עבור לתוכן

גוף קירור לאוברקלוק עד 200 ש"ח AMD+2500.

Featured Replies

פורסם

ראשית ראיתי שיש דיי הרבה דיונים בקשר למעבד הזה אבל אף אחד מהם לא היה בנוגע לאוברקלוק, עכשיו אני מחפש גוף קירור לאוברקלוק דיי כבד עד איפה שהזיכרונות אני משאר יעצרו אותי התקציב שלי הוא עד 200 שקל, בינתיים חשבתי על ALX 800+TT SF2, קראתי כמה ביקורות רובן הראו שהוא דיי מצליח לישמור על טמפרטורות טובות, וגם בחלק מהן הראה ביצועים טובים יותר מהV12 ורציתי לקבל חוות דעת סופית ממכם ואולי אפילו יש גוף קירור שעדיף מיזה, תודה רבה מראש ומצטער אם היה דיון כזה בעבר.

פורסם

ALX800+SF2 שילוב הכי טוב שיש במחיר הזה, אני לא חושב שיש קירור טוב יותר בטווח המחירים האלה.

פורסם
  • מחבר

טוב הזמנתי את הALX 800 מחר אני ילך לאסוף אותו ונודיע לכם כמה מעלות הוא הוריד, עכשיו אני אם 45-47 במנוחה ו50-53 במאמץ אני אם מארז פתוח וקירור סטוק למעבד.

פורסם

אוקיי, מחכים לתוצאות.. תעדכן... :)

פורסם
  • מחבר

טוב, היום קיבלתי את הALX-800, ביגלל שהם לא היה להם את הSF2 אז לקחתי אחד מהמאוררים שהיו לי מקדימה למארז וחיברתי אותו אליו, עכשיו בינתיים אני ממש מאוכזב הבדל במנוחה מהקירור סטוק הקודם הוא 5+ - מעלות, דרך אגב זו פעם שניה שאני מתקין היטסינק והפעם הראשונה הייתה בכלל אל מעבד אינטל (P3) שזה היה קצת שונה, מרחתי משחה טרמית או לפחות השתדלתי כמו שהיה כתוב במדריך אבל עד שהצלחתי לחבר את הקליפסים אני חושב שנשארה שכבה ממש דקה של משחה עוד דבר זו הייתה המשחה שקיבלתי אם ההיטסינק, ואם כל הדברין האלו עדיין אני חושב שהפרש המעלות היה צריך להיות גדול יותר, אני תכף יראה מה ההבדל במאמץ מקווה שזה לפחות ישמח אותי :(, תגובות לעניין יתקבלו בשמחה :) .

פורסם

זה גוף קירור תקציבי עם מאורר ברמה נמוכה, אל תצפה ליותר מידי

שים עליו סמארט פאן ותראה תוצאות, אל תצפה להורדה של 20 מעלות אבל עם הסינק הזה וסמארט לא תצטרך לדאוג למעלות כל עוד לא תעשה א"ק עצבני

פורסם
  • מחבר

המאורר ששמתי עליו זה וונטק UV, אם אני לא טועה משהו בסביבות ה3000RPM, אני בטוח שSF יוריד מעלות, עכשיו עוד דבר שאני חייב לציין החדר שלי מאוד חם שיחקתי כרגע COD לכמה דקות והמעלות בקושי ועלו אולי מעלה שתיים, אני חושב שאולי ביגלל שטמפרטורת החדר שלי גבוהה אז הטמפרטורה יחסית גבוהה, דרך אגב יש איזה תוכנה שיכולה להכניס את המחשב למאמץ? אני לא מתכוון לפריים כי זה יקח כמה שעות טובות אז אם יש הצעות :) ...

פורסם

BURN IN WIZARD ב SANDRA

חוץ מזה אתה לא חייב להריץ פריים95 ל 6 שעות כדי שיכנס למאמץ...

פורסם

integarl

אחי יש לך איציק משהו אני חייב לדבר איתך על משהו :-[

פורסם
  • מחבר

אוקי אז ככה עשיתי BURN IN WIZARD למשך שעתיים 10 סיבובים על High Priority וזה בקושי ועבר את ה44 מעלות, אז זה דיי מוזר כי במנוחה הוא + - 40, בסוף השבוע אני יוסיף עוד 2 מאוררים לדלת ואני יחליף לSF2 על ההיטסינק.

פורסם

המבחן האמיתי של הפתרונות קירור הוא שלא יהיה הבדל גדול בין מנוה למאמץ, את זה השגת עם הסט שלך.

4 מעלות הבדל זה מעולה!

פורסם
  • מחבר

התחלתי בOC ושוב נתקעתי באותה הבעיה שהייתה לי פעם המחשב לא עושה פוסט מעל 184FSB ניסיתי להוריד מכפלה לעלות מתח נדה כלום וזה גם לא הזיכרונות כי הם 400MHZ אז עד 200FSB לא צריכה להיות לי בעיה בכלל.

פורסם

הייתה לי בעיה דומה עם מעבד XP 2600+ ולוח Abit A7N guru. עד לפני שבוע השתמשתי ב volcano 7+ והטמפ' במנוחה היתה בממוצע 44 מעלות. השבוע החלפתי את הקירור ל SP-97 עם מאוורר Thermaflow 92mm של vantec ועכשיו המעבד במנוחה על 35 מעלות בממוצע. הגדלתי את המתח של המעבד ל 1.9v והגעתי ל 200MHZ ב FSB. הטמפ של המעבד עלתה במנוחה ל 38 ~ 39 מעלות ובמאמץ זה עולה אפילו ל 46 מעלות.

פורסם
  • מחבר

טוב כדי לבדוק שהמעבד לא נעול העלתי את המכפלה ל12.5 ואין שום בעיה אז המעבד לא נעול, אני ינסה יותר מאוחר לעדכן ביוס אם יש איזה שהן המלצות לביוס טוב לOC בעיקרון שמעתי על ה1.9 אבל אם יש לכם המלצות אז בשמחה.

דרך אגב יכול להיגרם נזק כל שהוא כשאני מעלה מכפלה ולא את הFSB?

פורסם
  • מחבר

עריכה: הצלחתי! ברוך השמש!! הבעיה הייתה שהFSB:DRAM היו בSPD 5:6 החלפתי לAUTO ועכשיו אני על 200 FSB בלי בעיה, בכל מקרה תודה, אני יעדכן יותר מאוחר איפה אני יעצר...!

טוב עכשיו אני אם 220FSB ומכפלה 10.5 = 2300MHZ עוד לא התחלתי לעלות מתחים וגם לא בדקתי יציבות משום שהדיסק הקשיח כנראה נשרף ממנת יתר של ריסטים, ביום ראשון אני מקווה שאני יקנה דיסק קשיח חדש בימקום עוד 512 זיכרון שתיכננתי ליקנות ואז אני יבדוק יציבות ונראה כבר :(.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים