עבור לתוכן

טמפ' של 50 מעלות ל P4 1800 במנוחה זה סביר???

Featured Replies

פורסם

ככה תקשיבו אני כנראה אעשה אוברקלוק בקרוב אז אני עושה בדיקה מקיפה למחשב שלי לבדוק טמפרוטורות וזה לקראת האובר עכשיו מה גיליתי אלו הטמפ' שלי:

במנוחה:

לוח אם - 32 מעלות

מעבד - 50 מעלות  :-\

הארדיסק - 44

במאמץ (אחרי 45 דקות של prime95)

לוח אם - 30  :-\

מעבד - 65  :-X

הארדיסק - 45

זה בוצע בטמפרטורת חדר של 25 מעלות... ועוד עם צד אחד של המארז פתוח...

אני הסתכלתי בת'ראד אבל אני לא חושב שהוא מעודכן כל כך כי כתוב שזה צריך להיות בסביבות ה 40 ואני לא חושב ששום מעבד עם קירור סטוק יכול להגיע לכזאת טמפרטורה...

ככה יש לי מאוורר אחד מוציא מתחת לספק ואחד מכניס מקדימה למטה...

אני חושב שמשחה טרמית וסידור חוטים יכולים להוריד לי איזה 10 מעלות ככה מה אתם אומרים???

ותראו את החוטים במארז שלי: (תשמרו כדי לראות את כל התמונה)

102_0225.JPG

פורסם

אם רק היו לי משקפי ראיית לילה :P אולי אז הייתי מבין משו מהתמונה שצירפת

לא כדאי לך לעשות אוברקלוק אם קירור סטוק תשקיע איזה 200 שח בקירור טוב

המעלות יגבילו אותך אם קירור סטוק

פורסם

הטמפ' יחסית גבוהות , אבל זה לא כל כך קריטי.

תוסיף פה ושם כמה מאווררים , תשפר את סרקולציית האוויר במארז , תעשה ניקוי כללי לאבק במחשב , תשמן מאווררים ו...תחכה לחורף ;)

נ.ב - זה שהטמפ' לא קריטיות זה לא אומר שהן מתאימות לאוברקלוק , אחרי שתשפר את הטמפ' תוכל לעשות אוברקלוק קטן ואחרי שתקנה קירור חדש

כמו שרון אמר , תוכל לעשות אוברקלוק קצת יותר רציני מקירור סטוק.

פורסם

על מה אתם מדברים??? בשביל P4 זה טמפ' גבוהה! הAXP 1800 שלי לא מגיע לטמפ' כאלה (בOC הכי גבוה שהלוח שלי מאפשר המעבד הגיע ל55 מעלות)... אני חושב שיש לך בעיה על הקירור (לא יושב טוב, אין משחה... צריך לבדוק הכל) או עם החיישנים...

פורסם
  • מחבר

ממממממ אז מה אתם חושבים שכדאי לי לעשות מקום לעוד מאווררים אין כל כך במארז שלי (אלא אם כן אני אעשה לט מודינג קטן (שזה משהו שאני לא ממש רוצה לעשות) ואני אוסיף מאוורר אחד בדלת ועוד אחת מלמעלה...) אז ככה שאין מה לעשות הרבה בעניין הזה סידור חוטים אני אעשה אני כבר מתכנן את זה... וכנראה אני גם אפרק את המעבד מהלוח ואמרח לו משחה טרמית...

ועל איזה קירור אתם ממליצים לי שיספיק לעשות אובר נחמד לפחות למממ 2.4 (?)

אההה ועדכנתי לכם את התמונה עכשיו צילמתי פשוט עם פלאש: (שוב תשמרו כדי לראות את כל התמונה.... ואולי פעם הבאה כדאי לי לצלם 800 על 600...)

102_0226.JPG

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים