פורסם 2004 ביולי 2721 שנים בשביל מה אני צריך להתקין את זה? אני באמת שואל כי אני לא יודע...יש לי רדאון 9500 רגיל, שבעזרת דרייברים מיוחדים שכבר כולם מכירים אותם אני עובד איתו ככרטיס רדאון 9700 רגיל, אז הDX9C יעזור לי במשהו ? יתן שיפור כלשהו אם בכלל?
פורסם 2004 ביולי 2721 שנים אני אחד מהם, יש לי SP2 ואני לא יכול להתקין....חוצמזה, הכתב שכתב את הכתבה על השיחרור הוא פן בוי של ATI, רק מי שיש לו כרטיס של אנוידיה יכול להנות בניגוד ל"גרסא זו אמורה סוף סוף לתמוך בתכונות החדשות של כרטיסי ה-High-End של ו- ATI Nvidia", עדיין מאחור, לכל השאר לא יאיץ את הביצועים, סך הכל עידכון של סיפריות עם פונקציות חדשות, לא נועד ליעל פונקציות ישנות....
פורסם 2004 ביולי 2721 שנים בשביל מה אני צריך להתקין את זה? אני באמת שואל כי אני לא יודע...יש לי רדאון 9500 רגיל, שבעזרת דרייברים מיוחדים שכבר כולם מכירים אותם אני עובד איתו ככרטיס רדאון 9700 רגיל, אז הDX9C יעזור לי במשהו ? יתן שיפור כלשהו אם בכלל?כן הוא משפר ביצועים!! אצלי הוא שיפר קצת ביצועים ויש לי 9700פרו
פורסם 2004 ביולי 2721 שנים הדבר האחרון שאתה יכול להגיד אלי זה שאני פאן בוי שלATI ;Dאבל לא חשוב.... נכון שלX800 אין PS3.0 אבל בגרסא הזאת יש גם תמיכה בSS2.0B, ובזה כן יש לו תמיכה....
פורסם 2004 ביולי 2821 שנים תתקין תתקין זה יוסף לך ביצועים זה כמובן מוסיף הכי הרבה אצל X800P ובמיודח אצל 6800
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.