עבור לתוכן

מה עושים בצו ראשון?? מה הצבא עושה לך ?

Featured Replies

פורסם

מה אני אגיד?

יש לי פרופיל 97 :(

• תגובות 90
  • צפיות 5.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

הבנות צריכות להשאר עם תחתונים וחזייה ובודקים להם עקמת בגב.

ואני הלכתי לפני חודש לצוו ראשון וזה היה סיוט, באתי לשם בבוקר כשלא ישנתי לפני זה בלילה (הייתי אצל ידידה ושתינו כמו משוגעים), הגעתי לשם בין ה 20 הראשונים וישבתי על כוס קפה שחור וסיגריה.. אחרי זה נכנסתי לבפנים וזה כזה מבאס, איזה שאלות מטומטמות שואלים אותי, היא שואלת אותי אתה נשואי? אני צוחק לה בפנים ואומר לה כן, ואז היא אומרת לי: אתה בטוח? אני אומר לה כן, אני בטוח, ואז היא אומרת אני רושמת! אז אמרתי תרשמי... אז היא רשמה... :)

בקיצור העברתי את היום הזה בצחוקים וכשישבתי לדבר עם החיילת שמראיינת אותי, כל הזמן שאלתי אותה שאלות עליה וגיליתי שהיא גם מכפר-סבא והכרנו קצת:) בקיצור היא בקושי שאלה אותי דברים, רק ראיינתי אותה שם. ודילגתי על הבדיקה הרפואית כי היה לי בדם משהו שאסור שיהיה לי... ;) (וזה לא האלכוהול מהלילה הקודם)

ולפני יומיים הייתי צריך ללכת שוב והברזתי, לא היה לי כח לשטויות שלהם...

פורסם

חבוב אם תתעלם מהצווים ככה בסוף ישלחו צו אדום\סגול מה שאומר שהמשטרה מביאה אותו איתה אליך

פורסם

הרבה פעמים המשטרה מגיעה ורק דופקת בדלת, בלי הצו, ואז זכותך לשלוח אותם לעזאזל. ;D

פורסם

הרבה פעמים המשטרה מגיעה ורק דופקת בדלת, בלי הצו, ואז זכותך לשלוח אותם לעזאזל. ;D

פעם הגיעה אלי משטרה צבאית ב3 לפנות בוקר...

המפגרים חיפשו את השכן אבל הם התבלבלו בבית ובאו אלינו

הם כמעט לקחו אותי בגלל שאני קצת דומה לו... נו טוב ::)

פורסם

המסכים האלה באמת סיוט......

הכי באסה זה שאתה עושה איזה שעה מבחנים ואז בא עוד אחד ועוד אחד ועוד אחד וזה לא נגמר!!

וגם אני בין היחידים שהיה לו מראיין אישי ולא מראיינת :(

איזה אהבל מעצבן אחד שכל הזמן אמר "וואלה??"

הוא: "אז מה אתה אוהב לעשות?"

אני: "לרבוץ"

הוא: "וואלה??"

אני: "כן, וואלה"

הוא: "ומה עוד?"

אני: "נרגילה"

הוא: "וואלה??"

אני: "כן.... וואלה"

הוא: "וואלה..."

וגם חבר שלי נפל עליו... מכה האיש הזה, כמעט ניערתי אותו והתחלתי לצעוק "וואלהההההההה!!!"

פורסם

אם היו באות לקחת אותי שתיי חילות נחמדות היתי הולך בכיף ;D

פורסם

מעניין כיצד המאבחן האישי הזה הגדיר אותך ואת חברש'ך... כנראה שה"וואלה" זו שיטה חדשה הבאה לגלות את כושר העמידות שלך.

פורסם

נראה לי הוא עשה לנו שטיפת מוח לא להכנס לנענע ורק לוואלה...

פורסם

מה אם תפוז? >:(

פורסם

נראה לי הוא עשה לנו שטיפת מוח לא להכנס לנענע ורק לוואלה...

אם הדו-שיח הזה באמת התרחש עם המראיין בלשכת הגיוס, אל תכנס להלם כשתקבל את השיבוץ ביום הגיוס. ::)

פורסם

חוץ מה"לרבוץ" הוא פחות או יותר הלך ככה.... אולי אמרתי לישון, לא זוכר...

אגב יש לי קב"א 54

פורסם

הרעיון אישי הוא אחד מהשטויות הכי גדולות שסבלתי בזמן האחרון:

"כמה חברים יש לך?" - מה אני אתחיל לחשב לה? זרקתי 30

"כמה חברים טובים?" - שוב זרקתי את המספר 5

"מה אתה זוכר מהילדות?" "ספר לי על מקרה שהיית בבעיה ואיך יצאת מזה" "איך אתה מסתדר עם ההורים?" - שאלות כאלו מטומטות... ישבתי 3 דקות על השאלה עם הבעיה כדי לחשוב על מקרה תוך כדי מבט אומלל שמבקש מהחיילת לוותר לי, בסוף המצאתי איזה סיפור.

הפסיכוטכני היה די שואתי כי לא ידעתי שהוא יהיה מהיר והתחלתי לעשות את החלק של הבנת הנקרא לאט לאט עם קריאה שניה עד שראיתי שנגמר לי הזמן. בסוף המבחן הייתי כבר מותש ומתוסכל שנשכבתי על הכסא והתחלתי להכות על הENTER עם כל היד רק כדי שיסתיים.

מהבדיקת רופא יצאתי עם פרופיל 24 (זמני) בגלל טיפול מסויים ובאופן אירוני מאוד הפרופיל 24 הסתיים (ה"וועדה רפואית" בה קיבלתי את הפרופיל החדש) יום אחרי שנגמרה העונה השלישית של 24 בטלוויזיה

:-X

פורסם

בסוף הסתדר? ;)

פורסם

אני לא ביקשתי שתשמור עליי , וממילא אחרי הצבא אני עף מפה כמה שיותר רחוק...

תעוף מפה כבר עכשיו. (ואולי לא ביקשת ממני, אבל אם אחותך הייתה מתפוצצת בפיגוע היית בוכה למה אין ביטחון בארץ)

אם החלטת שאתה עוזב, למה לעשות צבא?

לא חבל על השנים היפות? קח את הדברים, סע לחו"ל, תלמד ותעשה עשרות $ בשנה כמו כל אקדמאי במדינה מערבית מתוקנת. אל תבזבז כאן זמן אם כבר החלטת סופית לרדת מהארץ.

ושיהיה ברור: אני רציני לחלוטין!

גם אתה!

לא יאומן איזה אנשים חארות יש במדינה הזאת. לפעמים אני פשוט מתבייש.

חוץ מה"לרבוץ" הוא פחות או יותר הלך ככה.... אולי אמרתי לישון, לא זוכר...

אגב יש לי קב"א 54

יש לי קב"א 56 ודפ"ר 90 :P

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים