עבור לתוכן

איפה יש ביקורת על GA-7VTX-E

Featured Replies

פורסם

אחרי שרוב החנויות בארה"ב סירבו לקבל הזמנה מהארץ.. החלטתי שכנראה שאני יקנה פה...

בהתחלה היתיי מעונין בלוח Epox 8KHA+ המבוסס על ה KT266A אך הוא לא נמצא כן בשום חנות

למען האמת, לוח ה KT266A היחיד שמצתי פה הוא ה GA-7VTX-E ו GA-7VTX-H שניהם כמובן של Gigabyte

לא יכולתי למצוא עליו שום ביקורת ולכן באתי לפה כדי שתעזרו לי... אז בבקשה ממכם רשמו לי אם יש לכם מקום לביקורת, או סיפרו מניסיון אישי.

דבר שני זה מאיפה לקנות בארץ... את פנדה אני לא סובל... אז נשארו לי אפשרויות שהם zigzag200 פלונטר ו KSP

אם יש לכם עוד מקומות רשמו בבקשה גם אותם, הכי טוב יהיה אם תרשמו איפה יש את ה XP 1900+.

תודה

פורסם

KSP זה רמאים וגועל נפש.

כל האחרים בסיידר, יש לך גם את soscomputers.co.il

בכל מקרה, בנוסף ללוח של EPOX יש גם את הלוח של ABIT עם הkt266a -שיניהם לוחות מעולים, אבל בארץ יש מגוון עלוב מאוד של לוחות אם.

כך בחשבון שהBIOS שיש ללוחות של ג'יגה-בייט שאתה רוצה הוא של America Mega Trends ולא של AWARD גם בכל לוח שפוי. על הבויס הזה של AMI יש לי רק דבר אחד לומר:

[glow=red,2,300]איייייכסססססססססס!!!!!!!![/glow]

פורסם
  • מחבר

לא ממש עוזר לי שיש את הלוח של Abit... כי גם אותו אין בארץ.. אגב הוא גם נוראה יקר 200 דולר בארה"ב

פורסם

למה איכס?

מה רע לך בביוס הזה?

אמנם הוא מיושן אבל הוא עושה את עבודתו נאמנה.

ורק כדי שתסבול, יש עליו אפילו שניים ;D

פורסם

ממש אוהבים אותי בג'יגה בייט. ;D ;D

פורסם
  • מחבר

טוב הקיצר

הלוח לא מומלץ?

פורסם

אח שלי שקל לקנות אותו, וקשה לי לומר לך. עזרתי לו בעניין הזה, והלוח הזה הוא לא משהו לאוברקלוקינג(אם תשים לב לפיטשרים באתר שלהם יש מספר לוחות בסידרה עם פיטשרים שונים לOC.).

תבין, שהלוח הזה הוא כמעט ברירת מחדל, כי לא מייבאים הרבה חברות של לוחות לארץ, ואם כבר יהיה את הASUS אבל הוא בטח יעלה פי שתיים מחיר.

למעט הבייוס, הלוח הזה נראה די בסיידר.

פורסם
  • מחבר

תסתכלו שנייה על זה

GA-7VTXH

הלוח הזה יותר טוב ל OC!

פורסם

כך זה נראה גם לי...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים