עבור לתוכן

איפה אני מוצא דיסקים לצריבה של שתי שכבות???

Featured Replies

פורסם

איפה אני מוצא דיסקים לצריבה של שתי שכבות???

וכמה הם עולים???

איתן

פורסם
  • מחבר

אה.....טוב!

תודה רבה

איתן

פורסם

אמממ כמו שנאמר DL עדיין אין ממש בארץ אבל הפתרון הקרוב ביותר שקיים עכשיו הוא

דיסק דו צדדי של 9.4 ג'יגה שיכול לחסוך לך מקום עם תוספת של כמה מגה...

ויש אותו גם ב COMP-IL...

פורסם

GNOME,

יש בארץ. COMP-IL הביאו את הסט של וורבטים. לא משתלם אבל יש.

ועוד משהו - RITEK יצאו עם DL בחו"ל אבל הבנתי שלא מצליחים לצרוב עליו כי אף חברה עוד לא הוציאה FW מתאים.

פורסם

כן אני יודע לזה התכוונת י שעדיין אי אפשר להשיג אותו בצורה מסודרת רק דיסק DL.

ומזתארמת שיצא דיסק אבל לא מצליחים לצרוב עליו?

אתה יכול להביא לינק או משהו כזה?

פורסם

אני לא זוכר את הלינק המקורי, אבל הנה אחר:

code65536

WARNING! (regarding the Ritek/Traxdata +R DL discs!)

Ricoh is apparently doing their production separately, and they still need some time to get off the ground. So as it turns out, these Ritek discs carry the Ritek code and not the Ricoh code. These discs are NOT supported in most DL-firmwares yet, including LiteOn and NEC!

635724

The latest VS0A firmware for the Litey supports these Ritek DL discs. Dunno about the other drives yet...

כמו שאתה רואה כותב הטרד עדכן שעם ה FW החדש הליטיאון צורב אותו.

אני בטוח שבעדכוני FW של החברות ילקח בחשבון שכן אין כרגע מבחר גדול מדי

עריכה:

חחח... אבל הנה בינתיים NEC שמים קצוץ על רייטק, תמיד החברות הלא טיוואניות לא מתייחסות יותר מדי לחברות המדיה הטיוואניות

{DV 3131} Datasafe Ritek **Dual Layer**(2.4x) DVD+R

The SVP Technical Support Team have been evaluating the compatibility of this media with selective available Dual Layer writers.

Unfortunately in our tests we have found that the media was not recognised by the NEC2510a with an official NEC firmware.

After contacting NEC today they confirmed that the next official NEC firmware revision to be released will only introduce Ricoh Dual Layer media to the current medialist.

SVP Price:   £6.99 Including VAT

שים לב למחיר, הוורבטים עולה עוד לי"ש אחת.

56 שקל באירופה לדיסק.... נצטרך לחכות

עריכה:

GNOME, מצאתי את הלינק המקורי שקראתי:

Ritek DL media is unsupported by many writers at present most likely including GSA-4120B. It sounds like Ritek rushed the media to the market without giving time for drive makers to add support for it

פורסם

תודה ;)

כנראה שבאמת הם עשו צעד מהיר מדי אבל בכל מקרה יש עוד זמן לחכות עד שנוכל להשיג דיסקים של DL טובים במחיר

נורמאלי...ועוד בראץ...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים