עבור לתוכן

מהי תוכנת הצריבה הטובה ביותר?

Featured Replies

פורסם

כרגע יש לי צורב של MITSUMI 24*12*14 ורציתי לדעת מהי תוכנת הצריבה הטובה ביותר בשילי ומהי גם המדיה הטובה ביותר התומכת במהירות צריבה זו כרגע אני משתמש בNERO 5.5 שקיבלתי אם הצורב וגם מחר אני מקבל את הגירסה החדשה ביותר של CLONECD שאמרו לי שהיא מצויינת בצריבת הגנות משום שהיא פשוט מנתבת ומעתיקה את הדיסק מחדש.

פורסם

שיכפול דיסקים מקוריים - CLONECD מעודכן

סתם צריבה של קבצים - EASY CD CREATOR הכי פשוט הכי נוח אבל אם אתה מבין מאוד בחומרה וצורבים עדיף NERO כי תוכל להישתמש בהגדות מתקדמות (כמו OVERBURN למשל)

פורסם

NERO.

פורסם
  • מחבר

אז שתי הבחירות שלי היו נכונות.

פורסם

CloneCD היא הבחירה הנכונה להעתקת דיסקים שלמים.

אבל אני באופן אישי מעדיף את NTI CD-Maker על פני נרו ו-EasyCD Creator.

היא אמינה כמו נרו, נוחה כמו התוכנה של רוקסיו ובנוסף לכך, היא היחידה שמאפשרת צריבה בפורמט רומיאו. פורמט שמהווה את הפתרון הטוב ביותר לבעיות של קבצים עם שמות ארוכים.

שתי התוכנות האחרות עובדות רק עם פורמט ג'ולייט ולכן מוגבלות לקבצים עם שמות של עד 64 תווים, בניגוד לרומיאו של NTI שמאפשר שמות של עד 128 תווים.

Prog.

פורסם
  • מחבר

אם אנחנו כבר מדברים על פורמטים שונים מישהו יכול להמליץ לי על תוכנה אמינה וקטנה לקידד של MP3 מWAVE ולהיפך?

פורסם

אם אנחנו כבר מדברים על פורמטים שונים מישהו יכול להמליץ לי על תוכנה אמינה וקטנה לקידד של MP3 מWAVE ולהיפך?

מה הקשר? פתח דיון חדש בנושא, אל תגרום לת'רד הזה לסטות לנושאים אחרים לגמרי...

Prog.

פורסם

EASY CD CREATOR 5 PLATINUM

פורסם

שתי התוכנות האחרות עובדות רק עם פורמט ג'ולייט ולכן מוגבלות לקבצים עם שמות של עד 64 תווים, בניגוד לרומיאו של NTI שמאפשר שמות של עד 128 תווים.

טוב לדעת !

חשבתי שההגבלה לCD תהיה תמיד על 64 בתים והנה אני רואה שלא.

השאלה שלי היא האם הפורמט הזה נקרא ע"י כל הCD שקימים בשוק או שהוא עושה בעיות ?

כי אני לא שמעתי עליו עד עכשיו וגם לא נתקלתי בו בתוכנות המוכרות לכולם EASY CD , NERO.

:bash:

פורסם

התמיכה ברומיאו לא תלויה בכונן, אלא במערכת ההפעלה.

מכיוון שהוא היה יוזמה (די כושלת יש לומר) של מיקרוסופט, הוא נתמך כראוי בחלונות על גירסאותיה השונות.

אגב, Rock Ridge הוא הפורמט הטוב ביותר מהבחינה הזאת, הוא מאפשר קבצים עם שמות של עד 255 תווים.

למרבה הצער הוא נתמך רק ביוניקס (כולל לינוקס), אבל לא בחלונות.

Prog.

פורסם

כרגע יש לי צורב של MITSUMI 24*12*14 ורציתי לדעת מהי תוכנת הצריבה הטובה ביותר בשילי ומהי גם המדיה הטובה ביותר התומכת במהירות צריבה זו כרגע אני משתמש בNERO 5.5 שקיבלתי אם הצורב וגם מחר אני מקבל את הגירסה החדשה ביותר של CLONECD שאמרו לי שהיא מצויינת בצריבת הגנות משום שהיא פשוט מנתבת ומעתיקה את הדיסק מחדש.

יש הרבה סוגי הגנה שונים אתה צריך איזה הגנה יש לדיסק שאתה צורב ואיך לקנפג את CLONECD בצורה נכונה

או שיש את הדרך הקלה תוכנה בשם CLONYXXL שסורקת את תוכן הדיסק מראה לך את סוג ההגנה ואיך לקנפג את CLONE בכדיי לעשות עותק של אותו דיסק שמעתי אבל מחברים שלא תמיד זה עובד למשל SIMS VACATION לא ניתן לצריבה לפי מה שידוע לי אבל כמובן אנחנו לא עוסקים בצריבות לא חוקיות :)

פורסם

...היא אמינה כמו נרו, נוחה כמו התוכנה של רוקסיו ובנוסף לכך, היא היחידה שמאפשרת צריבה בפורמט רומיאו. פורמט שמהווה את הפתרון הטוב ביותר לבעיות של קבצים עם שמות ארוכים.

Prog.

טוב לדעת

רק תגיד לי, הפורמט הזה קריא ללא התוכנה?

פורסם
  • מחבר

כן אף אחד מאיתנו לא משתמש בצורב לצריבת משחקים בכלל אפילו זה לא עלה בדעתינו כולנו זה כמו ילד טוב פלסטין.

פורסם

.טוב לדעת

רק תגיד לי, הפורמט הזה קריא ללא התוכנה?

בוודאי! אבל רק על Windows ורק בתנאי שמיקרוסופט לא יחליטו פתאום להסיר את התמיכה ברומיאו (אם אני לא טועה הדיסקים שלהם של VisualStudio.NET מגיעים בפורמט הזה, כך שהאיום לא נראה מיידי).

Prog.

פורסם

מאיפה מורידים את CLONY XXL ? מקאזה ? ;D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים