עבור לתוכן

אני מחר מתחבר לאינטרנט בכבלים. איזה מודם כדאי לי לבקש?

Featured Replies

פורסם

וראיתי גם מישהו שאמר שיש מודמים של כבלים שלא תומכים בלינוקס, אז אני לא רוצה לקחת סיכון.

זה לא עניין של תמיכה! אם אתה מחבר את המודם ברשת, המחשב צריך רק לתקשר עם כרטיס הרשת וגמרנו. כלומר - המודם שקוף למחשב, הוא לא רואה אותו - משמע שאתה רק צריך לדאוג שכרטיס הרשת "נתמך" בסביבה בה אתה רוצה לפעול. לעומת זאת, אם אתה מחבר ב-USB (מה שלא מומלץ כלל), אז יש מקום לברר לגבי תמיכה.

פורסם
  • מחבר

אז בעצם מודם על כרטיס רשת לא צריך דרייבר התקנה? אני ישר יכול להתחבר לאינטרנט?

פורסם

אז בעצם מודם על כרטיס רשת לא צריך דרייבר התקנה? אני ישר יכול להתחבר לאינטרנט?

Captain Obvious says: heeeeeeelllllllllll YES!

פורסם

כל דבר שמתחבר לכרטיס רשת יעבוד, בתנאי שכרטיס הרשת עובד. כמו שנאמר - המחשב לא יודע מה יש בצד השני של כרטיס הרשת, וזה גם לא מעניין אותו - מבחינתו הוא שולח פקודות לכרטיס רשת ומקבל תגובות. מה שקורה בין כרטיס הרשת לרכיב שמתחבר אליו כבר לא קשור למערכת ההפעלה (יש פרוטוקולים לפיהם החומרה עובדת וזה שקוף לגמרי מבחינת המשתמש).

פורסם
  • מחבר

איך אני בודק שכרטיס הרשת שעל לוח האם עובד? כשאני התקנתי את הדרייברים של לוח האם אני בעצם התקנתי אותו?

פורסם

איך אני בודק שכרטיס הרשת שעל לוח האם עובד? כשאני התקנתי את הדרייברים של לוח האם אני בעצם התקנתי אותו?

אם אתה משתמש ב-XP, תבדוק אם בחיבורי רשת מופיע לך Local Area Connection אשר רשום לידו nVidia nForce במקרה שלך. כנראה שיהיה לך עליו X אדום אם אתה לא משתמש בו כרגע וזה בסדר. ברגע שיחובר המודם, ה-X האדום יעלם, ויווצר חיבור בינו לבין המודם. אתה תקבל כתובת IP בתמורה.

פורסם
  • מחבר

אחי, היה לי את זה אבל זה נעלם אחרי שהתקנתי מחדש את הווינדאוס.

איך אני מחזיר את זה? אני כבר התקנתי את הדרייברים ללוח אם (דרייבר אחד).

ABIT NF7

עריכה: גם במנהל ההתקנים מופיע לי סימן שאלה צהוב ליד הכרטי רשת (ETHARNET). אז אני מוריד מחדש את הדרייברים של הלוח אם (משום מה זה איטי אז זה יקח לי 7 דקות בערך), ואני אנסה להתקין מחדש.

פורסם

אחי, היה לי את זה אבל זה נעלם אחרי שהתקנתי מחדש את הווינדאוס.

איך אני מחזיר את זה? אני כבר התקנתי את הדרייברים ללוח אם (דרייבר אחד).

ABIT NF7

עריכה: גם במנהל ההתקנים מופיע לי סימן שאלה צהוב ליד הכרטי רשת (ETHARNET). אז אני מוריד מחדש את הדרייברים של הלוח אם (משום מה זה איטי אז זה יקח לי 7 דקות בערך), ואני אנסה להתקין מחדש.

אם אתה לא מסתדר, תסתכל בחוברת של הלוח לגבי התקנת כרטיס הרשת (NIC). פשוט כמו כל התקנה של דריבר במחשב.

פורסם
  • מחבר

מזל שאני עובר כבר מחר ללינוקס, כי הווינדאוס הדפוק הזה עשה לי את הבעיה הזאת.

כשסיימתי להתקין את הווינדאוס ונכנסתי למשתמש שלי, אז הוא כמובן זיהה את לוח האם והוציא לי את האשף הזה, של "חומרה חדשה נמצאה". שזה בעצם אוטומטית מאתר את הדרייבר של החומרה ומתקין אותה לבד. אז אני חשבתי שהאשף הזה הוא טוב, אז נתתי לו להתקין לבד את הדרייבר של הלוח אם. יצא בסוף שהוא בסך הכל התקין לי רק את הדרייבר של הכרטיס קול. יש עוד 6 דרייברים להתקנת חומרה שונה שנמצאת על לוח האם והתקנתי

אותם עכשיו (כולל ה-ETHARNET). אז הכל הסתדר, והופיע לי החיבור עם ה-X האדום עליו בNETWORK CONNECTIONS.

תודה על העזרה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים