עבור לתוכן

דרוש פיתרון לבעית אבק.

Featured Replies

פורסם

כידוע יש אבק. אבק מבודד טוב, ולכן חם יותר לרכיבים. מידת האבק עומדת ביחס ישיר לכמות האויר המוזרמת במארז, ורמת הקירור של הרכיבים עומדת ביחס ישיר לרמת האוויר החם המפונה מהם --> רמת האויר המוזרמת למארז. מעגל מעצבן. שכן, על מנת לשמור על רכיבים קרים, צריך להזרים הרבה אויר ולנקות אבק הרבה פעמים.

היות והמערכת שלי סובלת מאוד מאבק --> שכן הרבה אויר מוזרם בא (דלת צד פתוחה, מאוור 12 מקדימה למעלה, מאוורר 80 מקדימה למעטה, שניהם מכניסים, ומאוורר 80 מאחורה למעלה מוציא אוויר, מתחת למאוורר של הספק). והיא גם חמה באופן טיבעי, עלי לנקות אבק הרבה פעמים על מנת שהיא תא תתחמם יותר מידי. (ממש אפשר לראות איך הטמפ' עולות עם הזמן!).

אם למישהו יש פיתרון שיכול לעזור לי לדלל את כמות הפעמים שאני מנקה אבק מהמערכת אני אשמח. (אבל שלא יהיה קירור מים, או כל "פיתרון" אחר ש"פותר" את הבעיה על ידי הקטנת כמות האויר המוזרמת אל המארז).

תודה.

פורסם

נסה להכין פילטרים למאווררים המכניסים, עכמו כן דלת פתוחה זה אמנם מוריד כמה מעלות אבל ממש מכניס המון אבק, עשה חור בדלת שים מאוורר + פילטר, וככה תהנה גם מסירקולציית אוויר טובה וגם בלי אבק, כמו כן, ספריי לחץ יכול להיות טוב כדי לנקות מדי פעם את הסינק ואת המאווררים.

הקפד על אלה ואני בטוח שיושגו תוצאות מעולות.

פורסם
  • מחבר

תודה. אבל פילטר פועל העקרון של להקטין את כמות האוויר שנכנסת וכך את כמות האבק, לא כך?

(תודה בכל אופן).

פורסם

האוויר עדיין נכנס בצורה טובה, אולי במינון נמוך מאשר ללא פילטר, אבל עוצר אבק בצורה מעולה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים