עבור לתוכן

WD VS. MAXTOR

Featured Replies

פורסם

שלום,

באפשרותי לרכוש אחד מהשניים בטכנולוגיית SATA. המחיר דומה, לשניהם 3 שנות אחריות.

איזה מהכוננים עדיף בעיניכם?

תודה.

פורסם

חיפוש חיפוש חיפוש!!!

אתה לא תשיג פה תשובה חד משמעית כי שניהם אמינים ומעולים אולי תשמע אחד פה עם הערה לא טובה

ואחת עם כן אבל לא יותר מזה!

תבחר מה שאתה רוצה ותהיה מרוצה. כח עוד יש לזה 3 שנים אחריות אז זה מעולה.

אני אידית הייתי הולך על ה MAXTOR אבל זה לא עקרוני.

לי יש MAXTOR ואני ממש שמח ממנו

פורסם

מה זה אין תשובה חד משמעית? בטח שיש... ה MAXTOR עדיף מבחינת ביצועים וזה ידועה זה שמישהו יגיד פה "יש לי את ה WD והביצועים שלו מעולים ואני ממליץ עליו" בסדר אני מאמין שהביצועים מעולים אבל ה MAXTOR מהיר יותר וזאת עובדה, מה גם שהוא בא עם 3 שנות אחריות אז בכלל שווה.

בקיצור כל עוד המחיר זהה פחות או יותר (לא יותר מ 50 שח) ומספר שנות האחריות שווה, הולכים על ה MAXTOR בראש שקט.

פורסם

אתה יכול בבקשה להביא לינק או הוכחה כלשהי שה MAXTOR יותר מהיר?

לא שאני אומר שאתה מדבר שטויות אבל אני פשוט לא בטוח בעניין כי אני זוכר ששמעתי פעם משהו על זה

אבל זה פשוט לא בדגמים מקבילים של SATA.

פורסם

תסתכל בביקורת שיש באתר.

פורסם

עיקר ההבדל בין הWD ל-MAXTOR הוא לאו דוקא במהירות (הממוצעים של שניהם די זהים) אלא בטכנולוגיה. ה-WD עדיין עובדים על צירי מיסב רגילים בעוד שמקסטור, סיגייט, סמסונג והיטאצ'י כבר עובדים עם "ציר צף" - שקט יותר ועם אורך חיים גדול יותר.

לדעתי הבעיתיות היא דווקא ב-SATA. למרות שהטכנולוגיה קיימת הרבה שנים, היצרנים לא רצים איתה ולמרות שיצור דיסקי SATA זול משמעותית מבחינת היצרן, אנחנו הצרכנים משלמים משום מה יותר.. הייתי נשאר עם IDE.. (למרות שבמציאות יש לי SCSI)

פורסם

לא! לא להישאר עם IDE.

זה אומנם יותר זול אבל לא בהרבה, עדיף לשלם עוד קצת, לקבל משהו יותר טוב , יותר מהירים עם ביצועים יותר טובים ועוד משהו

עיקרי, פחות בלגאן במארז!!!

לא הייתי מציע כאן ללכת על IDE אלא על ה SATA החדש והטוב.

עכשיו מבחינת הבחירה שלך, לך על MAXTOR ותהיה מרוצה.

תסתכל בביקורת שיש באתר.

בביקרות באתר לקחו WD ATA100 ו MAXTOR ATA133 אז מן הסתם הוא יהיה יותר מהיר וזה לא אומר כלום לגבי דגמי ה SATA

שלהם אחד מול ה שני...

פורסם

SATA לא נותן שיפור בביצועים, ההבדל בין ATA100 ל-ATA133 ל-SATA זניח וזה כתוב בסטיקי.

היתרון היחיד של SATA הוא בצורת ההתקנה.

Gnome חבל שאתה מטעה אנשים.

פורסם

למיטב ידיעתי ש SATA נותן הבדל בביצועים, אומנם לא גדול אך הבדל כלשהו.

בכל מקרה אני מצטער אם הטעאתי מישהו, עכשיו העניין הסתדר לי באמת, תודה רבה על התיקון ;)

אבל בכל זאת, אני אישית הייתי עדיין בוחר ב SATA כמו שנאמר תמיכה לעתיד, לך תדע מה יקרה וכמובן

כל כך הרבה פחות בלגאן במארז (לפחות אצלי) ולא לשכוח איורור יותר טוב של המארז, אבל זה רק עדיפות שלי...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים