פורסם 2004 ביולי 2821 שנים מחבר כחול מטאלי או אדום מטאלי ואז אם אתה רוצה אתה יכול להשיג כזה חומר שהוא זוהר בלילה (לא באולטרה סגול. כמו שיש במקלטים) ואז לשים בכל מני מקומות נגיד יש סמל של microsoft אז לעבור על זה זה יצה סוף או על האותיות ואז זה גם יהיה יפה. ;Dוואוו!! רעיון מגניב ממש 8) אתה יודע אולי איך קוראים לדבר הזה?
פורסם 2004 ביולי 2821 שנים אמממ אתה יכול ללכת לחנות טמבור או משהו ולשאול אותם זאת הם בטח יענו לך. ואני יודע שזה רעיון מגניב הרי אני כתבתי את זה ;D
פורסם 2004 ביולי 2821 שנים אממ אתה יכול לעשות את אותו הדבר לעכבר ואת הדבר הזוהר לשים בגלגלת והלחצנים אם זה לא יוצא יפה אני שמן (גם ככה אני לא הכי רזה שבעולם ;D) ובמקלדת תצבע את הרווח בצבע הזוהר גם יצא יפה גם תמארז אתה יכול לצבוע באותה הזדמנות ואת הצבע הזוהר לשים על הכפתורים שתראה אותם בלילה ו \ או על הפתח של ה CD .... ד"א שאתה צובע אז קודם תעשה את הצבע הרגיל ועל זה תמרח את הצבע הזוהר .... ד"א 2 (?) אממ אולי גם אני אעשה את זה איך לא חשבתי על זה קודם ???
פורסם 2004 ביולי 2821 שנים אממ אתה יכול לעשות את אותו הדבר לעכבר ואת הדבר הזוהר לשים בגלגלת והלחצנים אם זה לא יוצא יפה אני שמן (גם ככה אני לא הכי רזה שבעולם ;D) ובמקלדת תצבע את הרווח בצבע הזוהר גם יצא יפה גם תמארז אתה יכול לצבוע באותה הזדמנות ואת הצבע הזוהר לשים על הכפתורים שתראה אותם בלילה ו \ או על הפתח של ה CD .... ד"א שאתה צובע אז קודם תעשה את הצבע הרגיל ועל זה תמרח את הצבע הזוהר .... ד"א 2 (?) אממ אולי גם אני אעשה את זה איך לא חשבתי על זה קודם ??? תגיד, הייתה לך טרואה עם הצבע הזוהר הזה ? פשוט תצבע את עצמך בצבע ותהיה זוהר. עוד שנייה כל המחשב של הבן אדם יהיה זוהר ויסנוור לו את העיניים ;D
פורסם 2004 ביולי 2821 שנים אם היה צבע שמעלים דברים זה היה יכול להיות שימושי לעודף שלי אך לצערי אין דבר כזה :-\
פורסם 2004 ביולי 2921 שנים מחבר אממ אתה יכול לעשות את אותו הדבר לעכבר ואת הדבר הזוהר לשים בגלגלת והלחצנים אם זה לא יוצא יפה אני שמן (גם ככה אני לא הכי רזה שבעולם ;D) ובמקלדת תצבע את הרווח בצבע הזוהר גם יצא יפה גם תמארז אתה יכול לצבוע באותה הזדמנות ואת הצבע הזוהר לשים על הכפתורים שתראה אותם בלילה ו \ או על הפתח של ה CD .... ד"א שאתה צובע אז קודם תעשה את הצבע הרגיל ועל זה תמרח את הצבע הזוהר .... ד"א 2 (?) אממ אולי גם אני אעשה את זה איך לא חשבתי על זה קודם ??? אני בתהלכי שיפוצים בחדר שלי...אולי אני אצבע את הקיר בצבע זוהר וזהו(LOL!! ;D)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.