פורסם 2004 ביולי 3121 שנים GEIL 512MB PC3200 400MHz DDR SDRAM value w/hs 400Mhz, CAS 2.5 6-3-3 2T, 5ns, 2.5-2.8V, Aluminium Heat Spreader, 6 Layer PCB, bulk pkgעולים 563 ש"ח בפנדה עם אחריות לכל החיים.הם טובים? יש המלצות על זכרונות אחרים בסביבת המחיר הזה?אני רוצה זכרונות שלא בהכרח טובים לOC, למרות שלא יזיק אם יהיו סבירים במקרה ואני ארצה בעתיד.
פורסם 2004 ביולי 3121 שנים מחבר בKSP יש אחריות לשנה בלבד. בפנדה יש על הזכרונות שרשמתי אחריות לכל החיים.איך הזכרונות שאני רשמתי?סבירים יחסית למחיר?
פורסם 2004 ביולי 3121 שנים בKSP יש אחריות לשנה בלבד. בפנדה יש על הזכרונות שרשמתי אחריות לכל החיים. איך הזכרונות שאני רשמתי? סבירים יחסית למחיר? כן, אבל זאת אחריות מפנדה . בכל מקרה, אתה צודק, שנה אחריות על זיכרון זה לא ממש מספיק. מה גם, שהזיכרונות שלך יותר מהירים בלי אוברקלוק בזמן שה ADATA 500 יאפשרו אוברקלוק מכובד. אם יש לך את'לון XP עם מכפלה פתוחה אז הזיכרון לא כל כך חשוב לאוברקלוק ואם יש לך את ה2500+ עם מכפלה נעולה עדיין הזיכרון שהצעת מציע די הרבה אוברקלוק. באת'לון XP חשובים תזמונים, אצל אינטל חשובה מהירות באס (באוברקלוק, בלי אוברקלוק תזמונים עדיין לא כזה חשובים).
פורסם 2004 באוגוסט 121 שנים מחבר זה בשביל מערכת של אתלון 64. הבנתי שהבקר על הליבה, זה אמור לשנות סדר עדיפויות?וכמו שאמרתי בהתחלה, האפשרות לOC לא חשובה לי מאד, רק רצוי שהיא תהיה סבירה אם אני ירצה בעתיד...
פורסם 2004 באוגוסט 121 שנים מה כבר משנה לי התזמונים כלכך הרבה ? העיקר הכמות והמהירות לא ?!?!עדיין לא הבנתי את הקטע של התזמונים שמישהו יסביר לי בבקשה. :'(
פורסם 2004 באוגוסט 121 שנים ,תקנה של סאמסונג.. הכי אמינים, אחי הרכיב בסביבות ב500-600 סטיקים של סמסונג ( הוא טכנאי ) והיו בערך 3-4 החזרות, בזמן ששל חברות אחרות היו החזרות מרובות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.