עבור לתוכן

יש לי בעיה עם האימיול cow

Featured Replies

פורסם

טוב ככה שאני מפעיל אותה הכול טוב ויפה והיא עובד יפה מאוד מורידה על מהיריות גדולות אבל הבעיה היחידה היא

שאחרי שעתיים ככה משהו כזה שהיא עובדת היא פתאום עושה לי את ההודעת שגיעה הזאת

שצריך לרשום לשלוח לא לשלוח (בטוח כולם מכירים את ההודעת הזאת) ואז היא מפסיקה לעבוד

ואני לא ידוע למה

אצל חברים שלי היא לא עושה ככה ואני מאמין שגם אצלכם

אז עם יש לכם איזה פיתרון משהו בישבילי כדי שהיא לא תתנקת כול איזה שעתיים כדי שאני יוכל להוריד ברציפות זה מאוד יעזור לי תודה רבה אנשים

??? ??? ??? ??? ???

פורסם

בוא אני יגיד לך משהו:

אימיול קאו זה יאימיול פרוץ שאתה לא מוריד באמת על 300 קיי בי לשניה כמו שהוא מראה התוכנה מזייפת את המהירות.

אחרי שעתיים אתה כבר לא מוריד?

זה בגלל שאתה מקבל באן מהאימיול כי אסור להשתמש באימיול הזה הוא פרוץ והוא הורס את הקהילה של שיתוף הקבצים.

אז אני מציע לך להיות כמו כולם ולהשתמש באימיול רגיל עם מוד כלשהו ואני מבטיח לך שתהיה לך מהירות טובה.

פורסם

מה הבעיה באימיול פרה? הוא לפי חוקי הGPL.

הבעיה שהוא התכוון זה שהוא מקבל דו"ח שגיאות ואז התוכנה נסגרת.

כדי לנסות לפתור את הבעיה תלחץ על התחל , מאפיייני המחשב שלי , מתקדם , דיווח שגיאות ושם תסמן את התיבה "בטל דיווח שגיאות".

פורסם

בוא אני יגיד לך משהו:

אימיול קאו זה יאימיול פרוץ שאתה לא מוריד באמת על 300 קיי בי לשניה כמו שהוא מראה התוכנה מזייפת את המהירות.

אחרי שעתיים אתה כבר לא מוריד?

זה בגלל שאתה מקבל באן מהאימיול כי אסור להשתמש באימיול הזה הוא פרוץ והוא הורס את הקהילה של שיתוף הקבצים.

אז אני מציע לך להיות כמו כולם ולהשתמש באימיול רגיל עם מוד כלשהו ואני מבטיח לך שתהיה לך מהירות טובה.

יפה אמרת...

אתמול התקנתי את הרגיל והמהירות לאט לאט עולה..(הפסקתי להשתמש בקרדיט המזויף..)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים