עבור לתוכן

מהירות באס מקסימלית (A-DATA 500Hz) ?

Featured Replies

פורסם

היי!

רציתי לדעת מהי מהירות הבאס המקסימלית שמישהו הגיע כאן עים זכרונות של A-DATA 500HZ בפנטיום 4?

אני הגעתי איתו לבאס יציב של 257, ולבאס לא יציב של 270, אבל נראה לי שאנשים הגיעו עים הזכרון הזה לבאס הרבה יותר גבוה.

נ.ב.

כן, אני יודע שזה תלוי גם בשאר המערכת, אבל אני מעוניין לדעת מהי המהירות שהמקסימלית שניתן לסחוט מהזיכרון הזה בתנאי מערכת טובים.

פורסם

I ran them at 275 stable, timings were 3-4-4-7, 3.0V.

פורסם

כמה אתה מצליח להביא אותו ב2.8V? (אביט IS7 מטומטם...)

פורסם

About 270 with 3-4-4-8.

פורסם

270? ממש שימחת אותי עכשיו... ואני הייתי בטוח שאני תקוע על 250 ולא זז משם :)

רק שנגמור עם המוד ונתחיל עם הOC :)

פורסם

It's not that hot, with 3.0 it can do 2.5-4-4-7, maybe even 2.5-4-4-6 (not fully tested)

I wonder whether I should see how they work with 3.3.

פורסם
  • מחבר

האמת, פחדתי לעבור את ה-2.9V בגלל שהם ממש מתחממים, אבל אני אעלה תיזמונים, אחשמל אותם עים 3V ונראה לאן נגיע...

תודה.

פורסם

או אם אתה מעדיף תזמונים חבר שלי הגיע ל 2.3.3.6 אם אני לא טועה ב 2.75 וולט ולבאס 237 שזה לא הרבה אבל זה לא "הורג" לך את הצ'יפים

פורסם
  • מחבר

האמת, בדקתי פעם תיזמונים נמוכים מול באס מירבי ואצלי בבאס מירבי המחשב יותר חזק.

פורסם

It depends in what.

270 2.5-4-4-7 1:1 vs 270 (432 mhz) 4:5 with 2-3-3-5 is pretty equal, the second configuration wins in certain benchmarks, memory bandwidth is obviously higher in the first one.

I usually work with the latter.

פורסם

מה המתח המירבי שהייתם מגדירים כבטוח לעבודה עם הזכרונות האלה?

פורסם

3.0-3.1 לא הייתי עובר...

פורסם
  • מחבר

המתח המומלץ ע"י היצרן הוא 2.8V.

האמת, הצלחתי להגיע לבאס 270 דיי יציב (לא היה לי זמן להריץ בדיקות מעמיקות) עים מעבד 1.675V וזכרונות 2.9V ב 3-4-4-7.

לגבי מה שאמרת Armageddon :

לא בדקתי יחסים (1:1/2:3/4:5) אבל בדקתי באס מירבי עים תיזמונים גבוהים מול תיזמונים נמוכים עים הבאס שהתאפשר - והראשון היה יותר חזק.

שווה בכלל לנסות לשחק עים התיזמונים?

פורסם

Of course, you have nothing to lose, worse case it won't work, keep trying till the maximal voltage you're willing to give.

Also try 4:5 with lower timings and see what gives you better results. I work at 270 with 3.0V 4:5 2-3-3-6/5.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים