עבור לתוכן

בעיית חום במחשב של חבר שלי

Featured Replies

פורסם

לחבר שלי יש מחשב חדש P4 3.00 Ghz.

יש לו מארז די קטן (לא הייתי קורא לו גדול), והוא די חם.

בצדדים הוא חם, אבל למעלה הוא ממש רותח...

הוא התקין תוכנה של ASUS שבודקת את טמפרטורת המחשב, והיא מסמנת על טמפרטורה בסביבות ה-65 צלסיוס...

אני ידוע שזה לא טוב, הוא אפילו הזמין טכנאי הביתה, ואמר לו שהמאוורר מאוד חם, וגם הוא עושה רעש מאוד גדול.

הטכנאי אמר לו שיש לו את המאווררים הכי טובים, אז אין צורך לדאוג שהמארז עושה רעש, וככל שהמחשב חם, ככה הוא מריץ את ביצועי המחשב.

הוא הזמין טכנאי מהחברה שממנה הוא קנה מחשב, כך שבטח לא יגידו לו שיש בעיה רצינית, לפי מה שאני חושב.

אני בטוח שהרעש לא נובע בגלל שהמאווררים מלוכלכים ומלאי אבק, כי המחשב די חדש.

לי יש מארז די גדול, אבל הוא מאוד קר, והוא בכלל לא מרעיש, אפילו כשאני מדליק את המחשב בבוקר כשכולם ישנים, אני לא שומע משהו חזק.

רציתי לדעת מה דעתכם, והאם הטכנאי צדק/דיבר אמת?

והאם זאת בעיה גדולה..?

תודה.

פורסם

קודם כל תשנה כותרת! בסגנון של : "בעיית חום במחשב של חבר שלי"

1. הטכנאי דפוק, בהחלט היה שיכור..

2. זה יכול לגרום לנזק בלתי הפיך למעבד אם הוא יעבוד תמיד על חום גבוה, וטמפ' מארז גבוהה, יש גם חלקים במחשב שלא אמורים להיתחמם (או במלים אחרות רגישים לחום גבוה) וזה יכול לגרום להם נזק.

תפרט על קירור המארז של חבר שלך, נשמע כאילו שאין מאווררים מוציאים אויר או שהם לא עושים זאת כנדרש

פורסם

לחבר שלי יש מחשב חדש P4 3.00 Ghz.

יש לו מארז די קטן (לא הייתי קורא לו גדול), והוא די חם.

בצדדים הוא חם, אבל למעלה הוא ממש רותח...

הוא התקין תוכנה של ASUS שבודקת את טמפרטורת המחשב, והיא מסמנת על טמפרטורה בסביבות ה-65 צלסיוס...

אני ידוע שזה לא טוב, הוא אפילו הזמין טכנאי הביתה, ואמר לו שהמאוורר מאוד חם, וגם הוא עושה רעש מאוד גדול.

הטכנאי אמר לו שיש לו את המאווררים הכי טובים, אז אין צורך לדאוג שהמארז עושה רעש, וככל שהמחשב חם, ככה הוא מריץ את ביצועי המחשב.

הוא הזמין טכנאי מהחברה שממנה הוא קנה מחשב, כך שבטח לא יגידו לו שיש בעיה רצינית, לפי מה שאני חושב.

אני בטוח שהרעש לא נובע בגלל שהמאווררים מלוכלכים ומלאי אבק, כי המחשב די חדש.

לי יש מארז די גדול, אבל הוא מאוד קר, והוא בכלל לא מרעיש, אפילו כשאני מדליק את המחשב בבוקר כשכולם ישנים, אני לא שומע משהו חזק.

רציתי לדעת מה דעתכם, והאם הטכנאי צדק/דיבר אמת?

והאם זאת בעיה גדולה..?

תודה.

lol

אני ממש לא סובל כאלה טכנאים ממש מעצבנים וזורקים סתם שטויות במקום לעזור

פורסם

תגיד לחבר שלך שייקנה Smart Fan 2 של Tt....

זה בהחלט יעזור..מפני שאני יודע שSF2 הם חזקים...(ומרעישים בהתאם)...

פורסם

לחבר שלך יש מארז ג'נרי !

מאווררים ג'נריים , וספק כוח ג'נרי !

לבן דוד שלי יש מארז כמו שלו בפנטים 3 600 מגה הרץ שלו ...חחח

הטכנאי חובבן

~!!~

הייתי ממליץ לחברנו להחליף למארז קלאסי כגון קומפיוייקס ...

המגיע עם מאוורר איכותי , וספק טוב

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים