עבור לתוכן

מזל טוב על החלפת המנהל

Featured Replies

פורסם

לא יודע אם קיים ת'רד כזה

אבל רק רציתי להגיד לך מזל טוב על המינוי...

אגב מה קרה לאי טי?

פורסם

תודה רבה :)

פורסם

אהה מזל טוב... סליחה באמת אם אני פוגע באי טי אבל לי זה יותר טוב כי כל דיוןש אני פותח אתה מעביר לפורום אחר ועוד אומר לי שאני קרוב לבאן בגלל דיון שאל פתחתי במקום המתאים!! אז אני שמח שהוא לא מנהל יותר ;):);)

פורסם

תרד דפוק כותרת דפוקה אם אי טי יראה את זה נראה לי שהוא יחזור לנהל רק כדי להעיף אותך.

פורסם

לך לישון

פורסם

בגלל דעה אישית?!?

זאת הדעה שלי!!!

אם הוא יתן לי באן בגלל דעה שאני חושב אליו לא מתאים לא להיות מנהל!!  :P

פורסם

טומי כנראה שהפרת יותר מדי את החוקים בזמן הניהול של איתי , תאמין לי שאין לו שום דבר נגדך!

עריכה:אם זה היה נמשך אחרת אז סבבה , אבל עזבו זה סתם נגרר כאן לספאם וויכוחים מיותרים שבאמת לא צריך , תודה רבה על המחשבה בכל אופן.

אבל זה לא המקום , מי שבא לו שישלח לי בפרטי.

המשך לילה/בוקר טוב.

ננעל.

פורסם

Well, בתור מי שעשה את ההחלטה לשים את MILK-INC על הפורום הזה במקום e.t, אני מניח שהודעה שלי פה נחוצה.

אז למען הסר כל ספק: איתי (e.t) לא הודח מתפקידו ולא שום דבר. הוא עשה פה עבודה מצויינת מאז ומתמיד! הסיבה שהאחראי פה התחלף היא בגלל שאיתי היה פה על תקן מחליף. כשהמודר הקודם פה עזב, לא היה מישהו מתאים לפורום במקומו ואיתי הציע לעזור פה. התקופה הזמנית הזאת נמשכה קצת הרבה, אבל עכשיו כשמצאתי מישהו במקומו, הוא תופס את הפורום באופן קבוע במקום איתי.

עכשיו בקשר למקרה שלך, TommyW, איתי לא התנכל לך ואין לו שום דבר נגדך. אני הייתי עושה בדיוק אותו דבר. זאת לא אשמת איתי שאתה לא מפרסם הודעות במקום הנכון. בכלל, זאת נראית לי חוצפה וממש לא מוסיף לכבוד שלך להביא את התאקלים שלך עם איתי לפורום. היית צריך לסיים איתו את זה בפרטי. אני לא מבין על מה אתה מתלונן, כי הוא הסביר לך בפרטי באופן רגוע ומנומס למה בדיוק הוא עשה כל דבר שהוא עשה. העצבנות הלא מוצדקת שלך על הפעולות האלה התבטאה פה בת'רד בתגובות נגד איתי, והתבטאויות כאלה נגד חבר צוות לא מקובלות פה.

אני יודע מפי איתי שהוא התרגז על ההתבטאות הזאת שלך פה, לכן אני חושב שדרושה פה התנצלות ממך אליו.

בכל מקרה אני לא רוצה להביא את הנושא יותר מידי אל תוך בפורום, ובין כה וכה הת'רד הזה כבר נעול. אז מה שלא תעשה, תמשיך את זה בפרטי.

יום טוב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים