פורסם 2004 ביולי 2621 שנים שלום, לפני כחצי שעה מחקתי את ה- ICQ Lite בשביל שאני יוכל להשתמש ב SPYCQ התקנתי עכשיו גם ICQpro 2003b וגם ICQ 4.1 lite ואף אחד מהם לא מתחבר לי.זה אומר לי כאילו שאני לא מחובר לאינטרנטציטוט:"Cant establish connection. check your internet connection and icq connection settings, then try to reconnect."אני נמצא מאחורי ראוטר.וד"א השתמשתי ב- ICQ עד עכשיו בלי שום בעיות.תודה רבה! עריכה - עכשיו בדקתי גם ה- windows update לא עובדיכול להיות שמחקתי בטעות איזה קובץ חשוב להתחברות?האינטרנט לעומת זאת עובד.יש איזה תוכנה שבודקת אם יש לי את כל הקבצים הדרושים?
פורסם 2004 ביולי 2621 שנים מחבר לא עוזר.זה כאילו שחסר לי איזה משהו בשביל שזה יוכל להתחברכי גם ה- windows update לא עובד...אני כאילו לוחץ לו לחפש עדכונים ואז הוא אומר לי שהייתה בעיה.יכול להיות שמחקתי איזה קובץ חשוב? יש איזה דרך לבדוק?עריכה - כשאני עושה לו לחפש את הרשת לבד ב- ICQ אז זה רושם לי שהוא לא מצליח ושאולי אני מאחורי ראוטר או משהו כזה.הוא אומר לי שאני כנראה צריך להגדיר משהו דרך SOCKS או HTTP אבל אין לי מושגגגג...זה עבד לי בלי שום הגדרות פעם שעברה אז אני כמעט בטוח שמחקתי משהו חשובכאילו עשיתי update לא טוב
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.