עבור לתוכן

החלפת היטסינק לכרטיס מסך

Featured Replies

פורסם

היי לכולם , יש לי Gigabyte GeForce 2 GTS 32 mb עכשיו רציתי לעשות לו קצת OC לליבה , הבעיה שההיטסינק המקורי מודבק לליבה ע"י דבק טרמי , אין לי מושג איך להוציא אותו ואני מפחד למשוך חזק , קראתי איפה שהוא שצריך להקפיא אותו ואז להפשיר אותו כי זה יוצר סדקים בדבק, אבל אני לא בטוח.

אני רוצה להחליף את הקירור המקורי בקירור של איזה MMX ענתיקה שגם הוא מודבק בדבק טרמי.

עכשיו אחרי שאני מוציא ומחליף את ההיטסינק אני צריך להדביק איכשהו את ההיטסינק של האינטל , דבק מגע + משחה טרמית יספיקו ?

אולי בכלל לא שווה לי להחליף כי זה רק יחמיר את המצב בלי דבק טרמי.

רציתי להעלות תמונות אבל לא ידעתי איך :( מצטער

פורסם
רציתי להעלות תמונות אבל לא ידעתי איך מצטער

מתי שאתה שם הודעה לחץ על additional options ותוכל לעלות עד שתי תמונות,בשביל יותר תצטרך עוד הודעה

פורסם

בשביל קירור רגיל אין סיבה להחליף ולעשות בלאגן זה לא יתן לך כלום,

אם אתה כבר משקיע בהוצאת הסינק והרכבות חדשות תעשה את זה רק עם קירור מסיבי שיהיה שווה את העבודה

פורסם
  • מחבר

זה לא קירור רגיל זה קירור של מעבד (אומנם ישן אבל עדיין) והוא יותר טוב מהקירור המקורי.

בנוגע לקירור מסיבי : הכרטיס הזה לא שווה את ההשקעה, אפילו דבק טרמי לא הייתי קונה בשבילו.

פורסם

חחח נו אז אם אתה לא מוכן להשקיע עליו חומר טרמי חבל על הפירוק תשאר עם מה שיש לך עכשיו

פורסם
  • מחבר

התמונות גדולות מידי , אני אנסה לקבץ אותם איכשהו.

פורסם

טוב בכל מקרה אם אין לך חורים על הכרטיס (מה שבטח אין לך כי הסינק צמוד בדבק טרמי) תצטרך לקמבן חיבור לסינק החדש אם אתה לא רוצה להשתמש בדבק טרמי

גם דבק חם וכאלה לא יהיה חכם לשים כי סביבת הGPU בכרטיסים האלה יכולה להמיס את הדבק...

אם הסינק של ה MMX יותר מידי גדול ויכול לגעת במקומות הלא נכונים בכרטיס (לגרום לקצר וכו....) תצטרך לנסר

עבודת הניסור לא קלה וגם חבל להרוס את הסינק לדעתי על הכרטיס שלך

שורה תחתונה אם הסינק מתאים בגודל ואתה מודע לזה שאתה צריך לקמבן חיבור + משחה טרמית, בהצלחה! (:

פורסם
  • מחבר

יש לי חורים על הכרטיס מסך , אבל הוא גם מודבק בדבק טרמי ( גיגהבייט מפגרים) , הסינק של הMMX בדיוק מתאים בגודל הוא בדיוק בגודל של הסינק המקורי רק עם צלעות קירור רבות יותר וגדולות יותר ועם מאורר חזק יותר.

אז מישהו פה יכול להסביר לי איך אני מוציא את הסינק המודבק ?

להקפיא את כל הכרטיס או מה ?

פורסם

לי זה עבד. פשוט שמתי איזה כרטיס במקפיא לכמה שעות וכשהוצאתי אותו הסינק יצא בקלות

פורסם
  • מחבר

אוקיי אני אנסה להקפיא אותו , תודה על העזרה לכולם!

אז כמה טיפות של דבק מגע בצדדים ומשחה טרמית על הליבה של הכרטיס מסך אמורים לעבוד טוב ולא לעשות בעיות ?

או שהדבק מגע בכלל יימס (ועדיף דבק superglue ) ? ???

פורסם
  • מחבר

אוקיי אני אנסה להקפיא אותו , תודה על העזרה לכולם!

אז כמה טיפות של דבק מגע בצדדים ומשחה טרמית על הליבה של הכרטיס מסך אמורים לעבוד טוב ולא לעשות בעיות ?

או שהדבק מגע בכלל יימס (ועדיף דבק superglue ) ? ???

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים