עבור לתוכן

היכן אתם ממליצים לי לקנות מחשב חדש?

Featured Replies

פורסם

בוקר טוב לכולם.

אני רציתי לשאול אתכם -

איפה הכי כדאי לי לקנות מחשב ואני אדע בוודאות שלא אדפק או אקבל חלקים מזויפים / לא טובים...

פעם קודמת שקניתי מחשב לא הבנתי כלום במחשבים (3 שנים ::)) והוא היה מאוד מאוד יקר.

אני רוצה לבדוק עכשיו איפה כדאי לקנות כדי שלא אדפק שוב.

תודה על זמנכם.

• תגובות 34
  • צפיות 2.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

www.pandas.co.il

זולים, שווה מאוד.

פורסם

עצה שלי תקנה מחשב מחנות שכונתית שאתה מכיר אישית. הכי טוב...

אני קונה תמיד עכשיו אצל אחד כזה ונגיד אין לו משהו ברשימה אז אני מבקש שיזמין לי מהיבואן ותמיד נותן מחיר מצויין (אפילו משווה לאתרים כמו pch).

פורסם

אין לך יותר מידי אפשרויות , מה שאני מכיר לפחות זה :

www.pandas.co.il

www.pch.co.il

www.ksp.co.il

www.comp-il.co.il

www.zigzag2000.co.il

תרכיב את המחשב שלך בכל אחד מהם , ותבדוק איפה הכי זול (תבדוק גם משלוח\הרכבה\ריבית בתשלומים)

נ.ב - אם אני לא טועה , ב comp-il , אין ריבית בתשלומים , שזה בונוס מצויין. אבל אין להם מגוון רחב של חלקים.

בהצלחה.

פורסם
  • מחבר

אם תוכלו לומר לי גם מאיפה קניתם אתם את המחשבים שלכם זה יהיה מצויין.

ועוד משהו, תגידו שמתי לב שלא פרסמתם שום חברת מחשבים... מה, נגמרו חברות המחשבים בארץ?

איך השירות בחנויות שהבאתם?

פורסם

1) איפה אתה גר? עדיף שיהיה משהו קרוב אליך.

2) לגבי חלקים, קל מאוד לדעת את זה היום. תוכנה כמו SANDRA. היום יהיה הרבה יותר קשה לסדר אותך.

3) יש עוד חנות שנקראת נועה www.noacomp.co.il

פורסם
  • מחבר

1)אני גר ברמת גן.

2)מאיפה אפשר להשיג את התוכנה הזאת?

3)שמעתי על נועה. לא התלהבתי...

פורסם

קיי אס פי הם סבה לגמרי אם אתה לא ניובי לגמרי....

במידה ואתה כן ואתה כבר הולך למקום אחר אז רק זיגזג! שרות ברמה עולמית וחברה שלא מזיינים את השכל ..זה תמיד טוב :) הם יודעים מה הם אומרים.www.zigzag2000.co.il

לפני כמה זמן היה סקר אפילו והם קיבלו את מירב הקולות אם אינני טועה.

פורסם

PCH טובים רק אם אתה יודע מה בדיוק אתה רוצה במחשב ושהוא מתקלקל שתדע מה בדיוק הבעיה.

זיגזג עד עכשיו הכי אהבתי בגלל הכייפיות של לקנות אצלם והשירות הטוב שלהם.

פורסם

www.noacomp.co.il

www.lamir.co.il

ולסיום תיעזר ב: www.zap.co.il

אני קניתי מעבד בלמיר, לוח בגמה, מאוורר ב PCH, זיכרון בפנדה, הרד דיסק בחנות שכונתית, מארז בבנייה עצמית, כ.מסך משמיר(מזמן מזמן מזמן, ימי הניובי), ספק בזיגזג, צורב דו"ד בנטאקשן ו......זהו.

פורסם

pch יש חרא שרות ...ויותר מזה רוב המוצרים שהם מפרסמים הם לא יודעים מה זה בכלל! יצא לי כמה מקרים כאלה שהתקשרתי ודיברתי עם 5 אנשים והם לא הבינו מה אני רוצה מהחיים שלהם...ושאמרתי שיש באתר שלהם אז הם אמרו שאני אשאיר פרטים והם יחזרו אלי ...חברה לא רציניים וחרא שרות לא מומלץ!

פורסם
  • מחבר

אני קניתי מעבד בלמיר, לוח בגמה, מאוורר ב PCH, זיכרון בפנדה, הרד דיסק בחנות שכונתית, מארז בבנייה עצמית, כ.מסך משמיר(מזמן מזמן מזמן, ימי הניובי), ספק בזיגזג, צורב דו"ד בנטאקשן ו......זהו.

ואתה מרוצה מכל מה שקנית? מאיפה אתה הכי מרוצה?

פורסם

קודם כל, אפילו שהייתי בכל חנות מספר דקות לכל היותר, בזיגזג התרשמתי שהם הכי מקצועיים, בזמן שהייתי אצלהם הם דיברו עם עוד כמה אנשים, והם ללא ספק מקצועיים, לא מחפשים רק למכור בכל מחיר.

ללמיר אין מושג על מה הם מדברים, אבל הם נותנים מחירים טובים, והם מאוד נחמדים. אחרי שהזמנתי את המעבד באינטנט,

התקשרתי לשאול מה הסטפינג, ענה לי איזה אחד שלא ידע בכלל מה זה, אז הסברתי לו והוא פשוט הלך הביא את המעבד שלי, והקריא לי בדיוק מה כתוב :)

לעומת זאת פעם אחרת שהתקשרתי דיברתי עם מישהו אחר, רציתי לדעת אם ה SATA של סמסונג הוא 2 מ"ב באפר או 8, אבל הסתום הזה אמר לי שלא כתוב כלום על הקופסא, סימן שאין באפר!!!! ואני 10 דקות מנסה להסביר לו שאין דבר כזה הרד דיסק בלי באפר אבל הוא מתעקש. טוב נו מילא....

מאורר מ PCH סבא שלי קנה, אז אני לאיודע, אבל המאוורר כמו שהוא היה אמור להיות :). זיכרון תאמת קניתי יד שנייה מבן אדם שקנה בפנדה. הרכיב עובד אז אין לי תלונות. בעיקרון הכל עובד אז אין לי תלונות :)

חוץ מזה שמשום מה נעצרתי בא"ק בהרבה פחות ממה שציפיתי. ראיתי אנשים שעל מתח סטוק הגיעו ל 2400, אני על 1.9 רק הגעתי (!!!!).

פורסם
  • מחבר

טוב, תודה רבה RazorJunior.

פורסם

בבקשה, שמחתי לעזור 8)

אם אץה יודע בדיוק מה אתה רוצה(כמוני) אז לא צריכה להיות לך בעיה עם שום חנות, לפחות לא עד רגע מימוש האחריות(עוד לא הגעתי לזה).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים