עבור לתוכן

מבקש חוות דעת לגבי גוף קירור ZALMAN CNPS7000A-CU

Featured Replies

פורסם

אני מעוניין לקנות בדחיפות גוף קירור

מתלבט לגבי שניים:

ZALMAN CNPS7000A-CU

או

SP94

תודה לעונים!

פורסם

ALCU עדיף בהרבה, CU כבד מאוד

SP94 יותר טוב ,תצטרך גם לקנות מאורר 80MM/92MM

פורסם
  • מחבר

CU כבד מאוד - נכון, אבל לפי מה שראיתי הוא הרבה יותר טוב מה A LCU

מבחינה תקציבית הוא עולה בערך 250 שקל

וה SP94 עולה 270 וזה עוד בלי המאוורר (כמה עולה מאוורר מתאים שיעשה את העבודה? )

אז אני בהתלבטות רצינית ,הזלמן מתאים גם ל AMD יתרון נוסף לא?

פורסם

65-70 עולה TT SMART FAN 2,עלול להיות רועש אל תדאג מקסימום תקנה אטמי אוזניים ;D

יש לו שליטת על המהירות אז הוא יכול להיות גם שקט

יתרון נוסף לא?

זה לא בטוח יתרון,אלא אם אתה מתכוון לקנות מחשב חדש בקרוב

ואפילו אם כן תחשוב על זה שאם תעביר תקירור מפה לשם יהיה איזה מעבד ללא קירור ,כנראה אתה יכול למכור ככה ללא קירור אבל אם תרצה לשמור אותו יהיה קשה מאוד להפעיל ללא מאורר :o

SLK-948U מתאים לפנטיום 4 סוקט 478/אתלון 64 סוקט 754

זה גם "מתאים לAMD" ופחות כבד מהזלמן,גם 100% נחושת כמו הלזמן

קצת פחות טוב מSP94 כי אין לו HEATPIPES

פורסם
  • מחבר

ה ALCU זה לא הישן יותר? אני קצת מבולבל ???

המטרה העיקרית שלי היא שקט (יש לי כבר BARTON 2500 עם וולקנו 11 ,רועש רמו הוריקן) וביצועים.

פשוט לא ראיתי פה בפורום אנשים שקנו את הזלמן הזה וזה קצת מחשיד, מה גם שהוא יותר תקציבי מה SP94 באיזה 80 שקל.

פורסם

לי יש את הזלמן משולב אלומיניום הוא שקט ביותר (אפילו גם על המהירות הכי גבוהה שלו)

הוריד לי את הטמפ' ב4-5 מעלות.

אני קניתי אותו מwww.pchardware.co.il c

ב 230-220 ש"ח .

כאן יש לך גם בדיקה וביקורת עליו:

http://www.pcarena.org/index.php?subject=viewArticle&sg=hardware&id=20&page=3

פורסם

יש לי אותו (לא את המשולב אלומיניום) ממש מומלץ!!

פורסם

גם לי יש אותו בגירסת הנחושת המלאה (CU) ואני ממליץ בחום (בעצם בקור ;D)

הוריד משמעותית את הטמפרטורה ולא שומעים אותו בכלל גם במצב המקסימלי.

אם אתה מפחד בגלל המשקל אין לך מה לדאוג, זה מוצר מאד נפוץ בעולם ואם זה היה גורם לאיזה שבר אצל מישהו כבר מזמן היו שומעים על זה,

הוא יושב חזק על הסוקט ועומד יפה בטילטולים של המחשב. לפחות אצלי...

פורסם

בקשר למשקל של הסינק, כל עוד הלוח מחובר כמו שצריך עם כל הברגים הדרושים ומחוזק טוב אז אין חשש של משקל לשים את גרסת הנחושת (773 גרם), למרות שבאמת אני לא רואה סיבה לא לקחת את גרסת האלומיניום משולב עם נחושת ששוקלת 445 גרם וההבדלים נעמדים על כ 2 מעלות במקרה הקיצוני אני חושב, שזה די משמעותי אבל לא משהו דראסטי.

