עבור לתוכן

מה עושים בצו ראשון?? מה הצבא עושה לך ?

Featured Replies

פורסם

גם אתה!

לא יאומן איזה אנשים חארות יש במדינה הזאת. לפעמים אני פשוט מתבייש.

תזכיר לי מי אתה? ילדון שעדיין לא התגייס? ::)

שב בשקט ותן לאנשים עם נסיון לדבר. אין שום סיבה להתגייס לצבא אם עוזבים את המדינה. הרי הוא גם ככה לא הולך לחיות כאן במשך עשרות שנים; לעומת זאת, חיים רק פעם אחת. אלו השנים הכי יפות וצריך לנצל אותן כהלכה... במדינה הזו מתקדמים עם קומבינות, חיפופים ושאר קשרים ענפים. אותו הדבר גם בצבא... חבל לבזבז זמן אם מהגרים - עליו לקום עכשיו, ללכת ולבנות את החיים במקום אחר כמה שיותר מהר.

• תגובות 90
  • צפיות 5.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

שוב, אותה חשיבה אגואיסטית.

מהיום שהוא נולד ועד היום שהוא יעזוב את המדינה, מתים מדי יום חיילים בכדי שהוא יוכל לחיות כמו בן אדם, ולא לפחוד שהוא יוצא מהבית שאיזה ערבי יהרוג אותו. ועכשיו שמגיע תורו לתרום את התרומה שלו למען הדור שכבר התגייס והדור שעוד יתגייס אז הוא לא יתגייס? יברח מהמדינה?

אנשים כמוך מגעילים אותי, בגלל אנשים כמוך המדינה שלנו נראית כמו שהיא נראית.

תתבייש לך.

פורסם

מהיום שהוא נולד ועד היום שהוא יעזוב את המדינה, מתים מדי יום חיילים בכדי שהוא יוכל לחיות כמו בן אדם, ולא לפחוד שהוא יוצא מהבית שאיזה ערבי יהרוג אותו. ועכשיו שמגיע תורו לתרום את התרומה שלו למען הדור שכבר התגייס והדור שעוד יתגייס אז הוא לא יתגייס? יברח מהמדינה?

תתבייש לך.

תמשיך להילחם עבור אידיאל טהור שלא קיים. גם אני הייתי כזה... אבל חכה שתתגייס ותצא לעולם ומהציאות הישראלית תטפח על פניך הבתולות עוד כשחלב מרוח על זוג שפתיך.

אז תחזור לכאן, נראיין אותך ונראה מה תהיה תגובתך, נאיבי שכמותך.

פורסם

תתבייש לך.

לידיעתך אני לא בורח לשום מקום , אני פשוט רוצה חיים יותר טובים לי ולמשפחתי בעתיד הרחוק. מה גם שלא ממש התחברתי לארץ הזאת ולא רואה עצמי פטריוט.

פורסם

אני פשוט רוצה חיים יותר טובים לי ולמשפחתי

שוב אותה חשיבה אגואיסטית........

פורסם

רייזור גם אני דיי חושב כמוך אבל כשמועד הגיוס שלי מתקרב אני מתחיל להיות פחות נאיבי ולהבין שאולי זה לא המקום שבו אני רוצה לבלות את 3 השנים הבאות שלי

לא בגלל שאני לא אוהב את המדינה אלא בגלל שהצבא היא מערכת מיושנת שלא דואגת לחיל הפשוט ויש מטע מאד מקום לערער על החלטות מסויימות שנעשות במערכת הזאת

יש הרבה אנשים שיצאו עם טראומות מהצבא

אני לא אגיד שאני מסכים עם עריקות אבל אני בהחלט היום(שלא כמו פעם) יכול להבין מאיזה סיבות יכול אדם לעשות את זה

פורסם

יאללה אני לא הולך ! ישימו אותי בכלא צבאי ?

אמממממ סיבות? ::)

פורסם

תבין , אני לא רוצה לחיות פה ! אז למה לי לפרוס בפניך את כל הסיבות לעזיבתי ? זה לא עניינך ואל תתערב ! כי אותך אני לא רואה ממטר ! אם גורלי יהיה ללכת לצבא אל תדאג אני אלך ! אני רוצה לראות איך תעבור את השירות שלך , פטריוט חצי שקל שכמוך

פורסם

ח'ברה, אני הולך לשחק אותה בצבא בלי צורך להרוג אף אחד. :)

אני הולך לעתודה , תואר מלא על חשבון הצבא, שכר כפול (680 שקל במקום 340) בזמן הלימודים ובזמן שירות הקבע, רכישת ניסיון בצבא במקצוע שלי (הנדסת-מכונות,מדעי-המחשב או כלכלה. לא החלטתי עדיין) וחתימה לשנתיים קבע בסך הכל שבהם אני מקבל שכר שגבוה מהממוצע במשק.

מכיוון שאני מה"פרייפריה" (כרמיאל) אני נהנה מהאגוצנטריות הנלוזה של איזור המרכז שמאמין שכל הארץ מלבד גוש-דן היא שכונת מצוקה, ומקבל, בלי קשר למצבי הכלכלי, מחשב-נייד חינם, חונך אישי והנחה גדולה מאוד באפשרות למגורים באוניברסיטה. הזכרתי כבר שהצבא ממן לי את כל התואר ואני מקבל שכר כפול? ;D  החיים טובים :D, אם רק יודעים ולא בוכים. 8)

פורסם

פטריוט חצי שקל שכמוך

לפי מה בדיוק הסקת את זה אם מותר לדעת? אתה מכיר אותי? אתה יודע מי אני? לא? חשבתי ככה..... אז סתום את הפה המלוכלך שלך...

עריכה:

גיא יצא לך ממש מצוין! תעשה הרבה כסף(תואר+קבע, וגם שכר כפול בצד :) ) וברגע שתצא מהצבא תאמין לי שיחטפו אותך לעבוד בהיי טק...

פורסם

רייזור תפסיק להטיף לאנשים מה לעשות.

איך מתאים שתצטט אותי עכשיו ותתחיל לתרץ את ההערות הקטנוניות שלך. שמע, אני לא מטיף להשתמטות אבל אני בהחלט מבין את הבחור.

פורסם

אני הטפתי מה לעשות?

אני רק הבעתי את דעתי על אנשים שעושים את זה. נקודה.

ולא, אני לא מבין את הבחור, הוא פשוט כפוי טובה.

ומה רע בזה שאני מצוטט ומוכיח את מה שאני אומר ולא זורק סתם דברים לאוויר?

פורסם

באיזה גיל מקבלים צו ראשון?

פורסם

חחח, איזה ויכוח

אני לא מסכים עם אלה שיורדים מהארץ, אבל מצד שני, לכל דבר יש סיבות.

אני, שלא גייסו אותי מסיבה רפואית, נלחמתי שנה שלמה על הזכות הזאת, ובסוף במכתב ארוך ומייגע הם אמרו לי לא...

(אחרי בקשות להתנדבות ובלאגנים...)

ואני חושב שכל אחד צריך לעשות את זה.

RAZOR, אתה לא יודע איך הצבא עובד, תרגע קצת...

שתתגייס תבין שהצבא לא חכם. ואפילו מפגר.

אני מחשיב את עצמי פטריוט, אני אוהב את המדינה ולא מתכוון לעזוב אותה בחיים.

אני ינסה לשכנע אנשים שרוצים לעזוב להשאר, אבל אף פעם אני אקלל אותם על זה,

זוהי בחירתם.

תחשוב על זה RAZOR.

בצו הראשון תאכלס עושים את הבדיקות הראשוניות, קובעים פרופיל, קבא וכדומה...

פורסם

זה הולך לפי מחזורים, מחזור בין א' בתשרי ל-א' בניסן, ומ-א' בניסן ל-א' בתשרי.

כשאתה הולך להיות בן 17 בזמן המחזור הקרוב תקבל אותו באיזור ה-א' בתשיר או ה-א' בניסן בהתאם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים