פורסם 2004 ביולי 2521 שנים פשש איזה יפה העיצוב החדש 8) (הוא חדש, לא ? P:)טוב שמעו אנשים, אני לא ממש מעודכן, ואני מעוניין לדעת איזה קירורים טובים לאיזה מעבדיםיעני רשימה של היטסינקים (לא רק הטובים ביותר, כדי שאני אדע גם מה לא טוב) ל P4, AXP, A64.תודה רבה רבה רבה (:ועוד משהו, אפשר הסבר על קירור גז ? או לינק למאמר (עדיף בעברית)כי אני לא מבין למה הכוונה, גם אוויר זה גז...
פורסם 2004 ביולי 2521 שנים מחבר ראיתי את זה, אבל זה מעודכן ?וגם אין בזה AMD64...ו socket 462 זה AXP, נכון ?
פורסם 2004 ביולי 2521 שנים מחבר וסוקט A זה ל Athlon XP ?אם זה, אז למה ?ותגידו יש רשימה כמו בת'רד על טמפרטורות ואמצעי קירור מומלצים של היטסינקים ל AMD64 ?
פורסם 2004 ביולי 2521 שנים שטויות, לומדים... (:ובקשר לסינקים של A64יש לך את הסיילנט באסט המיוחד מסדרת וונוס שהוא תואם לסיילנט באסט הרגיל של ה AXP, הוא שקט והוא מקרר לא רע, לא מומלץ לאוברקלוקינג רצינייש לך את הוולנוס 12 שהוא מקביל לוולקנו12, מאורר דיי מרעיש ובמהירויות גבוהות מתאים גם לאוברקלוקינגיש סינק של טרמלרייט, השם הולך לפניהם לא צריך להסביר הרבה, הדגם הוא SLK948U ביצועים דומים ל 947U של אינטל וAXP (ביצועים טובים מאוד)סינקים משולבים (תומכים במספר סוקטים רחב) כגון הפולו, סיילנט טאוור, זלמן ועוד..תוכל להחשיב את תוצאות קירור AMD\INTEL גם בתור תוצאות קירור ה A64
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.