פורסם 2004 ביולי 3121 שנים minGW - הכי טוב שאני מכיר . יותר טוב אפילו מלא חינמיים , מדמה סביבת פיתוח של לינוקס .dev c++ - גם מעולה , אך אני אוהב יותר את minGW
פורסם 2004 באוגוסט 121 שנים מעניין, אני חיפשתי את המילה קומפיילר ודוקא מצאתי די הרבהhttp://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=60156.0
פורסם 2004 באוגוסט 621 שנים דבר ראשון gcc הוא קומפיילר ליוניקסדבר שני מה גורם לך לחשוב שהוא הכי טוב בעולם? ה-VC++ של מיקרוסופט מקמפל הרבה יותר מהר ויוצר קוד יעיל פי כמה וכמה מהקוד ש-gcc יוצר גם אחרי הוספת הדגל O3-
פורסם 2004 באוגוסט 621 שנים אני לא מבין מה המהומה על סביבות פיתוח של יקרוסופט . החינמיות שהצעתי הרבה יותר סבבה לטעמי . כדאי לנסות ...
פורסם 2004 באוגוסט 621 שנים דבר ראשון gcc הוא קומפיילר ליוניקסדבר שני מה גורם לך לחשוב שהוא הכי טוב בעולם? ה-VC++ של מיקרוסופט מקמפל הרבה יותר מהר ויוצר קוד יעיל פי כמה וכמה מהקוד ש-gcc יוצר גם אחרי הוספת הדגל O3-says who? אתה?א. GCC יכול לרוץ על כל דבר - כל סביבה, כל מעבד, לכל target (בגבולות הסביר, כמובן, והגבולות האלו די רחבים).ב. יש הרבה דברים לעשות מעבר לO3-.ג. אני אשמח לדעת מאיפה המידע הזה, ואולי להחכים מעט בעצמי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.