בכל אופן שלב את אחד הזלמנים עם AS5 ויש לך קירור מעולה, קח בחשבון שאם המארז שלך מאוורר טוב אז יש העדפה לרכוש נחושת כי היא נפתרת מהר יותר מחום מאשר אלומיניום ולכן יש צורך בסירולציית אוויר טובה שתפנה מהר את האוויר החם, אם המארז מאוורר בצורה בינונית עדיף לקחת את גרסת האלומיניום המשולבת עם נחושת.

פורסם

תגידו זה נכון שצריך להוציא את הלוח אם מהמקום בשביל להתקין את ההיטסינק הזה ?

פורסם

לי יש CNPS 7000CU, דיי דומה ל A רק בלי תמיכה ל AMD עד כמה שאני יודע... (למרות שגם הרגיל תומך באיזה סוקט של AMD)

הוא מאוד כבד, זה נכון אבל הוא לא עשה לי בעיות, אני מרים את המארז בכיף, מזיז אותו, מחזיר אותו לשולחן, משכיב אותו ומעלה אותו בחזרה... הכל נשאר ועומד יפה ולגבי החלק החשוב באמת קירור/שקט, הוא מממממממש שקט, לא שומעים אותו בכלל אפילו על הכי חזק ! והוא מקרר מצוין, הגעתי עם ה2.4C שלי ל3.45 ואפשר אפילו יותר זה רק עניין של כמה אתה מוכן לתת לו מתח, הטמפרטורה תמיד במצב טוב.

אני ממליץ עליו בטירוף, הHSF אחד הטובים שיש ובמיוחד לאלה שמוכנים להתפשר על ה2C שהTR יתנו לכם אבל עדיין יהיה קר מאוד ושקט מאוד מאוד.

אם אין לך במארז מאווררים שיעשו לך חור בראש והם יחסית שקטים אז לך על ה ZALMAN, אחד הרכיבים במחשב שלי שהייתי אומר לך שלא הייתי מחליף, אני באמת לא יודע איזה קירור אוויר יכול להתאים לי יותר, אפילו HSFים יקרים יותר.

הALCU גם תהיה בחירה טובה אם אתה ממש מפחד מהמשקל של הCU, למרות שאני אומר שאין יותר מדי ממה לפחד, עוד לא שמעתי על מקרה שהCU נפל למישהו בתוך המארז או תלש את המעבד מהמקום ויש למוצר הזה הרבה מאוד קונים.

נ.ב

אני לא בטוח אם צריך להוציא את לוח האם מהמקום בהתקנה, מצד אחד יכול להיות שקצת יהיה קשה להכניס את התותח הזה ומצד שני יכול להיות שיהיה עוד יותר קשה להכניס את כל העסק מורכב (דיי גם תלוי במארז).

פורסם

אני מצטרף להמלצות על הzalman לחבר שלי יש גוף קירור כזה (שעשוי כולו מנחושת) והוא מקרר מצוין , יושב טוב מאוד ולא מתנדנד והכי חשוב : הוא ממש ממש שקט.

שהמשקל והגודל לא יפחידו אותך ;)

פורסם

תלוי באיזב לוח ותלוי באיזה סוקט, לצורך העניין בסוקט 478 אין צורך להוציא את הלוח אתה שם את שתי מסילות המתכת מכניס אותן אל הבראקט ומחזק את הסינק בעזרת ברגים לתוך המסילות.

פורסם

תלוי באיזה לוח ותלוי באיזה סוקט, לצורך העניין בסוקט 478 אין צורך להוציא את הלוח אתה שם את שתי מסילות המתכת מכניס אותן אל הבראקט ומחזק את הסינק בעזרת ברגים לתוך המסילות.

פורסם

כן אבל הבעיה בזלמן הזה היא שיש לו תאימות למספר קטן מאוד יחסית של לוחות.

אני אישית ממליץ יותר על SP94 עם איזה מאוורר ENERMAX 92MM קירור מעולה ושקט יחסית.

אבל אין ספק שכאן תצטרך להוציא קצת יותר כסף...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים