עבור לתוכן

איך מחברים SF2 להיטסינק של P4

Featured Replies

פורסם

יש לי את ה HS המקורי של P4

המאוורר שנמצא עליו כרגע גם קטן וגם נראה די מעפן

איך אני מחבר עליו SF2 ?

מדריך או הסבר ממכם יעזור, תודה.

פורסם

אם אין לך בעיות עם קניית חלקיי מחשב אז קנה מתאם 60 ל-80 מ"מ

פורסם

אם אין לך בעיות עם קניית חלקיי מחשב אז קנה מתאם 60 ל-80 מ"מיש כזה בפנדה

אמ כן אז כמה שאלות לפני שאני עוזר

זה 80 מ"מ?

[attachment deleted by admin - 90 dayss]

פורסם

J.a.C.k

דבר ראשון אסור להקיץ\לרשום שני הודעות רצופות

דבר שני שני החתימות שלך לא "כשרות"

תבדוק את חוקי הפורום בבקשה תודה.

והסמארט פאן זה רק 80 מ"מ

פורסם

J.a.C.k , כמו שנאמר, תקרא את חוקיי הפורום לגביי חתימות ודחוף, תשנה אותה בהקדם.

לפותח התראד, אתה יכול להרחיב את שטח הגוף קירור ל80"מ מרובע בכך שתכופף את הצלעות של הגוף קירור החוצה עד ל80מ"מ מרובע ואז תוכל להבריג את המאוורר עליו.

[attachment deleted by admin - 90 dayss]

פורסם
  • מחבר

נכון המאוורר הוא 80 מ"מ

מאיפה אפשר לקנות מתאם ?

ואני לא חושב שאני הולך לעשות את זה להיטסינק

א. אין לי כלים מתאימים (אלא אם כן פלייר זה מתאים)

ב. אני מפחד להרוס את ההיטסינק ולהוריד בביצועים שלו

ואיך בכלל מחברים מאוורר להיטסינק (הספציפי של ה P4) ?

כי אין לי מושג בזה

תודה

פורסם

ואני לא חושב שאני הולך לעשות את זה להיטסינק

א. אין לי כלים מתאימים (אלא אם כן פלייר זה מתאים)

ב. אני מפחד להרוס את ההיטסינק ולהוריד בביצועים שלו

עשיתי את זה לסינק של חבר שלי - הרכבתי לו SF2 על סינק מקורי של P4 זה שיפר מאוד בביצועיי הקירור, כ6 מעלות הבדל לטובה.

אין צורך בשום כלי מיוחד, את לוקח מברג פיליפס או שתוח, לא משנה העיקר שהמוט שלו עגול, אתה מניח את מוט (המתכת) של המברג לאורך הסנפירים ודוחף אותו לכיוון הבסיס ואז הסנפיר כבר מתקפל החוצה, כך תעשה לכל הסנפירים עד שאתה מגיע לגודל של 80 מ"מ מרובע.

פורסם
  • מחבר

הבנתי איך עושים את זה, אבל אני לא רוצה להוציא את הסינק החוצה, כי זה להשיג משחה טרמית, ולמרוח אותה...אני לא רוצה להכנס לכל הבלאגן הזה. (קראתי מדריכים, גם את זה של הספוט, תיאורטית אני יודע איך לעשות את זה, אבל מעדיף להמנע מזה)

אז אני חשב שאני אלך אל המתאם

אז 2 שאלות:

1. איך אני מוציא את המאוורר שעכשיו על הסינק ?

2. איך אני מחבר את המאוורר ? (איך הוא מתחבר בכלל ?)

תודה.

פורסם

הוא מתחבר לפלסטיקים שמחזיקים את הסינק

פורסם
  • מחבר

הוא מתחבר לפלסטיקים שמחזיקים את הסינק

אז יש אפשרות להוריד את המאוורר בלי להוריד את הסינק עצמו ?

פורסם

יצירתי לאללה מה שעשו כאן לסינק.

