פורסם 2004 ביולי 3021 שנים מחבר תודה יש למישהו מושג איפה ניתן להשיג ספוגים אקוסטים? :-X עריכה: הוא עוד פעם שבק חיים! ועוד פעם חזר לעבוד! ועוד פעם מת! ועוד פעם עובד! אני חייב להחזיר אותו!!
פורסם 2004 ביולי 3021 שנים עריכה: הוא עוד פעם שבק חיים! ועוד פעם חזר לעבוד! ועוד פעם מת! ועוד פעם עובד! אני חייב להחזיר אותו!! מה נסגר איתו? חחח לדעתי תחזיר אותו לאחריות בהקדם ואל תתעסק (ובינתיים תתעסק בקדיחה בסינק כדי שלא תשתעמם ) * תגיד תודה שזה לא משהו יותר רציני (אהמ.. המעבד שלי נהרס אהמ..)
פורסם 2004 ביולי 3021 שנים מחבר רק מזל שהייתי לידו שזה קרה, אם לא הייתי בבית נגיד זה יכל להיגמר בצורה קצת פחות שמחה.ואתה יכול להיות בטוח שבשנייה שיהיה לי זמן אני נוסע לזרוק אותו חזרה בחנות שממנה הוא בא.(עד היום אני מצטער שקניתי באיזה חנות מעפנה ולא בזיגזאג)
פורסם 2004 ביולי 3121 שנים גם המאוורר של ה-NF7-S שלי החליט להפסיק לעבוד o_Oשימנתי אותו והורדתי את הגריל עכשיו נראה שהוא עובד...ראוי לציין שהלוח רק בין כמה שבועות וזה המאוורר שבא עם הגירסה היותר חדשה (לוח עם סלוטים צבעוניים).
פורסם 2004 ביולי 3121 שנים מחבר כן 2 הסלוטים הראשונים סגולים והשלישי כחול.אני לא רוצה להתחיל להתעסק עם שימון וכו' כי אז אם תהיה תקלה רצינית בלוח ואני ארצה את האחריות הם עלולים להגיד שזה בגלל זה.הלוח יחזור לחנות בהקדם, אני רק מקווה שיביאו לי לוח טוב לא"ק, שאני לא ייתקע עם אחד דפוק כמו עם המעבד...
פורסם 2004 ביולי 3121 שנים גם לי קרה בדיוק אותו דבר עם אותו לוח..רק שמאוורר יש לו קטעים.. לפעמים הוא מקרטע ועושה רעשים מעצבנים ולפעמים לא..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.