פורסם 2004 ביולי 2621 שנים אני הוצאתי הרבה מאווררים מספקים שאני לא משתמש עכשיו נגמר לי כברכל המקומות של ה cpu fan :'(שאלתי איך אני מתקין מאוורר שהוצאתי מספק במולקוס(איך שלא כותבים את זה)תודה לכל מי שיעזור!!!!!! וזה דחוףףףף אשששששששש תודה!
פורסם 2004 ביולי 2621 שנים או שאתה מסיג חיבורים מולוקס מספק ישן ומאלתר משהו לגבות או שאתה קונה מתאם מ 3 פינים למולוקס.
פורסם 2004 ביולי 2621 שנים קח את השתי חוטים של המאוורר תכניס אותם למולקס שיש לך במארזאם אתה רוצה מהירות הכי גבוהה אז חבר תאדום לצהוב ותשחור לשחור
פורסם 2004 ביולי 2621 שנים גם דרך אבל תיזהר לא שרוף משהו...אני הייתי הולך על משהו קבוע יותר ויותר בטוח.
פורסם 2004 ביולי 2621 שנים תשיג מחבר מולקס ותחבר את החוטים עם שפיץ פלאייר.חוט צהוב בספק = V12 אדום = V5רוב המאווררים פועלים עם מתח של 12 וולט לכן תחבר חוט אדום מהמאורר לחוט הצהוב ושחור לשחור.
פורסם 2004 ביולי 2621 שנים מחבר אז רגע שאני יבין נכוןלחבר את הכבל האדום של המאוורר שהוצאתי לצהוב במולקוס ואת השחור לשחור וזהו?
פורסם 2004 ביולי 2621 שנים אכן כן. אין ממש מה להתבלבל. החוט האדום רוצה חשמל (5 וולט או 5 או מה שזה לא יהיה)והשחור תמיד אדמה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.