דרך אגב, אני די בטוח שיש כמה גרסאות לסינקים של הפנטיום 4

פורסם
  • מחבר

כן באמת אחלה רעיון

והמעבד שלי הוא P4B 2.4, אם יש כמה גרסאות לסינק.

ואם אפשר לעשנות על השאלה האם אפשר להסיר את המאוורר מבלי להוציא את הסינק עצמו אני אשמח (:

פורסם

אתה צריך להגדיר מה זה להסיר. אצלי לפחות, כדי להגיע למצב שאני יכול להוריד את המאוורר אני צריך קודם להוריד מסגרת פלסטיק גדולה שחורה. אחרי שהורדתי אותה אני יכול להוריד את המאוורר והסינק עדיין על המעבד. אבל זה קצת דבילי בגלל שבמצב ההוא אני פשוט יכול להרים את הסינק ולראות את המעבד מתחתיו. מבחינה תאורתית, כן אפשר להוריד את המאוורר (אצלי) בלי להוריד את הסינק אבל מבחינה מעשית זה דבילי בגלל שזה רק לא נוח.

את כל התהליך הזה עושים בלי להוציא את הלוח מהמארז וזה ממש קל. לא צריך למרוח משחה אחרי שמורידים את ההיט סינק אם לא תוריד את הג'יפה (הפד) מהמעבד או מהסינק ולא צריך להוציא את המעבד מהסוקט.

(קראתי מדריכים, גם את זה של הספוט, תיאורטית אני יודע איך לעשות את זה, אבל מעדיף להמנע מזה)

רק שתדע שזה היה ההתעסקות הראשונה שלי עם המחשב ועשיתי את זה מזמן בפרץ של שיעמום בלי שקראתי או ידעתי כלום. ואני לא כזה גאון או משהו אבל די קשה להרוס שם משהו, והכל שם זה פלסטיק די גמיש ולא כזה קל לשבור. גם אם חס וחלילה תשבור זה לא יעלה לך כל כך הרבה לשים סינק זול במקום המקורי של האינטל.

פורסם

איו שום סיכוי שתצליח להרכיב SF2 על היטסינק מקורי של P4B ללא מודינג קטן. דבר ראשון לכל מי שהטעה אותו כאן, המאוורר המקורי של הסינק הוא 70mm ולא 60 ככה שמתאם לא יעשה את העבודה. סיבה נוספת שמתאם לא יתאים היא שהקליפסים של הסינק המקורי מסתמכים על המאוורר המקורי שעל הסינק כדי להדק את בסיס האלומיניום אל המעבד. המאוורר המקורי מספק הגבהה של כסנטימטר וללא ההגבהה הזאת בסיס האלומיניום ישאר רופף כלומר חבל על הזמן..

בתור אחד שעשה את המוד הזה והלביש מאוורר 80 על הסינק המקורי, אני יכול להגיד לך שזה לא מוד קשה במיוחד. מה שאתה צריך לעשות זה לקחת פרספקס או כל חומר פלסטי שאתה יכול לעצב, ולעצב אותו שיהיה באותו גובה שבין הצלעות מאלומיניום לבין הקליפסים, וככה בעצם אתה משלים את הגובה שהמאורר נותן לצלעות כדי שהאלומיניום יהיה מהודק היטב למעבד.

אני יוכל לתת לך תמונות של זה ביום שישי כשתהיה בידי שוב המצלמה הדיגיטלית שלי, כי במילא אני הולך להרכיב את היטסינק חדש (Heat Guzzler from USA) אז אני יצטרך לפרק אותו.

בהצלחה.

פורסם
  • מחבר

טוב זה נראה לי מסובך לפי מה שקראתי, אני לא רוצה להסתכן בלהרוס תמעבד\סינק, אז עדיף שאני אל אעשה את זה, כי אני גרוע בדברים האלו

במילא עוד כמה חודשים הטמפרטורה תרד בגלל שהיהי סתיו (:

ובכל זאת תודה רבה רבה למי שעזר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים