עבור לתוכן

בעיה בקירור עם מארז גנרי וקירור למעבד טרמלטייק 11 קייזר

Featured Replies

פורסם

יש לי בעיה בקירור עם מחשב דיי חדש יחסית

2600+barton core

9600xt 256

512mb ddr...

ומאזר גנרי מידי טואר,ועכשיו הקטע המגעיל חוץ מהקירור למעבד שאני לא ממש אוהב הקטע הוא שיש לי רק מאוורר אחד שנרי של 60 ממ, שמוציא או מכניס אוויר זה לא ממש משנה ברמת קירור כזאת, עכשיו אני אחרי חודש וחצי עבודה עם תקציב של 3000+ מה שאני כמובן לא הולך להקציב לפתרון של הבעיה הזו,אלא סכום קטן יותר בהרבה בשביל קירור מצויין למעבד ולמחשב עצמו,אני לא מבין בעניין הזה בגלל זה אני מבקש הצעות ממכם,אולי אפילו להחליף את המארז למרות שהשטח שמוקצב לו לא גדול במיוחד,

אז בבקשה אני פנוי להצעות ואני חושב שיש תקציב (אגב רק לא קירור מיים)

תודה מראש

פורסם

קנה SP97 זה גוף קירור פצצה תשים עליו מאוור של ונטק מהסדרה השקטה אם אתה רוצה שקט, או מאורר Smart Fan 2 של טרמלטק לביצועים יותר טובים. בקשר לקירור מארז תקנה גם שני מאוררים מאלו שהצעתי לך, תתקין אחד שיכניס אוויר מקדימה ואחד שיוציא אוויר מאחורה, לדעתי זה מספיק.

פורסם

למה להציע לבן אדם SP-97 כשאין לו צורך בזה.

אתה לא אחד שעושה OC נכון? אם ככה, הקסייזר 11 מספיק טוב (ואפילו יותר) בשבילך, אלא אם אתה רוצה משהו שקט יותר.

בקשר למארז, תן יותר פרטים, האם יש לך מקומות לעוד מאווררים במארז? איזה גדלים?

אם לא, אתה כנראה תצטרך להחליף מארז, אם יש לך עוד, אז מה טוב, תקנה מאווררים ותחבר (SF2 של ת'רמלטק הוא המלצה טובה מאוד, כמו כן מאווררים של Vantec).

עריכה:

חוץ מזה, כמה מעלות במחשב שלך?

פורסם
  • מחבר

תודה זה מה שאני יעשה אם אין יותר הצעות אגב איפה אני יכל למצוא את כל זה ,במקום אמין?

פורסם
  • מחבר

למה להציע לבן אדם SP-97 כשאין לו צורך בזה.

אתה לא אחד שעושה OC נכון? אם ככה, הקסייזר 11 מספיק טוב (ואפילו יותר) בשבילך, אלא אם אתה רוצה משהו שקט יותר.

בקשר למארז, תן יותר פרטים, האם יש לך מקומות לעוד מאווררים במארז? איזה גדלים?

אם לא, אתה כנראה תצטרך להחליף מארז, אם יש לך עוד, אז מה טוב, תקנה מאווררים ותחבר (SF2 של ת'רמלטק הוא המלצה טובה מאוד, כמו כן מאווררים של Vantec).

עריכה:

חוץ מזה, כמה מעלות במחשב שלך?

אההמ 40 מעלות לוח אם ויש עוד מקומות למאווררים אבל נראה לי מקסימום 60 ממ,ואגב אני אולי שוקל אוברקלוק ותלוי מה הפרש הביצועים שיתן לי sp97 מול הנוכחי,

במעלות?

פורסם

שאלה: איזה ספק יש לך או בכלל מפרט?

פורסם
  • מחבר

2600 barton

512ddr

epox 8rda3+

thermeltake 11 xaser

9600xt 256

מארז גנרי מידי טואר מאוורר אחד 60 ממ גנרי וספק גנרי 300 וואט

:(

פורסם
  • מחבר

אני צריך גם המלצה לגופי קירור,מה אתם אומרים על ה-sp97\94 מי מהם מתאים יותר לברטון?

פורסם

ה 97 אם אני לא טועה הוא ל AMD וה 94 לפנטיום 4.

את המאווררים והגוף קירור אתה יכול לקנות ב www.pandas.co.il

פורסם
  • מחבר

תגידו סינק ששוקל 585 גרם לא יפרק תצורה ללוח אם?

פורסם

תגידו סינק ששוקל 585 גרם לא יפרק תצורה ללוח אם?

ממש לא.

שוב, הלוח אם לא עשוי מקלקר , זרקתי P4P800 מהחלון (קומה 7) שירדתי לבדוק מה קרה לו , רק הפינה היתעקמה בקושי.

אני משער שגם גוף קירור של 2000 גרם לא יגרום נזק ללוח אם מרכיבים אותו טוב , אבל תמיד יש מצב שהמארז כבר לא יעמוד ישר :P

פורסם
  • מחבר

אז זהו אין הצעות יותר טובות לגוף קירור?ללכת על sp97?

ועוד משהו ראיתי שאפשר לשים מאוורר 60 ממ בקופסאות של הסידירום יענו איפה ששמים את הכוננים,יש לי מספיק מקום בשביל אחד שם אבל אין אני מחבר אותו/מחזק ?כדי שלא יעיף את עצמו?

פורסם

תעשה 4 חורי בפאנלים ה"ריקים" ותבריג את המאוורר.

או שתדביק אותו עם דבק חם אם אתה לא רוצה לראות ברגים מקדימה במארז (אולי זה מכוער לחלק)

פורסם
  • מחבר

בקשר לשאלה של ההצעה?

ועוד משהו sp97 מתאים לברטון 2600?

ומה בנוגע ל-slk?

פורסם

הוא מתאים לAMD Athlon XP 1500+ - 3200+

SLK זו לא סדרה שאמורה להוות פיתרון קירור שקט למעבד או במילים אחרות הם מפיקים ביצועים גבוהים מאוד כשמשלבים עליהם מאוורר מאוד חזק (מעל ל70CFM מSLK800 ומעלה )

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים