסים שמיועדים במיוחד לחריץ כזה? אה, ותודה על התשובה המהירה
פורסם 2001 בנובמבר 1124 שנים חריץ ה- PCI ההפוך הוא ה- ACR ונדמה לי שהוא באותו הסגנון כמו כל שאר הדרעקים אלו....
פורסם 2001 בנובמבר 1224 שנים התשובה מתסכמת במילה אחת פשוטה:[glow=red,2,300]ד-ר-ע-ק[/glow]במקרה הזה אתה צודק ב- 100% !
פורסם 2001 בנובמבר 1224 שנים כולכם טועים!!!! חריץ הcnr, הוא החריץ השעיר של התחת שרואים מתי שהאינסטלטור מתכופף ומתקן את הצנרת!!! מחזה א נעים לכל הדעות!!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.