עבור לתוכן

ESET NOD 32 AntiVirus

Featured Replies

פורסם

נורטון תופס 35 - 42 מגה ... ::)

פורסם

אז אני הלכתי על קספרצי או מה שזה לא יהיה .

ועוד שאלה מה יותר טוב קספרצי או נורטון ? (מבחינת הגנה על המחשב וזיהו וירוסים)

פורסם

ברור שקספרסקי !

נורטון לא שווה כלום , יש עוד מלא אנטיוירובים יותר טובים ממנו , אבל קספרסקי הטוב מכולם , יחד עם nod32 ... ;)

נורטון חרא .

היה מבחן בדצמבר שנה שעברה , שהראה שקספרסקי זיהה הכי הרבה וירוסים , איזה 99.75 אחוז , ונורטון רק 90 אחוז ...

קספרסקי שולט ..

פורסם
  • מחבר

ראיתי באתר Virus Bulletin ש NOD32 ועוד כמה אנטי וירוסים

היו על 100% הצלחה

פורסם

תביא קישור .

במידה וזה מה שאני חושב שזה ... לטעמי זה מפוקפק , אך אינני מנסה לטעון -nod32 לא טוב , הוא הכי טוב שיש , יחד עם קספרסקי .

לטעמי כדי לסיים את הויכוח הזה .. כי זה לא נושא לויכוח ... שניהם הכי טובם שיש ... ;)

פורסם

אני אישית מאז הפירמוט שלי עם ה AVAST שלדעתי הוא האנטי וירוס הכי טוב שיש בשוק !

הוא הכי מומלץ לדעתי !

פורסם

אנטיוירוס עלוב ביותר ...

יש גירסא חלינמית , ואחת לא .

חינמית - אני חושב שצריך להשקיע במוצר טוב , ולא משהו חינמי ..

הפרו - לא שווה את המחיר שלו . כבם עדיף לקנות אנטיוירוס איכותי , שהמבחנים מוכיחים את זה .

אווסט נועד לשוק הנמוך ...

פורסם

טוב בסוף החלטתי על nod 32 \: ולא על קספרסי כי הממשק שם ממש לא נוח |:

אמ בכל מקרה יש לי שאלה שקשורה איפה אני מכניס סיריאל ?

פורסם

איזה קספרסקי ניסית?

אני משער שאת גירסא 4.5 ומטה .

לגירסא 5 ומעולה יש ממשק יפה מאוד ...

אתה לא מכניס סריאל אני חושב , אתה צריך להכניס את שם המשתמש והסיסמא שקיבלת מהחברה ...

במידה ולא רנית את המוצר , אתה מוזמן ליצור קשר בפרטי איתי , ולרסל ת הסיסמאות ושמות המשתמשים ... :)

פורסם
  • מחבר

תביא קישור  .

במידה וזה מה שאני חושב שזה ... לטעמי זה מפוקפק , אך אינני מנסה לטעון -nod32 לא  טוב , הוא הכי טוב שיש , יחד עם קספרסקי .

לטעמי כדי לסיים את הויכוח הזה .. כי זה לא נושא לויכוח ... שניהם הכי טובם שיש ... ;)

ESET NOD 32

לעומת

Kaspersky

פורסם

מדובר בגרסא ישנה של קספרסקי ...

ואני אגיד לך את האמת , לא מפתיע אותי כל התוצאות האלה ...גירסא 4.5 ומטה לא היו ממש טובות ... ::)

אבל אתה מוזר , אתה מצטט אותי כשאני אומר שכדי להפסיק את הויכוח , ואתה ממשיך אותו בכוונה ...

בקיצור , נמאס לי לזיין לכם את השכל בהוכחות שקספרסקי עדיף כי הוא מעודכן יותר מבחינת וירוסים .. מי שחושב שזה ממש יחנוק את המחשב שלו ,

nod32 הוא המומלץ ...

מבחינת זינוי וירוסים , אין הבדל , ואני מדבר מתוך נסיון בכל תוכנות האנטיוירוס החזקות ביותר שיש .

קרא את הדיון הזה :

http://www.techno.co.il/community/viewtopic.php?t=16910

אומנם בטח אתה לא גולש בטכנו , אך תדע שעל רני , שהיה פעיל מאוד בדיון הזה , אפשר לסמוך בעיניים עצומות..

אני אישית סומך עלו יותר מחבורה של אנשים ...

הוא הביא אתרים של אנשים שעוסקים בבדיקת תוכנות לפרנסתם , ולא כתחביב , והתוצאות דיברו בעד עצמם ...

שמתי לב לתופעה , ש-nod32 כמעט ולא מופיע במבחנים ...

צר לי להגיד , אך את הוירוס הזה

http://planet.nana.co.il/ranyk/Files/nttg.rar

nod32 לא זיהה עד לפני איזה חודש ...רק אחרי איזה עידכון ...

כמעט כל וירוס שיוצא , קספרסקי מתעדכן ראשון ...

אם אתם שואלים אותי , הייתי ממליץ לשתי החברות המעולות האלה , להפוך לאחת , ולהפיל את נורטון סוף סוף .

מצד שני , הם יהפכו לפופולריות , ואז הכותבי וירוסים יתמקדו בהם , כל שזה לא רעיון טוב . :-\

באותו ת'רד שנתתי אליו קישור , יש עוד ביקורת שלי על כל האנטיוירוס הטובים באמת :

http://www.techno.co.il/community/viewtopic.php?t=16910&postdays=0&postorder=asc&start=75

כמו כן , יש כבר כמה משתמשים מרוצים מקספרסקי בטכנו , והם לא מפסיקים להמליץ עליו ..

פורסם
  • מחבר

סליחה שהמשכתי את הדיון

אבל אתה רצית לינק אז נתתי לך זה הכול

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים