פורסם 2002 באפריל 2123 שנים יש לי במגירה ווקמן, יש אפשרות שאני יכול להקליט מהמחשב ישירות לווקמן ?איך?
פורסם 2002 באפריל 2123 שנים ערן, תתעורר ערן!יש בווקמן לחצן הקלטה, אתה יודע... לחצן עם עיגול אדום עליו שרשום מתחתיו REC?!תחפש חור שדומה לכניסה של בננה של אוזניות שרשום עליו LINE IN.אם כן, חבר כבל שמשני צדדיו יש מחבר MINI-PLUG (בננה של אוזניות), האחת הולכת ליציאה של הרמקולים בכרטיס והשניה לכניסת ה LINE IN בווקמן/טייפ מנהלים שלך.זהו, הקלטה איכותית לך.
פורסם 2002 באפריל 2123 שנים מחבר אבל.... זה ישמע שאני באמת צריך להתעורר :\ אבל, אין כפתור הקלטה.. יש רק את ה 4 האחרים.. pause/stop play והאלה להריץ אחורה וקדימה
פורסם 2002 באפריל 2123 שנים אבל.... זה ישמע שאני באמת צריך להתעורר :\ אבל, אין כפתור הקלטה.. יש רק את ה 4 האחרים.. pause/stop play והאלה להריץ אחורה וקדימה אז אתה לא יכול להקליט כי אין אפשרות הקלטה.
פורסם 2002 באפריל 2123 שנים אבל.... זה ישמע שאני באמת צריך להתעורר :\ אבל, אין כפתור הקלטה.. יש רק את ה 4 האחרים.. pause/stop play והאלה להריץ אחורה וקדימה ערן חתיכת מסניף דבקים :lol: :jump: :smoke:
פורסם 2002 באפריל 2123 שנים מחבר אתמול השתמשתי בכמות גדולה של סופר גלו להדביק משהו ונשפך לי על האצבעות קצת.. :-X
פורסם 2002 באפריל 2123 שנים נשפך גם לפה או לחורים אחרים נראה לי...שטויות אחי, לכל אחד יש ימים כאלה.ולמה להקליט ישירות לווקמן אם אפשר לחבר טייפריקורדר עם כניסת Line או מערכת רצינית?
פורסם 2002 באפריל 2123 שנים מחבר אין ואין.. וכן, אכן בית מוזר.. גם אין תמונות על הקירות ואין כלום כמעט, נקי כשלג :saint:
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.