פורסם 2004 ביולי 2621 שנים יש לי בעיה שמתי שאני צורב סרט שערכתי אם תרגום ל vcd אז הקול לא זז אם התמונה ביחד זה מאחר קצתאני צרבתי את הג'וב האיטלקי וזה מה שיצא ואני עשתי עוד כמה סרטים חדשים וזה אותו דברלמה זה ואיך אני יכול לסדר את זה?
פורסם 2004 ביולי 2621 שנים מחבר אני לא מבין מה אתה אומר מה זה מסוכרן?אני הורדתי את הסרט באימיול דרך אתר אני עובד אם התוכנה virtualdub יש משהו שאני לא מבין למה זה מתי שאני רואה את הסרט [glow=red,2,300]במחשב[/glow] אז אני רואה הכל טוב אבל מתי שאני צורב אותו לvcd אז הקול לא יוצא ביחד אם התמונהלמה זה?ואם יש דרך שאני ידעה אם זה יהיה טוב או לא לפני שאני יצרוב על דיסק כי אני זורק מלאה דיסקים ?
פורסם 2004 ביולי 2721 שנים אני כמעט בטוח שאמרתי לך את זה אתמול כבר.אל תעבוד עם VIRTUAL DUB.לך ל DVD2SVCD.ORG ותוריד משם את התוכנה DVD2SVCD ואת TMPGENC.זה עבד אינספור פעמים, זה עובד וזה הכי פשוט ומוצלח. כולל תרגומים.תכניס מצד אחד AVI תקבל מצד שני VCD או SVCD מוכן לצריבה.
פורסם 2004 ביולי 2721 שנים מחבר אני עובד אם התוכנה MPGENC אבל זה מוריד את האיכות להרבה אם DVD2SVCD אני לא מסתדר אני לא מבין כלום שם
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.