פורסם 2004 ביולי 3121 שנים רק תיקון קטן בכמה מקומות כתבת WRX, WRX זה דגם של אימפרזה טורבו, WRC זה הראלי....(World Rally Championship).
פורסם 2004 ביולי 3121 שנים ברח מכאן לפני שאתה נותן לך סטירה עם הגורמט עכשיו רציני אין לי שום חשק להגיב לך בכלל כי לפי התגובות שלך אתה תת רמה,אל תפנה אלי יותר אפילו על תסתכל על הניק שלי.
פורסם 2004 ביולי 3121 שנים הלו הלו תירגע!!! באמת הגזמת קצת מה הקטע שלך?! נראה לי עוד איזה ממורמר עם חיפושית מקנא קצת.... ולעניינינו: הנה עוד אחת
פורסם 2004 ביולי 3121 שנים פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחסע סע אחותך לא מבינה כלום ;Dאני מבטיח לך שהשיפורים שהיו לו באוטו שווים יותר מהבית שלך.זו תגובה רצינית? זו תגובה ברמה? וואלה לא ידעתי אני ילמד ממך.RazorJunior אחלה תמונות מת על אלפה, מאיפה אתה מביא אותן?
פורסם 2004 ביולי 3121 שנים מה אתה מתערב?! חייב לדחוף את האף לכול מקום,תזהר שגם אתה לא תקבל גורמט בראש ;D חחחחח טוב דיי אני מת מצחוק,עכשיו תגוהב ברמה: אנוכי אינו רוצה לנהל דו-שיח איתך,עכשיו סע דרך אגב ילק חיפושית תנסה יותר: [attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2004 ביולי 3121 שנים PhP dUdE באמת תרגיע איין צורך לדבר ככה בתקיפות. ולכל שאר החברים הבאתם פה תמונות של משופרות מחול הכל טוב יפה וגם פנטזיה כי עד שזה יהיה בארץ יקח איזה כמה שנים טובות אולי רק שהחוק על הספורט המוטורי יעבור. אי לכך ובהתאם לזאת המכונית המשופרת שלי היא (ומי שתמעניין קצת בנושא מכיר אותה) מפרט טכני http://www.max-tuning.com/gallery/user_gal/index.asp?Page=1&Item=other/other_3&LM=RankOrder לא היה לי כוח לחפש תמונות בגדול ממפגשים לכן
פורסם 2004 ביולי 3121 שנים זה דיון ציבורי בפורום ציבורי באינטרנט ואני לא עובר על שום חוקי פורום למינהם. לכן אם לא מתאים לך אתה יכול לקחת את עצמך וללכת
פורסם 2004 ביולי 3121 שנים אנחנו רוצים לשמור על רמת הדיון בפורום.שלא יגידו אחר כך בפורומים אחרים שב hwzon אמרו שמישהו שיפר 307 לרמה של 307 wrc, ההבדל בינהן הוא שמיים וארץ.
פורסם 2004 ביולי 3121 שנים תחזור לכיתה ו' ותלמד הבנת הנקרא. וכמו שאתה אומר מה שאני רוצה אני אגיד מה שבא לי.
פורסם 2004 ביולי 3121 שנים פרקש- אני מביא אותם מ tuning-auto.com וגם אני חולה אלפא ;DPHP בחייאת תרגע אין לי לא כוח ולא עצבים לריב איתך אז חלאס
פורסם 2004 ביולי 3121 שנים יאללה אחים תפסיקו עם השטויות ברצינותCARTER לא הבנתי זה האוטו שלך???????????תביא עוד תמונות (נורמליות)אחי זה מדהיםאין על אמריקאיות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.