עבור לתוכן

Coolermaster Hyper 6 מפחד לקנות :-\

Featured Replies

פורסם

אמרו לי שהוא ישבור לי תלוח חח לא יודע מה לעשות :-\

תגידו צריך לשים עליו מאוורר גם? ואם אפשר ביקורות עליו ואם אתם ממליצים ?

פורסם

האמת שהוא מקרר טוב רק שהוא כבד בטירוף

אם הוא ישבור לך את הלוח אם ? אני לא חושב....

מישהו מהפורום (נדמה לי שזה היה וואר האמר) קנה את הסינק

הוא ציין שני דברים

1. הסינק מצויין והוא מרוצה

2. הוא לא ממליץ לקנות אותו

הוא לא ממליץ לקנות אותו לבעלי לב חלש, הוא אומר שהתוצאות קירור שלו טובות אבל משתוות לסינקים אחרים שתמצא היום בשוק (כמו הזלמן אלומיניום+קופר והSP94 שישיג ביצועי קירור טובים יותר)

פורסם
  • מחבר

אתה בטוח שה- SP94 יותר טוב? כי ראיתי שהגיעו איתו ל- 20 ומשהו מעלות (Coolermaster Hyper 6)

פורסם

באלסקה, עם מחשב כבוי...

אין מצב שיגיעו איתו לטמפרטורות כאלה עם מחשב פעיל וטמפרטורת חדר נורמלית (מעל 18 מעלות)

לא אמרתי שה SP טוב יותר מהקולאמסטר, אמרתי שהוא טוב יותר מהזלמן.. הוא אמור להשתוות בביצועים מול הקולרמאסטר

פורסם

זה לא יכול לשבור את הליבה של המעבד או משהו שקשור לקליפסים? :x

פורסם
  • מחבר

חחחחח טוב.. אפשר השוואות אם יש לך? ::)

פורסם

שילוב מצויין

יש לו זרימת אוויר גדולה אבל הוא רועש מאוד במהירות גבוהה

פורסם
  • מחבר

אני אוהב רעש :P

פורסם

אז זהו שלא, זה שילוב גרוע !

להייפר הוא יתאים, ל SP לא... אתה צריך מאורר בגובה 25ממ בשביל התופסנים, אחרת תצטרך לקמבן חיבור ותאמין לי שזה בכלל לא פשוט

אתה יכול לקחת את הסמארט פאן (גם הוא מגיע כחול עם לדים) עם אותם תוצאות קירור פחות או יותר , הבדל לא משמעותי...

פורסם
  • מחבר

אתה מתכוון לקול מוד? אם לא תן לינק תודה!

פורסם

לאלא הקול מוד גבוה יהיה מסובך לחבר אותו

יש לך את הסמארט פאן השקוף עם הלדים, יש אותו בכל חנות היום.. פנדה זיגזג פיסיאייג' נועה וכל אלה...

דגמי 80ממ:

https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_124_166&products_id=2012

דגמי 90ממ:

https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_124_167&products_id=2013

שניהם מתאימים לSP

פורסם

אז זהו שלא, זה שילוב גרוע !

להייפר הוא יתאים, ל SP לא... אתה צריך מאורר בגובה 25ממ בשביל התופסנים, אחרת תצטרך לקמבן חיבור ותאמין לי שזה בכלל לא פשוט

אתה יכול לקחת את הסמארט פאן (גם הוא מגיע כחול עם לדים) עם אותם תוצאות קירור פחות או יותר , הבדל לא משמעותי...

חוט דיג / אזיקונים ;)

פורסם

לא יודע מה אתכם, אבל אני בחיים שלי לא היתי קונה את ה HYPER 6 ... תראו את הגודל שלו :-\ הוא נראה כמו איזה מקרר קטן בתוך המארז... זה טופס ממש הרבה מקום, לא היתי רוצה היטסינק כזה במחשב שלי, מה גם שאפשר למצוא פתרונות קרים יותר\באותה המידה וקומפקטיים יותר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים