פורסם 2004 ביולי 2721 שנים שלום, חבר שלי שאל אותי איך ניתן להוריד או מאיפה ניתן להשיג את הצייר של וינדווס (PAINT). עכשיו, מאיפה ניתן להשיג אותה והאם אני יכול להצויא אותה מהמחשב שלי? השאלה השניה שלי היא שאני חושב שיש לו WIN2000 אז האם הגרסה תהיה שונה? תודה לכל העוזרים
פורסם 2004 ביולי 2721 שנים נראה לי שאתה יכול להוציא את זה מהתיקיה של הוינדוס- לא הקיצור דרך שב"התחל".C:\WINDOWS\system32ושם הקובץ MSPAINT
פורסם 2004 ביולי 2721 שנים מחבר אמממ כן אני יודע יש שם את הקובץ אבל השאלה שלי האם זה מספיק וזה כל התוכנה או מה?ומה עם מערכת WIN2000 האם זה אותו דבר?
פורסם 2004 ביולי 2721 שנים נראה לי שזו כל התוכנה, ונראה לי שמXP זה יתאים ל2000- כי שתהין דיי זהות (NT).אבל אם אתה רוצה להיות בטוח ב 100 אחוז, אז תיכה שמישהו שניסה את זה יגיב.
פורסם 2004 ביולי 2721 שנים מחבר אוקיי תודה, כשהוא יהיה מחובר אני אנסה לשלוח לו את הקובץ ואעדכן, בכל מקרה אשמח א תגיבו עוד ותתנו עזרה או קישורים למאיפה ניתן להוריד.
פורסם 2004 ביולי 2721 שנים נו באמת איזה תראד קורעממתי וינדוס בא בלי paint? זה מגוחךשיבדוק בעזרים או משו
פורסם 2004 ביולי 2721 שנים מחבר כן אני יודע אבל פשוט אחרי שהוא מאר לי מה הבעיה לא יצא לי ממש לדבר איתו אז אני לא יודע מה הבעיה כך שאני שואל בכל זאתכי קורה לפעמים שיש משהו דפוק במערכת וחסרים דברים.
פורסם 2004 ביולי 2721 שנים תמיד אפשר להתקין דרך הוספה הסרה.לוח הבקרה -> הוספה הסרה -> רכיבי windows או משהו כזה שם הוא ימצא הכל
פורסם 2004 ביולי 2721 שנים מחבר אה וואלה מצאתי את זה שם, לא שמתי לב לזה :-[הייתי רק צריך להסתכל ב DETAILS יש את זה ב WIN2000 (את ההוספה הסרה של רכיבי WINDOWS) כבר שכחתי?
פורסם 2004 ביולי 2721 שנים lol גם אני לא שמעתי על ווינדוז שבא בלי הציירדרך אגב מאיפה אפשר להוריד "שולה המוקשים"??
פורסם 2004 ביולי 2921 שנים מאיפה אני יכול להוריד את ה START הזה שיש בצד שמאל נו זה אתם יודעים שלוחצים עליו ואז זה נפתח כזה עם כל מיני דברים בתוכו... אוף ...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.