עבור לתוכן

לקחת עוד כונן וירטואלי?

Featured Replies

פורסם

שלום לכם,

במחשב הקודם היה לי 2 כוננים אופטיים,

צורב+DVD

היום בזמן שצורבי DVD נכנסו למיינסטרים אני חושב שבמחשב החדש אני יקנה כונן אופטי אחד,צורב DVD. (מה שמחסה על שניהם )

מה אתם חושבים,שלקחת צורב DVD בלבד יספיק לי ?

או שמה כדאי לקחת עוד כונן אופטי?

פורסם

לי יש רק צורב בלי כונן DVD/CD) ואני מסתדר עם זה מצויין.

אבל (לא יודע אם זה נכון או לא) שמעתי שאם משתמשים בצורבDVD/CD לשמיעת מוזיקה בדיסקים, לשחק משחקים בדיסקים וכו', אז העיינית בלייזר של הצורב יכולה בעתיד להיהרס או להיפגם. שוב, אני לא יודע אם זה נכון או קישקוש אחד גדול.

פורסם

בעיקרון משך השימוש בה גדל וזה כביכול גורם לשחיקה מהירה יותר, אבל זה לא משהו שהצורב לא אמור לעשות גם ככה...

פורסם

תשמע, תמיד נחמד אם יש עוד איזה נגן DVD אם יש כסף. אבל, אם אתה קונה אז תקנה ליטיאון כדי שתהיה לך אפשרות להשתמש ב KPROBE להערכת איכות צריבות ואיכות דיסקים.

פורסם
  • מחבר

תשמע, תמיד נחמד אם יש עוד איזה נגן DVD אם יש כסף. אבל, אם אתה קונה אז תקנה ליטיאון כדי שתהיה לך אפשרות להשתמש ב KPROBE להערכת איכות צריבות ואיכות דיסקים.

מהי התוכנה Kprobe (בקצרה,כי ראיתי שיש כאן דביר ענק עליה ואין לי ממש זמן לקרוא) ומה זאת אומרת הארכת איכות הדיסק?

ועוד שאלה,

העובדה שיש לי כונן אחד תעריך משמעותית את זמן צריבת מדיות ה-DVD וה-Dual Layer DVD

פורסם

KPROBE זו תוכנה שיודעת לבדוק לעומק את אכות הצריבה. היא עובדת עם צורבי DVD של ליטיאון ויתכן שהיא גם עובדת עם נגני DVD של ליטיאון. צריך לבדוק.

זמן הצריבה - לא בדקתי אף פעם, אבל להערכתי לא ממש היות ובין כה וכה צריך לעשות RIP לפני הצריבה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים