פורסם 2004 ביולי 2921 שנים שלום לכם, האם יש פה אחד היודע כיצד להסיר את HOME SEARCH???שימו לב, חיפשתי בגוגל, השתמשתי בכלים המוצעים כמו HSREMOVAL ו HijackThis, בנוסף ביצעתי את הפעולות המוצעות ב http://computercops.biz/postp236341.html.בנוסף -> Adware, S&D ו SpySweeper לא עזרו.NAV2004 מצא חלק מהקבצים אך לא הצליח להוריד חלקם (לא היו בזיכרון).בנוסף ניסיתי להשתמש בנעילה על אתר הבית ובקובץ HOSTS.שום דבר לא עזר.הצעד הבא הוא פירמוט, זה לא כזה קריטי אבל הייתי רוצה למצוא פיתרון אחר.לשמחתי הבעיה לא אצלי אלא אצל חבר, אבל עדיין צריך לעזור לו!
פורסם 2004 ביולי 2921 שנים תזכיר לי מה זה בדיוק Home Search? זה הטולבר שמתלבש כל שורת ההתחל ורשום שם Search Asistant?אם זה כן זה , אז תרשום כאן את הדו"ח שאתה מקבל בHIjackthis ואני ינסה לעזור לך.
פורסם 2004 ביולי 2921 שנים מחבר תודה אבל אני כבר לא ליד המחשב המתאים (והחבר שלי לא יודע כ...)בנוסף השתמשתי ב HijackThis והסרתי את כל מה שאפשר.
פורסם 2004 ביולי 2921 שנים יכול להיות שיש דברים שלא זיהית , כשתהיה ליד המחשב תפרסם כאן את הדו"ח , יכול להיות שאני יזהה משהו ומשתמש אחר יזהה משהו שאני לא זיהיתי.
פורסם 2004 ביולי 2921 שנים טוב אז ככה, יש עוד כמה תוכנות שאמורות להעיף את הזבל הזה:Adware Away, CWShredder ועוד תוכנה שניקראת Advanced Uninstaller PRO 2004 כשתתקין אותה תיראה שבצד שמאל למטה יש לך IE plugins ו IE Toolbars תיכנס לאחד מהם ושם אתה אמור ליראות את הקובץ המעצבן... אתה יכול גם לעקוף את כל זה אבל פה אני דיי מהמר, תיכנס לתיקיה C:\WINDOWS\system32 ותסדר את הקבצים לפי תאריך (by modified) ואם תסתכל על הקבצים שהשתנו/נוצרו אחרונים אתה תיראה קובץ DLL שמתחזה לקובץ חשוב, השם של הקובץ יהיה משהו כמו slfhg או fhjg כאילו מישהו סתם לחץ על המקשים במקלדת, אתה לא תוכל לימחוק אותו אבל ב safe mode תוכל... מקווה שעזרתי ולא אמרתי שטויות ;D
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.