פורסם 2004 ביולי 2621 שנים אני רוצה לקנות צורב DVD אבל ההבנה שלי בנושא כמעט ולא קיימת שמעתי שה NEC הוא דיי טוב התפקיד העיקרי 99% של הצורב יהיה לצרוב סרטיי DVD יש לכם אוליי המלצות בשביליומדריכים בעברית להכרת כול המושגים והתאמה ושמעתי שצריך לפרוץ אותו שיהיה MULTI ZONE ואיך בכלל צורבים DVD זה כמו צריבה רגילה? (כן עד כדיי כך אין לי מושג)נ.ב: אח שלי בניו-יורק אז אני אקבל המלצות לקנייה בחול
פורסם 2004 ביולי 2621 שנים מחבר אני מחפש עצות לצורב דיוידי :מה חייב להיות בצורב מה עדיף שיהיה ואם אפשר מדריך לצריבת סרטיי דיוידי נ.ב : יש אפשרות לדגמים שאין כרגע בארץ אפשר ואפשר לקנות בחו"ל
פורסם 2004 ביולי 2621 שנים מדריכים יש ב VIDEOHELP.comיש שלושה פורמטים של מדיות: DVD-R, DVD+R, DVD-RAM.עדיף שיהיה תמיכה בכמה שיותר, וכמה שיותר מהר.כמו כן חשוב תמיכה ב DL שתי שכבות, דיסקים עד 8.5 ג'יגה...בעיקרון זה הבסיס...ותעבירו את זה לפורום כונני אחסון!
פורסם 2004 ביולי 2621 שנים קודם כל תוריד כמה סימני שאלה מהכותרת!!ולמה פתחת 2 תרדים ברצף?? פתח אחד ושים בו את שתי השאלות!!!וכן זה אחלה צורב.
פורסם 2004 ביולי 2621 שנים אחלה צורב, אבל היום עדיף לקנות 4120B של LG באותו מחיר.איך לגבות סרטים ולהתקין כמו שצריך את הצורב, תקרא את זה:http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=75838.0כדאי גם שתקרא את הטרד הראשון בפורום אמצעי אחסון.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.